Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 25 tisíc lidi online je docela smutný stav. Co se stalo, že to nehraje ani desetina lidí z peaku?

    • Derp_1337

      Začaly letní prázdniny? Raději se koupat u moře než hrát ty. I ty nejhranější hry na Steamu (jako CS či Dota2) zažili propad hráčů o několik desítek procent v porovnání s obdobím před 2 měsíci.


      A u Helldivers 2 lidi přilezou po dalším updatu. Ono lidi nebaví furt dokola hrát to samé. Chce to nějaký nový obsah. 

      Tohle není nic nového v herním odvětví. Stačí se podívat na historii WoW. Po vydání nového datadisku na dva měsíce stouply počty hráčů několika násobně... no a pak se počty hrajících hráčů zase neskutečně propadly dolů.

    • No co se stalo. Od 25. levelu tam není co dělat, to se stalo. Ten jejich level systém je úplně na prd. Sice můžeš udělat levelů asi 150 ale poslední věc odemkneš na levelu 25. Po nějaký době stereotyp. To, že vydají nějaký nový věci, který si musíš koupit je fajn, ale většinou zkusíš a zase se vrátíš k nečemu osvědčenýmu. Ale pro nováčky je to fajn hra. Prvních 50 hodin mě bavilo, teď už to zapnu třeba jednou za měsíc, když už mi to neleze krkem. 


      Plus teda ten technický stav pořád hapruje. Hra se vypne nebo bugne, což je celkem otravné, když děláš třeba 30 minut úkoly a chvíli před koncem tě to vyhodí a nemáš nic. Děla to tak pomalu od začatku a ani po tolika měsících o nejsou schopni opravit. 

      • Derp_1337

        To jako fakt máš takové problémy? Mě za poslední měsíc hra ani jednou nespadla.

        A doporučil bych ti dávat si bacha, ať jsi vždy hostem hry. Je prostě běžné, že se nějaké děcko, které hostuje hru, naštve a vypne hru. No a někdy to skončí tím, že to kickne všechny ostatní hráče. (Zvlášť když to vypne natvrdo přes ALT+F4). Ale často to skončí tak, že hra přiřadí jako hosta někoho jiného.
        • Já to hraju tak jednou za měsíc, naposled před měsícem a padlo to mě, a pak i kámošovi se kterým jsem to hrál. Netuším čím to je. Mám v té hře asi 90 FPS, hraju na PC. Možná to dělají jenom určitý typy karet. Vím, že jsem musel v nastavení něco vypnout, jinak mi to bugovalo texty ve hře. Ale zase to nepadá tolik. Jenom bych čekal, že tolik měsíců po vydaní to opraví. 

  • Hidden

    Ze zvedavosti, vi nekdo jaky je aktualni stav hry? Stale nerfuji zbrane, atd. zleva zprava a nedostatecne buffuji ostatni? Stale jsou prepalene spawny, ktere zavedli v "balance" updates (jako ze potvory se neustale spawni hned za zadkem, ackoliv se dany prostor zrovna vycistil, prehnane pocty tezsich protivniku, atd.)? Jak je to s opravami bugu?

    • Derp_1337

      Současný stav hry je super.

      1.) Nerfy? Za ten půl rok se pořádně nerfla jenom jedna zbraň, Railgun. Ale ten byl až fakt hodně OP, nosil ho každý.

      A od toho přehnaného balancu se upustilo. Vývojáři uznali, že tohle není kompetitivní PvP, takže není nutné všechno dokonale vybalancovat. Maximálně se trochu zvedne poškození u zbraní, které skoro nikdo nepoužívá, aby se stali víc "atraktivní".

      2.) Spawny nepřátel? Opraveno. Už se ti nepřátelé nikdy neobjeví za zadkem. (Teda pokud je tam nevysadil Transportér automatonů a nebo brouci nevylezli z Bug Breach. Ale ty posily někdo vždycky nejdřív zavolal, takže víš, že se tam objeví.)

      3.) Většina bugů byla postupně opravena. Za poslední měsíc se mi ani jednou nestalo, že by mi spadla hra.

      • Hidden

        Diky, to zni celkem nadejne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit