Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příspěvek diváka ČT:

    dezinformátorům k legalizaci publikace těchto obrázků či videí stačí dávat do rohu nenápadný text "ilustrační foto". Diváci ČT si ho domyslí všude a ujišťuji vás, že ani chvilku si nemysleli, že ty obrázky jsou skutečně z nějaké války.


  • Mám v Armě 3 asi 1700 hodin. Těším se na 4ku, podle mě showcase Reforger není vůbec špatný, a když na tom zamakají může to být skvělá věc. Ale dovedu si představit to konundrum, když za současné situace vyvíjíš něco, co bude vypadat ještě realističtěji a víš, že se to zneužívá, a dáváš tak dezinformátorům munici. Vlastně je to docela ojedinělý projekt. Jasně, ještě je tu Squad. Ale co jsem viděl, tak z Army se právě nejvíc zneužívají záběry z vrtulníků/letadel přes noční vidění/thermo, a toho je ve Squadu minimum. Vlastně nevim co tim komentářem chci říct, jen polemizuju, jestli se dá polemizovat nad etikou tvorby těchto her. Asi ne, šmejdi co něco zneužívají se najdou všude. Ale tohle je fakt unikát.

    • KrPa

      i negativni reklama je reklama, vyvojari se od toho musi distancovat, ale muzou byt pysni, na realicnost sve hry

  • Skládám poklonu vývojářům, když se jejich dílo používá pro trénink vojáků i pro šíření dezinformací ve skutečném konfliktu. Očividně odvedli dobrou práci. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit