Přejít na výpis diskuzí
Videa z Ryse: Son of Rome ukazují boj bez krve a výrobu zbraní
28.10.2013 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
Římský generál-superman na cestě za pomstou... máme.
Obrovský barbar s ještě větší sekerou jako nepřítel na rozehřátí... máme.
Boje v gladiátorské aréně... máme.
Brutálně vyvražděná rodina... máme.
Říše úpící pod jhem zkorumpovaného císaře... máme.
Generál jako jediná naděje pro lepší Řím... jasně, že máme.
Proč se zdržovat se scénářem, když už to někdo v Hollywoodu dávno natočil*3* -
-
dovolím si přidat: QTE jako hlavní mechanika hry - check *15*
jinak stoprocentní souhlas *4* -
-
Nepamatuju si, že by byly jednou z hlavních součástí Gladiátora QTE. Ale pravda, dlouho jsem to neviděl.
-
-
-
Reklama nelibi ale chapu, Trailer na zbrane zajimave. Na hru jsem zvedavej. *4*
-
A ja myslim, že zas tak špatne to nebude. Vždyť kolik takovych her tady mame a stoji za zminku? Ja vim jen o Shadow of Rome. Kdyby takovych her tady bylo hodně, asi by to moc šanci nemělo, ale ono neni.
Minimalně po graficke strance to vypada dost pěkně a upřimně si nemyslim, že to bude až takovy propadak, jak všichni řikaji. No... uvidime až to vyjde *4* -
Pan kovář má asi rád svijanské - podle trička. *3*
-
Hnusny hnusny hnusny, bejvalo to pekny nez to orezali o pulovinu polygonu.. fuj.
-
Je celkem úsměvné, že v bleskovce je odkaz na video popsaný jako "povedená televizní reklama" a zde v článku jako "spíše chabý trailer". Krásně je vidět, jak odlišný pohled na věc mohou mít dva lidé i v rámci redakce:)
-
Děti na X-boxu by neunesly trochu krve, nebo ta hra bude mít rating 3+ ? Protože snad každý starší dítě ví, že když se řízne do něčeho živého, tak z toho něco vyteče ....
-
-
čekal jsem něco seriál Spartakus, spousty digitální krve, divokého necenzurovaného sexu a homovýjevů s naolejovanými zpocenými svalovci v kožených postrojích zápasícími na život a na smrt v ringu.. bohužel se zdá že se dočkáme jen toho posledního jmenovaného
-
-
Obslehnuty gladiator - znacka pg13
traparna -
Najmeme si nejakyho chlapka co vypada jak drsny kovar, napíšeme mu co ma rikat, dame mu do ruky par zmetku, natočíme par ukázek jak někdo tvori kus plechu, prihodime nejakou tu ukázku ze hry a všichni zapomenou na ukázky z gameplay videi jaka je to sra*ka. Potlesk prosim ...
-
-
Zapomněl jsem do článku napsat, že ten chlapík se svými kolegy dělají zbraně a brnění podle herních předloh běžně. Mrkni na jejich sérii: http://www.youtube.com/user/AweMeChannel/videos
-
-
Nejlepší byl stejně diamantovej meč z Mincraftu, kterej si vyrobili :D
-
No je to teda docela fušeřina *11*, je to dělaný jenom na efekt.
-
-
Tohle jo, ale podívej se třeba na kopí z Kickass 2 od nich, to je z oceli, řádně kalený a popouštěný v oleji
-
Asi kovář z Ghosts’n Goblins :-)
http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/dorkly-bits-24-prvotridni-brneni
-
-
-