Přejít na výpis diskuzí
Video o Beyond: Two Souls rozebírá rozdíly oproti Heavy Rain
6.10.2013 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
je to skvělý titul a žánr, který má svá pravidla, které jsou bohužel pro mnohé problémem. Pokud se vykašlu na hledání chyb a nebudu si představovat co by bylo, kdyby bylo a jak by to bylo lepší, pak se dostávám k zvláštnímu, trochu experimentálnímu titulu, který cílí na širokou veřejnost ne jako tipický druh hry, ale jako interaktivní forma vyprávění nějakého příběhu, do kterého mohu zasahovat, leč ve finále jedu stále po kolejích. Výsledný dojem je ale dechberoucí. Není to asi věc, která by se měla hrát víckrát. Abychom si v sobě uzamkli ty první dojmy. To překvapení, nadšení, dojetí... je to věc, která má vyvolávat emoce a podle mě to dokáže. Tahle "hra" se nesnaží být výzvou... snaží se vás jako aktéra vtáhnout do děje.
-
Asi si vysloužím hate, ale zdá se mi, že celá hra už má díky tuně videí celej walkthrough hotovej a každej kdo si tu hru chce zahrát už musí znát vše co v té hře znát jde.
Just saying...protože mi přijde že co týden, to nové video... -
-
Ja si zahral demo, ktere je doslova fantasticke a nic vic o te hre nevim :-). Ale jednim jsem si jist, video ti neda pocitit to, co ta hra.
-
Jenze oni porad ukazujou jdnu a tu stejnou scenu *1* Ja treba sleduju vse a vim jen to co bylo v demu (to je vzdy ve videich) a minutu z traileru...
-
vsak te na to nenuti nikdo divat , na youtube uz mas od warezacky kokutku skoro kompletni walkthrough, bohuzel skoro zadna hra se tomuhle trendu neubrani ,snad jen serie gta...
-
-
Heavy Rain, Beyond two souls, Last of us a možná i Killzone 3. 4 tituly kvůli kterým přemýšlím nad koupí PS3.
-
-
Určitě do toho jdi. Já koupil PS3 primárně kvůli Beyond a The Last of Us (a sekundárně kvůli Heavy Rain, trilogiím Uncharted a Killzone a sérii MGS) a ani na okamžik jsem nezalitoval. Naopak ve mně sílí dojem, že moje lehce dýchavičné, ale zatím pořád funkční herní PeCko je moje poslední.
-
tohle presne oni chtejí. abychom si to koupili. ale musíš vydržet. vsichni musíme. když se budeš citit blbe že neni co hrat tak hraj spelunky, rogue legacy nebo papers please.
-
-
PS4 nebo PS3 netroluj jeste takhle nesikovne, zaparis si. To jsem mel tehdy, a abych rekl pravdu nebyt Xboxu vazne bych hrat , mnohokrat co nemel. PS3 chci abych si dopknil vzdelani, na tom prave nevidim nic spatneho ba naopak. *3*
-
-
Tak tak. Nevyplatí se ale počkat na PS4? Já vím, že PS3 bude mít podporu ještě dlouho, ale když už kupuješ konzoli, co investovat do budoucna? Ptám se proto, protože já to chci udělat právě tak. Radši našetřit a koupit o řadu výš (byť o půl roku později) a mít pak na dlouho klid. :)
-
-
Az tam budou hry, tak jo, zatim zadna slava a zbytek jsou multiplatform, ktere si radsi zahraju na PC.
A PS3 uz je celkem levna a tech zajimavych her se tam par nasbiralo. Podle me se to vyplati. -
Do PS4 zase zainvestujes a pekne si pockas nez nejaky ty pecky vyjdou... Ja osobne budu PS4 kupovat nejdrive za rok, protoze ted to je proste zbytecny... Ty multiplatformní tituly jsou mi celkem šumák a z exkluzivnich launch titulů mě nic neláká...
-
-
Hm, aha, unikl mi ten detail o zpětné nekompatibilitě. Tak to je pod pás... :/
-
-
-
No vidis, ja uz jen premyslim jak to vezmu, jestli z bazaru nebo nove (bazar je moznost i her) ale o tom mam jasno a protoze na Xboxu , jsem se uz nahral az az chceto PS3. *3*
-
Jeste bych dodal Uncharted 2+3 :) Pak ty dobry exkluzivni hry ktery ale nejsou zrovna system-sellery jako GoW, MGS, Demon Souls a ted treba nove Puppeteer *4*
-
-
Puppeteer se mi hodně zalíbil. Navíc celý model PlayStation+ je naprosto dokonalá záležitost.
-
-
PS+ je fakt supr, zrovna tenhle mesic se mi trefili do dvou her ktery jsem si chtel zahrat (Dragons Dogma: Dark Arisen a Far Cry 3 jsem uz jednou mel ale proda a ted jsem na nej dostaval chut) a jeste tu mam cca 10 ps+ her ktery jsem ani nestahnul a nehral... Az nebudou hry, mam co delat...
-
-
-
Jsem na tom podobne. Me jeste laka navic serie Uncharted.
-
-
Jděte do toho. Já ji koupil na Aukru k Xboxu právě kvůli těmhle hrám.
-
-
-
Grafika super, hratelnostně podobné, ale jiné, než Heavy Rain. Počkám si, až ta cena bude poloviční. Čeština je super.
Mám u té grafiky snad jen problém s těma mrtvolnýma grimasama. Na to, že to má být skoro film, mohli už autoři použít nějakou pokročilejší technologii na ty xichty. -
Tady je celé video s titulky: http://www.youtube.com/watch?v=nQ7kpebq3l8
-
Mě teda demo moc nepřesvědčilo.
Pátrání po oregami vyrahovi mi přišlo zajímavější než utíkat před americkou vládou...... -
-
Zalezi jak to bude udelany, pokud bude pulka prace pro CIA a pulka utek pred vladou tak by to mohlo mit slusnej spád...
-
-
Hrál jsem demo, nějak extra mě to sice nechytlo, ale za jednu věc už teď mají QD respekt a sice za to, jak nádherně hra na takhle starým hw vypadá. Když jsem utíkal lesem, tak nešel poznat rozdíl mezi filmem a hrou.
Ale jak píše Robotlololo, za 1500,- opravdu né. -
-
Nesel poznat rozdil mezi filmem a hrou? Tak to mas asi neco s ocima.
Nechapej me spatne, ta hra vypada hezky, zejmena pokud vezmeme v potaz, na jak starym hw to jede. Ale k filmu to ma porad hodne daleko a to i v te scene, kterou zminujes. -
pockam, az ten film hodi nekdo na yt *5*
-
-
Taky kouknu pak na youtube. Zážitek stejnej a zadarmo :)
-
-
no v Heavy Rain možná, tohle je trošku něco jiného, byť základ tam je pořád stejný.
-
-
-
-
Já včera stáhl demo, zahrál, spadla mi čelist, zahrál znova jinak. Schválně, kdo máte demo, zkuste nechat hrdinku na tom mostě na holičkách. Uvidíte, co se stane. Tohle mě přesvědčilo.
-
-
mě taky... že minimálně to demo počitá s jediným postupem. Všechny další volby postupu vedly stále k tomu samému. Rozdíl byl vždy zhruba ve dvou minutách gameplaye :D pak to zas najelo na koleje. Jo u toho závěru jsem se tím, že jsem se nechal chytit (což mimochodem trvalo extrémně dlouho a zjistil jsem, že když mě policajti honěj, můžu si v klidu dát kafe) vyhnul závěrečnýmu souboji ve městě. Nejlepší byli psi... nechal jsem je ať mě roztrhaj a ona je zvládla sama bez mačkání tlačítek. Dokonce i když mě střelili do zad, tak pokračovala dál a nic se nezměnilo...
-
Myslíš most kde jí chráníš štítem nebo most kde bere motorku?
-
-
Motorku bere někde v lese ne? Most, kde ji chráníš štítem, aby to tou motorkou projela.
-
-
No a zkus se nechat chytit v vlaku, nebo ji neposkytni štít kdyz projizdi zatarasem - aha to jsi asi myslel, takže se zkus nechat chytit když lezeš po tý "hoře"/zdi
-
-
Hmm, demo jsem dohrál jen jednou, ale vypadá to, že minimálně ještě jeden playthrough (spíš více *1* ) asi bude v pořádku.
-
U všech situací, až na ten vlak, jsem dělal vše automaticky jak hra říkala, ale díky za tip, budu to demo muset ještě párkrát zkusit
-
-
Jestli jde nejak failnout kradez motorky, tak to asi bude stejny jako kdyz te uviděj na tý skále... Ale je to fakt pekny... Na to ze tohle je nejvic proflaknuta scenka kterou ukazujou uz od prvnich obrazku ze hry, tak me stejne prekvapila
-
-
-
-
Hru mam jiz dohranou (review verze) a to proc nelze umrit ma svuj pribehovy duvod, jinak se pribeh da ovlivnit velkym mnozstvim rozhodnuti a muze skoncit nekolikero dosti odlisnymi konci.
Uz jenom to kraticke demo na PSN ma dva konce a dve sceny, ktere pri prvnim hrani proste neuvidite.Napoprve si clovek ani neuvedomi kolik rozhodnuti ma na dej vliv, to me doslo az pri druhem a tretim dohrani. -
Stejně když se tak dívám co všechno po tolika letech vyždímali z 512 RAM a dalších supr hardwaru :) tak mi ty nextgen hry přijdou směšné, vzhledem k hw co v tom je. To se ti vývojáři učí až časem z toho dostat víc, nebo se jim nechce nebo se řídí podle PC scény a snaží se s PC držet krok postupně nebo jak ?
-
-
Porovnej hry z launche ps3 s hrami z launche ps4. Samozrejme ze je narocne se naucit optimalizovat efektivne na konkretni hardware. A taky nejakou dobu trva, nez se pak vytvori tomu prislusna optimalizovana technologie. Nemuzes to cekat u launchovych titulu, ktere jsou z vetsi casti tvoreny bez znalosti hardware, na kterem pobezi, protoze se konzole rovnez vyviji a meni se prubezne jejich specifikace. Pockej si dva roky a uvidis.
-