Přejít na výpis diskuzí
Video z Arma 3 DLC Marksmen představuje nové zbraně a jejich doplňky
23.3.2015 | Honza Konfršt
15 příspěvků
-
Kupuju.
-
Ten engine už na více jader nikdo nepředělá. Nikdo z původních tvůrcú enginu nezbyl a není možné pochopit ty tuny řádků textu. Jedinou nadějí bohemky je studio co děla VBS. To co ti ěílení australané dovedli s enginem Army 2 je neskutečný.
-
-
Zbyli... Spanel. Prave proto to uz tam jine ani nebude. *3*
-
-
V tejto hre "skapal pes" niekotrí sialenci to este sice hraju ale uz len z povinosti ze vrazili do toho peniaze ale na simulaciu ala btf hardline to proste nema! a je to strasne zabugovane! ako sa mam spolahnut ze som skutocne niekoho trafil a nebol to bug! *11* *12* *16* *1*
-
Na rovinu? Udelali jsme par zbrani, upravili skriptik, udelali rotaci kolem kosti pokud tam bude trace u bipodu... Asi mesic prace pro 4 lidi....
-
-
aneb kdyz vim uplne h....o o tvorbe her, aspon napisu nejakou p.....u :D (snad ty tecky mezi pismeny pochopis)
-
-
Fandove mne vzdy pobavili :D fanatici z bulvaru vcetne *1*
-
-
Úplnej Hurvínek a válka *1*
-
btw: to video je Bisacka samohonka *2*
-
-
Miluju ARMU mám tam nahraných stovky hodin, ale za pár zbraní jim fakt platit nebudu, to se asi p*srali. Tohle by mělo být bezplatné.
Pokud DLC, tak ve formě nějaké kampaně (byť menšího měřítka).
Kdyby se radši zaměřili na to, aby ten jejich engine byl schopen využít víc jak jedno jádro procesoru. -
-
kazdopadne optimalizace na multicore je zaklad. jestli jsou programatori natolik neschopny, ze je tohle nad jejich sily, tak vyhodit a najmout nejakeho schopneho studenta. jsou jich tu stovky.. a jeste by na tom firma usetrila..
-
-
No ty jsi mi ale exprd ... zkousel jsi nekdy neco naprogramovat? Mas aspon minimalni znalost v oblasti IT vyvoje? ... pokud jsi si na obe otazky neodpovedel ne, mel by jsi vyhledat psychiatra
-
Jojo, je videt ze tomu rozumis. Zdvojnasobeni poctu jader se docili zdvojnasobeni FPS, to je prece jasny, navic strasne jednoduchy. Vyvojari jsou neschopni, meli by si najmout nekoho ze zakladky kdo by jim to vysvetlil! *4*
-
-
DLC financuje další vývoj, včetně featur, které dostaneš zdarma. Přemýšlel jsi o tom? Je v tom tuna práce.
-
DLC financuje i nové feature které všichni dostanou zadarmo jako Bipods atd...
-