Přejít na výpis diskuzí
Video z Assassin’s Creed Unity předvádí Heist jako další typ kooperativní mise
10.9.2014 | Petr Poláček
12 příspěvků
-
Taky nechápu co tu každej mele o prvním skoku do sena..lol. Taková namlsanost není zdravá, tohle vypadá na zase pořadnýho assasína se vším všudy..cítím z toho vražednej stealth, kterej by mohl pobavit na desítky hodin. Těším se moc.
-
Jáj, hned ten první skok ze střechy do sena je maximálně trapnej. To už teď umějí assassíni i létat či měnit fyzikální / gravitační zákony?
A zase to samý. Počkám, než stráž přijde naskriptovaně k senu a tiše jí zabiju. Díky Eagle-vision vidím všechny nepřátelé v okolí skrze zdi (to je novinka, ne?) apod.
Ale atmosféru to má slušnou, to jo. A režim plížení je taky malé plus (po tolika dílech už bylo načase). -
-
prostě získali schopnost basejumpingu *3*
né vážně, po první minutě moje nadšení šlo hodně rychle dolu díky tomu skoku...
-
-
Nevim co děláte, vypadá to stejně jako každá mise v minulých Assassinech. A začnětě už myslet trochu, vyrábí to Ubisoft, kterej posledním dobou mrví každou hru, podplácí recenzenty a lidi to pak žerou jak s navyjákem ( viz. Watch Dogs)
-
-
Assassina hraju od 1čky a zatím žádný díl mě nezklamal, tak nevím o čem to meleš, no. Já na rozdíl od ostatních lidí umím překousnout, když se něco změní. Většina lidí to bere tak, že když se něco změní, hned je to špatně, no ve většině případech je to jen jiné a okamžitě začíná hate. Nemluvím jen o Assassinovi, ale tohle platí všeobecně.
-
-
bude to o dva tyzdne neskor vonka takze mozno sa tam bude dat nastavit obtiaznost uvidime dufajme :)
-
-
2 měsíce.
-
-
:D Nemám slov *15*
-
Bože, vypadá to fantasticky. Těším se jako malý... Kdyby tam ještě bylo nastavení obtížnosti, byla by to bomba. Přeci jen největší nevýhoda všech assassinů, je velmi nízká obtížnost.
-
-
toto ma presne trápi že to bude až príliš jednoduché, hlavne s tou opakovacio pištoľou a vystreľovacím "instakill" hiddenblade
-
-
Já nevím, ale zabiják, kterej nezvládá své řemeslo je zabiják k hovničemu..počkej až na tebe pudou v přesile a ty v koutě sám bez svých comrades, jen mečík a blade, žádný serepetičky smoke bomb atd.Pak ti řeknu jestli se něco v tý hře změnilo *3*
-
Pistole tuhle značku zabily. V AC 2 se to ještě dalo překousnout. Mě ta pistol přijde jako cheat. Samo to míří, na jednu ránu každý chcípne... A tak jako píšou ostatní: Hra je moc lehká chce to nastavení obtížnosti.
-
-