Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Bohuzel celkem zklamani. Challenge map vazne neni co jsem ocekaval nic s pribehem tam neni a pokud je tak jsem nenasel. Jinak se toto tedy silne nepovedlo, bez pribehu je to jen obycejna mlaticka bez obsahu , jen o honeni bodu. Nuda tedy. *7*
  • Pete.palis
    *5*

    http://daviddemar.files.wordpress.com/2013/04/samjackhoriz.jpg
  • Pokuď chcete dospěláckou tvorbu z prostředí batmana, tak rozhodně: Batman: Arkham
    od granta morrisona a davea mckeana, skutečně masterpiece.
    Jeden z nejtemnějších, psycho comic-booků, které jsem zatím četl :)
  • dvojka od nolana je top batman film a lepsi uz nenatoci nikdo. (diky genialnimu heath l. - jokerovi) ty predchozi pohadkovy sr@cky stali vsechny za houno.
    • Rhulad
      Možná je to i negativum, že Heath je tak dobrý v TDK. Krade si všechen prostor pro sebe,když se objeví a člověk sleduje jen jeho a nic jiného *1*
  • To že se neinspirovali filmem by nevadilo jen ten Batman mohl vypadat normálně a ne jako by zaskočil Marcus Fénix nadopovanej steroidama ze série Gears of War. *15*
  • Jack1947
    Ja nevim zase budu uminosovan ale fakt si tady vubec ani nachvilku nevzali ani zdybicek z filmove serie respkt z 1filmu od Nolana , no taak. *7*
    • TheGGG
      Proč by měli? Jsou i lepší filmová zpracování než ty od Nolana (a nemyslím ty od Joela Schumachera). Navíc pokud jde o tréning tak se prostě rozhodli jít vlastní cestou a nekopírovat film. Díky bohu že se Arkhamská série inspirovala víc komiksy a míň filmy.
      • Jack1947
        No jo, me to prislo podobne neznamena to ze spatne naopak to vypada, nebojim se rict jako celkem posun v serii posun smerem vzhuru. *4*Oriogins melo byt uz bez DLC o tomhle cele a ztvrdych zacatcich "smrtelneho" mstitele.
      • Rhulad
        Tak mi řekni lepší batman film než Temný rytíř?
        • vlastik.plaminek
          The Dark Knight Returns
        • Ronox
          Year One; Dark Knight Returns na základě komiksu od F. Millera z které se Nolan pro TDKR hodně inspiroval. Nebo například perfektní Under the Red Hood, Gotham Knight. Vážnějších animovaných filmů od DC už je dost a nejsou to jen "pohádky" pro děti.
          • Rhulad
            Všechno to je na míle vůči TDK. TDK není jen komiks- je to splynutí několika žánru - Thriller, krimi, film o mafiánech a vše funguje naprosto špičkově.
            • Ronox
              Batman si jako jinej superhrdina, který vznikl v období 30-40 let prošel svým vývojem, ale ten základ ta temnota v něm zůstává pořád. Teď prožívá díky Sovímu tribunálu takovou renesanci se mi zdá. Hodně to oživili, něco vrátili k základům a něco víc potemnili. Batman rozhodně patří k tomu "dospělejšímu" čtení u komiksů tou temnotou a vnitřníma démonama. Každopádně na tuhle strunu hraje DC Comics už dlouhou dobu.
            • Jack1947
              Kdyz uz jsme u tech komiksu tak co jsem se docetl v poslednim Levelu clanek o zrodu netopyriho muze... jsem nevedel tedy krome toho ze vznikl 1939 nekdy., tak hlavne to ze jeste zezacatku postradal nejake moralni zasady a nemilosrdne likvidoval panaky jak na bezicim pasu (to zas ne) strilel je atp nez z toho vyrostl. (Necetl jsem moc komiksu , jen par co jsem si obcas co vychazeli u nas koupil v trafice) To bych pak mohl rict ze jsem se vyznal vic ve spidermanovy a nelhal bych (nez byl jeho komiksovy pribeh zde ukoncen). Ted si tak akorat clovek muze koupit v trafice Kacera Donalda - tedy az nati postupne vysplhanou nekrestanskou cenu.) Paradoxne nejvice mi dali prave hry o Batmanovy a v tom vidim i plus.
            • Ronox
              O tom žádná. Resp. Begins a Dark Knight jsou hodně povedený, ale TDKR už byla sra*ka na entou. Begins je nejlepší jednoznačně kvůli kulisám, zrození a protože nemá scénáristické přešlapy. Z TDKR mi rupla žilka v oku. Příběh o Batmanovi co se většinu točí ve dne? Kde je Gotham a jeho kulisy z Begins, které Nolan postavil v obřím hangáru? Jak se Batman dostal z vězení? Jaktože měl tunu času nakreslit netopýra na panelák? Proč Talia zahrála svou smrt, tak jak zahrála? Nechápu jak mohl Nolan tohle všechno ignorovat a ikdyž si ho velice vážím a jeho filmografie je boží, tak TDKR je prostě fail. Na tom díle byla doopravdy dobrý jen zadek Seliny a pak Bane. A to s tím "Robinem"? To si mohl taky odpustit. Nejhorší je prostě ten scénář, kterej je zpatlanina vícero komiksů do jednoho a ikdyž možná chtěl mrknout na fanoušky komiksů, tak teď, když se někdo baví o společným panelu, tak se spíš zasměje tomu co udělal Chris. Klidně si mohl brát inspiraci z těchto už "překreslených" příběhů, ale tím pádem proč ignoroval nastavená pravidla?

              Jinak dej šanci knihám ze série Detective Comics a budeš mile překvapen. Krimi-thriller s psychopatama a mafiánama. Skutečnej Batman, tak jak byl původně stvořen a to jako brilantní detektiv. Tváře smrti nebo Soví tribunál z poslední 52 série jsou vynikající a nebo u nás ještě nedostupné Death of family.

              Ale kolem a kolem děkuju Nolanovi hlavně za oživení filmů o superhrdinech a doufám, že se DC filmy dál ponesou v tom temnější tónu, stejně jako jejich komiksy.
          • Jack1947
            Na "animaky" nekoukam. Jo koukal, kdyz byl rok 1995+ (satelit nebyl vysadou platicich zakazniku).Cartoon Network FTW. kdyz uz jsme u toho *4*
        • Malleth
          Batman Returns
          • Jack1947
            Pokud bY jsme se bavily ciste o efektech a zaporakovy Tak Bane od Nolana nemel chybu ( i kdyz neprebil Jokera) Batman ma tu smulu ze nema moc filmu v kinematografii a tak tezko se da erict co bylo lepsi/horsi (Horsi asi jen ty Fauxpaus Forever a Batman & Robin.) Protoze je vice aktualni Nolan nez komiks a starsi Batmani logicky to tak je.)
          • Rhulad
            To myslíš vážně? Ano Burton nemá špatného prvního Batmana, ale druhý už vaří z vody. Proti TDK to působí jako taškařice.
            • Rhulad
              Tak nebudu ti to vyvracet. Každý to cítí jinak. Burton má všechny filmy hodně atmosferické a je to výborný režisér *3* Např Corpse Bride je geniální dílko.
            • Malleth
              To je asi věc preferencí, ale Burtnovi Batmani maj úžasnou atmosféru. Obzvlášť dvojka. Gotham tam nevypadá jak Kopie New Yorku, ale má svůj vlastní styl. Je to sice víc pohádka (i když dost temná) a dneska akčníma scénama neohromí, ale má svoje kouzlo, který už další batmani nepřekonali.
              Krom toho je Keaton podle mě mnohem lepší a zajímavější Batman než Bale.
              http://www.youtube.com/watch?v=3m5xGvkI2K8
            • Jack1947
              Jenze je to spatne a Batman nebyl nikdy o nejakem prehnanem akcnim a plnym vybuchum pribehu. Tady too spise smrdi tim udelat jak je v dnesni dobe zname co nejbombastictejsi film
              je to hezke plne efektu ale jinak to nic moc nema, pribeh nic moc a klise takove plytke a sebelepsi Batman to samozrejmne nezachrani. Byl bych ted pro temnejsi a uveritelnejsi film ( kdyz ne film tak aspon toto DLC to jakz takz vynahradi).
    • Dalek
      http://www.youtube.com/watch?v=NlpRBLkgcBo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit