Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BLADIA-AMNESIA
    Death Knight vypadal jako mini-boss.
    Byl bych rad, kdyby tam bylo i par mnohem vic obtiznych obtiznosti - nebot soude podle videa, souboje nebyly zvlast tezke. I v pripade mini-bosse. Nehlede na to, ze Dante nebyl ani jednou zasazen.
    • Byli uz oznameny klasicky obtiznosti v Dmc Dante must die,haven or hell,hell to hell pokuds hral predchozi dmc vis o co de
    • O tohle bych se vůbec nebál , zatím v každém díle byli nabídnuty i dost brutální obtížnosti
  • Podobnej típek mi nedávno vymněňoval gumy na autě no nic.. Jinak Dante´s inferno II
  • Umaroth
    Dělá to Ninja theory (Heavenly Sword, Enslaved) takže o kvalitu bych se nebál *5*
    Ta Muzika je EPESNÍ !!!!
  • špatně to nevypadá ale po tom co jsem se hodně spálil u 4ky mě to nechává chladným
    • Spálil u čtverky? Já si dovolím tvrdit že sérii DMC zas takovou ostudu neudělal... to se spíš možná chystá tenhle :D Cutscény skvělé bossové dost zajímaví a hrát za dvě odlišné ač vzhledem téměř stejné postavy bylo fajn ;) hrál jsem i předchozí aby bylo jasno.
      • soubojovej systém byl v pohodě grafika taky animačky skvěli ale to že tam v podstatě bylo cca 5 misí a těma člověk chodil tam a z5 pořád dokola mě děsně ubíjelo. nepřátel taky extra moc nebylo..... ja ti to neberu určitě to spoustu lidí bavilo ale pro mě to bylo těžké zklamání. jsem navyklej na ninja gaiden a tam se nikdy nestane že by si proběhl celé kolo jen aby si zabil bosse a pak ho šmahem jdeš zpět a to za nera aby si pak to same udělal i za danta
        • To je pravda taky mě dost zklamalo když se šlo 10 misí za Nera a pak v podstatě ... no ne v podstatě , prostě úplně ty samé úrovně za Danteho... to rozhodně...
  • Místo kokotin by jste sem mohli dát recenzi na pecku natural selection 2.
  • ...kedy presne boli vo videu ukazane menej akcne sekvencie, ako napriklad priezkum a logicke ulohy? *12*
  • Tak z videa mám tři pocity - Kamera je hnusně nízko, hra bude opravdu hodně červená a pokud toho chlapečka budu brát jako třetí postavu (spolu s Dantem a Nerem), tak to vypadá celkem zábavně *4*
  • Must have pecka uz se tesim :)
  • rychle rychle rychle napsat článek hodit ho na web honem honem jej vypadlo mi šest slov :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit