Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nemyslím si, že to posunutí pomůže tomu, aby vylepšili to, co jim společně s tisícovkami betatesterů vyčítáme: absence měst HOMM, různá hojení jednotek které je přivádí okamžitě z mrtvých, animace jednotek která bitvu prodlužuje kvůli zdouhavým animačním napojením otočkám a přechodům, nevyváženost elite vs normal jednotek, nepřehlednost terénu kdy obcas prehlednete oltar nebo nejakou budovu, rovněž ovládání je víceklikací = opět Vám to ubírá čas atd. ... odstraní možná základní nevyváženost jednotek, ale hlavní nešvary této hry neodstraní, bohužel.
  • Nějak mi uniká rozdíl grafiky oproti pátému dílu. Ne že by to byla nějaká zásadní chyba :) . Tou bude nejspíš počet a složení hradů.
  • jedna z nejočekavanejšich her pro mne. Disciples 3 bylo velky sklamani
    • Přesně jak psal kolega tady přede mnou. nemyslím si, že by Disciples 3 bylo nějáké zklamání. naopak, co jsem hrál betu nových Heroesů, tak mě přišlo že hodně prvků z Disciples převzaly. Ať už je to větší důraz na RPG prvky hrdiny, tak na speciální atributy jednotek. Už asi nebude platit, že si nesekáš hromady jednotek a pak už tě nic nezastaví. Naopak trochu sporné v Heroes VI bych viděl ono rozlišení na cestu krve a slz, ale třeba to v plné verzi bude fungovat. A co se týče měst, tak to doopravdy zkazili.
    • Nemyslím si, že Disciples 3 bylo nějaké velké zklamání. Líbí se mi, že hra rozšířila RPG prvky a zachovala atraktivní vylepšování armády, kdy se člověk těší na další vývoj dané jednotky. Grafika a hudba rovněž pěkné. Možná mnohé hráče štvou bitvy, které jsou v heroes stylu. To asi nebyl nejlepší nápad. Také pouze 3 strany není vono, nemrtví tam chybí. Ale mě ta hra baví, nevím proč na to každý nadává. Dvojka byla lepší, ale trojka není zklamání. Když tak napiš co přesně ti na trojce vadí.
      • tak to rozepišu, jednotvarny bitvy a mapy, mapy byly hrozne zdlouhavy, konečne jsem odemknul nejakou super jednotku a pak na další mapě jsem musel začínat zase od 0 a zase jsem to musel všechno levelovat, kromě hrdinu. Tolik co jsi pamatuju. Možná tohle patrí k serii ale me to proste nebavilo. Jako podarenou tbs si predstavuju treba Kings bounty.
        Hral jsem to dost dlouho a skutečne to byli porad ty same souboje porad dokola na stale stejne mape, kde bylo na kazdym centimetru nasekana nejaka potvora. A pak když jste dokončili mapu tak vas to vyhodilo na stejnou mapu a zase všechno začat delat od začatku se zakladnima jednotkama.
  • No snad předělaj ty strašný města *16*
    • Ubisoft = Ubil-soft, necekejte nic dobryho..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit