-
Hlavny nedostatok je ze Torchlight nemal multiplayer, aj v diable 2 to bolo to co ma na tom bavilo, napr. to obchodovanie. uplne staci ked ste dvaja ale sameho by ma to asi nebavilo. + tie charaktery mi prijdu strasne onicom, mag hunter a warrior. to uz otrepanejsie ani nemohlo byt
-
me se proste torchlight nelibil a nechapu ty nadsene ohlasy...nesedlo mi to grafickym stylem ani atmosferou...
-
-
Mne se to hodne libilo z pocatku do nejakych 10 hodin hrani, pak me ale stale stejne a opakujici se dungeony (asi 5 typu) a monstra zacaly hodne nudit a ani jsem to nedohral. Pribeh to taky v podstate skoro zadny nemelo ale je fakt ze ta spravna "diablovska" hratelost v tom citit byla, nicmene jsem u hry z vyse zminenyho duvodu do konce nevydrzel.
-
Každej jsme nějakej, a někomu se líbí to a někomu to :-) takže žádná hra se nemůže zalíbit všem, krom MARIA :D
-
-
Tohle je Diablo 2.5, určitě kupujte. *3*
-
z vety "pokud se to povede, pak snad i výzva směrem k Blizzardu" mi prejel mraz po zadech *10*
-
-
mna tiez zamrazilo
-
-
I když to je jednim slovem vykrádačka Diabla 3, kde některý pasáže jako kdyby z herních videí jen zkopírovali :-) Ale zase zábavnost se této hře upřít nedá. Hrál jsem a zabavil se na dlouhé chvíle :-)
Zatim kluci z "runic studio" dávaj blizzardu na prdel, protože udělat PC a i dobrou konverzy na xbox + za chvilku tu budem mít druhý díl. Uvidíme jestli se Blizzard zatim v pomyslném ringu zahřívá a pak udeří velkou ránou :-) -
-
Jak píšeš, kluci z Runic studio jen "vykrádaji" (ruku na srdce, inovativních prvků v TL moc nebylo), kdežto Blizzard "vylepšuje" (uvidíme jak dobře se to povede). Proto maji dost času na konverzi a druhej díl. Ale čekání na třetí Diablo TL a snad i ta dvojka vyplňuje víc než dobře :).
-
-
Už jen čekám že v druhém TL na mě vyskočí postavy typu: MONK, DEMON HUNTER, WITCH :D Ale co, první "pochodeň" byla smýšlená jako parodie a recese na dlouhé čekaní právě samotného DIABLA
-
-
-
Sakra, uz aby vysel 2. dil na PC :)