Přejít na výpis diskuzí
Video z hraní zrušeného Mass Effect: Team Assault
26.3.2012 | levis
25 příspěvků
-
Veskoslav - a ty jsi co za pacienta ??? *11*
-
Grafika jak z roku 2004, hnus, katastrofa, trapas..
-
-
Co to kecáš vole?! Vidím že vůbec grafice,polygonální struktuře nerozumíš ty candáte,je luxusní,a navíc je to prototyp jestli neumíš číst bylo to zrušené,nebyla to ani alpha ani pre-alpha,proboha,takové kokoty vážně zbožňuji...
-
-
Hra nevypadá špatně, Za nic se nevydává a předkládá čistě multiplayerovou "řežbu" připomínající UT.
-
Njn už si otukavaj co lidi na to.Rok dva a bude tu Call of Mass Effect :D
-
je dost možny, že to ješte vyjde preci jenom je to skoro hotová hra, kdyby to chteli hodit do koše tak to snad radši dají free.. no i kdyš EA asi ne :D
-
-
Rozhodně by to mohli zpřístupnit, samozřejmě za menší cenu než AAAčka.
-
Magor co? *11*
-
-
Vyzerá to oveľa zaujímavejšie ako momentálny MP... tak ale čo narobíme.
-
Makko vozítko a jeho šílené stoupání do 90 stupňových úhlů s palebnou silou 20ti tanků, k tomu Hammerfiel z ME2, terý měl sice lepší palebnou sílu a automaticky naváděné rakety, ale jeho štíty moc nevydržely. Jako odnoš na spestření fajn. Ale jako samostatná hra nikoliv.
-
-
Ty jsi tak trošku mimo, ne? Makro vozítko? Spíše Makko ne?
z palebnou silou? Spíše "s" palebnou silou...
Náhodou, hra na mě působí svižně jako UT, HALO v tom nevidím, spíše UT. S možnými schopnostmi jako biotika, nebo inženýrství, by hra byla myslím si hodně zajímavou.
Krom toho by se jednalo o universum z MassEffect, takže škoda -
-
A já jsem myslel, že je Veskoslav dokonalý :D
-
-
Líbí se mi, že jakmile jsem napsal článek o jeho chybách, tak si můžeš všimnout, že hnedka si zeditoval komentář :-)) A to bez chyb :-D
-
-
no bez chyb....odnož na zpestření
-
-
-
-
-
Docela hrůza ... nudná tuctovka, ničím zajímavá. Věděli proč to zrušit.
-
-
Z 50ti sekundového videa, kdy jsme nic neviděli (ani jestli byly schopnosti tříd i zde zachovány jako třeba Adept či Sentinel) je docela odvážné tvrdit.
-
Videl sem to video uz driv a prvni, co me napadlo bylo HALO a to rad nemam, tohle podle me sanci nemelo, i kdyz HALO nemusim, tak je urcite vic promakany.
-
-
Upřímně taky nechápu co "všichni" na Halo mají, mně to vůbec nesedí ten styl hry, ta vizualizace, zkoušel jsem naposled demo Reach.. neříkám, že je to vyloženě špatná hra, ale prostě nechápu proč je kolem toho takový humbuk.
-
-
Pro me osobne je Halo jedna z mala arkadovych fps,ktera me bavi a to rikam jako prevazne pc hrac,ktery zacinal v dobach prvniho HL(dodnes nejlepsi fps imho).
Take sem nechapal,co na tom lide vidi,ale kdyz se mi pak jednou dostala do ruky pc verze prvniho dilu,tak me hra chytla.
Nevim,co na tom bavi ostatni,ale me ta hra chytla hlavne atmosferou,poutavym pribehem,hudbou a pro me prekvapive i gameplayem,vzhledem k tomu,ze konzoove arkady moc nemusim.
Nezanedbatelnou silnou strankou je bezesporu i MP,zejmena v H3 a Reach je MP slozka opravdu vymazlena(velka variabilita nastaveni)
Nerikam,ze je no nejlepsi hra pod sluncem,to urcite ne,ale oznacovat to za brak a sra*ku,jak ji nekteri oznacuji?To snad ne... -
-
ja osobne nie som konzolista.....mal som ale isty cas zapozicany xbox od suseda a skusil som si ako halo 3 tak reach...SP 3ky ma prestal bavit asi po 15 minutach, zato reach som dohral hned a bol som do toho ozaj zazraty...skusil som aj reach MP a tiez to bola celkom prdel.....ako vravim...niesom koznolista, ale PCckar odchovany na Quakoch a CSku, ale aspon co sa tyka HALO reach.....nemam zleho slova na tu hru.
-
-
-
-
-
Vypadá to fajn. Jako odnož v univerzu proč ne. Strašně mi to naprosto vším, včetně fontu, připomíná UT2004 :)
-
-
Jsou to fonty z UT3
Je to kvuli tomu, ze se to delalo v UDK (Obecne je celej mass effect delanej v UEngine 3)
Dokud neni hra dodelana, tak vzdycky menu a fonty vypadaj jak z UT3 -
-
Hehe, ja to vedel :)
-
-
Me to spis pripomnelo Multak Crysis =)
-
Souhlas. Jak nasedl do Manty... ehm toho vznášedla, okamžitě se mi vybavilo UT2k4. Dokonce i design toho letounu vypadá až podezřele jako Raptor z UT. *5*
-