Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmmm nejak moc me to ani nelaka, uz sem trochu prezranej ameriky. Radsi asi teda koupim ty epizodky hitmana. =)
  • pamatujete jak se Vito ve dvojce vyjadřoval o afroameričanech ? *2*
    • Ty jo koukám že jsem to včera buť zapoměl odeslat nebo mi to smázli. Nejen o afroameričanech. I o takových těch nosáčích s kudrlinkama a jarmulkou. Fakt jsem žasnul když to kámoš hrál v češtině c ovšechno mohlo být ve hře před 6ti! lety.
      • Ono to moze byt aj dnes. Iba decko alebo extremne nechapavy clovek moze povazovat tie postavy za kladne.
    • To byl Joe Barbara, ale i tak s ním ve všem souhlasim.
  • "Zdá se, že postavy v Mafia III, se svými překrývajícími se záměry a složitými vztahy, vytvoří zajímavou příběhovou pavučinu. Jak moc ale postavy ve svých rolích nakonec budou, či nebudou schematické, ukáže až plná hra."
    -> Jaké složité vztahy? Jaká pavučina?

    Lincoln Clay - pomsta na italské mafii
    Cassandra - pomsta na italské mafii
    Thomas Burke - pomsta na italské mafii
    Vito Scaletta - pomsta na italské mafii, zároveň token postavička z předchozí hry, ať existuje jakože důvod, proč arkádová hra s krabicemi na kolečkách, s přehnanými explozemi, tupou bojovou AI a telepaticky cheaty si zapínající hlavní postavou nese jméno dvou předchozích her, které se pokoušely vymezit oproti ostatním městským sandboxům snahou o poněkud přízemnější a reálnější pojetí herního světa.

    A pokud jde o vztahy mezi postavami a hráčem - podle zveřejněných záběrů jsou to prosté podpůrné postavy, kteří pro hráče odemykají různé cheaty v závislosti na tom, které hráč jakože "dává území".
    Nevidím moc prostor pro něco složitějšího, protože cokoliv složitějšího (např. vzpoura jednoho z pomocníků, protože se cítí být už dostatečně silný sám za sebe) by musela znamenat omezení odemknutých cheatů pro hráče (odebrání výhod spjatých s pomocníkem). A tím by byla omezena explozivní primitivní ramboidní arkádová zábava, která dle zveřejněných záběrů hraje nejdůležitější úlohu a které je podřízeno vše. Byla zatím předvedena možnost vzpoury pomocníka, který má málo území - tedy pomocníka, jehož cheaty hráč asi stejně příliš nevyužívá a tak jeho vzpoura nestojí v cestě ramboidní arkádové zábavě.
    • jamar28
      Mě od Mafie 3 odradilo hned první video, které jsem viděl - jakási šílená honička s rotujícími a přemety házejícími auty naplněnými benzínem (jinak si neumím vysvětlit ty výbuchy). V tu chvíli opadl v podstatě veškerý můj zájem a to další "stealth" video s následnou řežbou to už zcela pohřbilo.
    • Jojo. Zatím nezveřejnili nic, co by mě zajímalo.
  • doufám že to bude mít aspoň český titulky jinak mne to NEZAJÍMÁ
    • Mart9
      Oni rozhodně neignorují, kde vzniknul první díl. České titulky nám téměř jistě dají.
  • Je mi z toho na blití
  • Ten Charles Webb trochu vypadá jak osmahlej Adoring Fan z Oblivionu *1*
  • Grifus
    Celkem se tesim, ikdyz porad si budu myslet ze by se to nemuselo jmenovat Mafia.

    btw Je vtipny jak vydavatele na kazdou druhou hru lakaji lidi jakoby se jednalo o nekolikaset hodinovy propleteny patos a pritom to clovek odehraje za par hodin a nevi pomalu kdo byl kdo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit