Přejít na výpis diskuzí
Video z Quantum Break oznamuje vydání na rok 2015 a načrtává zápletku
29.5.2014 | Aleš Smutný
9 příspěvků
-
Must have! *16*
-
Jsem zvědavý, jestli to MS vydá i na PC nebo ne. Jako, mě osobně to je jedno, Xone budu kupovat určitě, takže hru si zahraju tak jako tak. Jde ale o to, že nepochybuju o tom, jak MS do hry, reklamy a taky seriálu nalije dost peněz, který bude chtít zpátky. Zároveň uvažuju, že ze své konzole a prodané hry získá víc prachů, než na PC, kde mu přinejlepším kápnou prachy za hru a za OS. Víc nic.
-
-
Je vysoko pravdepodobné, že to výjde aj na pc,ale s určitým časovým posunom, keď to má výjsť v 2015 tak tipujem máj a pre pc to výjde o 2 roky neskôr tzn. 2017. Tak to aspoň bolo s Alan Wake, ktorý vyšiel o dva roky neskôr na pc...
-
-
pc je mrtvy, takze to vyjde asi jako Red Dead Redemption. Ale pirati neprestavaj doufat *1*
-
-
-
Od Remedy čo hra, to úžasné nové nápady - neboja sa v dnešnej dobe riskovať čo sa len tak nevidí. Sa nemôžem dočkať čo po úžasnom Maxovi, Alanovi Wakeovi ukážu.
-
-
No počkej, jaký nový nápady?
Hrátky s časem, co byly před lety v Timeshiftu, Singularity a dalších hrách? Provázání hry a seriálu, což už udělal Trion s Defiance?
Nepleť si svou vlastní neznalost s něčí originalitou. -
-
Sa pozri kedy vyšli Singularity, Timeshift ty prde.....Max Payne hrátky s časom rok 2001. Vôbec nerozumieš.
-
-
Ale tady nemluvím jen o pouhém bullet time. Ty jo? Vždy%d sám si použil slova "v dnešnej dobe", takže jsem předpokládal, že mluvíš o rozšířených časových hrátkách, co zjevně budou v Quantum Break a co nejsou nijak zvlášť originální.
Tak ujasni, o čem vlastně mluvíš. -
-
Koncept určitě není sám o sobě originální, ale i ten se dá rozvinout do větších a propracovanějších podob, než tomu je u zmíněných dvou her, u kterých ale komplexnější hrátky funguvaly jenom tam, kde tvůrci sami určovali. Jak znám Remedy, tak o pouhé, naskriptované sekvence, zde nepůjde a hrátky s časem zde budou plnit větší roli. Samozřejmě jistý si být nemůžu, ale tady se nebavíme o no-name-studiu, ale o studiu, které se může rovnat svými kvalitami s Naughty Dog u Play Stationu a Valve u PC.
-
-
-
-