Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že nedali spíš Spojenecké vojska do Evropy. Radši bych kopal zadek nackům s Thompsonem nebo BARem, než Japoncům.
  • Po tom, jak zprasili RO2 by to měli dát všem majitelům RO2 zdarma... Možná jsem moc přísný, ale pro mě byla RO2 největším zklamáním roku. Jednička RO s přídavkem Darkest Hour je pro mě pořád nejlepší FPS všech dob, ale dvojka je prostě očesaná úplně na kost. To, co perfektně fungovalo v jedničce už ve dvojce není - bandagování je kravina, tanky jsou spíš jen na ozdobu, nehrají v mapách prakticky žádnou roli a mají velmi úzce vymezený operační prostor, zbraně jsou málo účinné (jedna rána do trupu nestačí), běh je příliš rychlý, nejde vystoupit z tanku, nejsou zde žádná vozidla, mapy jsou oproti jedničce miniaturní a velmi rychle se ohrají atd. Trucmód Classic mě příliš nezaujal, pomalejší běh je sice super, ale classy jsou dost blbě rozhozené (skoro všichni mají flinty a nejsou přístupné zbraně vyšších levelů *7* ) A to jsem ještě nezmínil, že jim trvalo rok než hru uvedli do nějakého rozumného stavu, ale ani teď po desítkách updatů to pořád není nic extra - bugů je pořád víc než dost a občas mě vážně vytáčí... Ani nechápu, jak jsem u toho mohl vydržet přes 200 hodin, ale postoj Tripwire se mi hnusí čím dál víc - opravují jen kraviny, které nikoho nezajímají a půlka věcí, které slibovaly pořád nikde nejsou... Kdyby dali aspoň ten Rising Storm zdarma majitelům RO2 jako omluvu za jejich neschopnost... A nové mapy si stejně musí udělat hráči sami, stejnětak vozidla, které budou kdo ví kdy... Prostě Tripwire mě pěkně nas*ali a myslím, že Rising Storm bude trpět stejnými neduhy jako RO2...
  • Pokud sečtu všechny hodiny v Red Orchestra 2, tedy včetně všech preview, review a čístého hraní v plné verzi, budu snadno nad 200 hodinami. To dokazuje, že RO2 systém i styl hraní mě zakousnul. Bojím se, že Rising Storm to udělá také. Má šanci být kvalitním MP postaveným na otestované kvalitě jen v jiné a svěží zálivce. Soudě podle videa nebyl Pacifik nikdy lépe herně zpracován...uvidíme v plné verzi.
    Těším se na nové mapy, zbraně, zvuky, atmosféru...
    Bojím se nevyváženosti stran zejména japonské dominance, neúčinného plamenometu a že budou mapy z velké části hodně otevřené a bude to nepříliš zábavný masomlýnek... RO2 stylu zkrátka sluší trosky měst a taktika.
  • Paráda,musím si najít chvilku času a opět se dostat do Stalingradu,už mi to chybí *4*
    Btw. nevíte někdo co je s modem In Country:Vietnam ? Bude to někdy nebo je to už mrtvé ?
  • Jaj a na novej Battlefield už ani dneska nepomyslim *15*
  • Konečně nějaká zajímavá zpráva...
    Osobně mě Red Orchestra poměrně uchvátila, má sice pomalejší tempo, ale ta hratelnost je naprosto skvělá
    • a v počtu do 32 dvou lidí na těch malých mapách i jakási taktika...no každopádně co jsem hrál naposled, tak amaterský mapy překonávaly originály (už je to 6 měsíců)
  • Zíív todle nemá z válkou nic společného. Kde jsou nějaké perky atd?
    • Dejte téhle 3-násobné buzzne Battlefielda, ať si muže honit *1*
    • Magister_Peditum
      Burn heretic!
    • Dejte mu někdo Energo pěsti...
      • Je vidět že jste ve válce nikdy nebyli. Můj děda bojoval ve větnamu a perk marathon prý používal pořád
        • Ty seš fakt případ *1*
  • Fajn, RO2 je pre mňa best of fps za niekoľko posledných rokov. Ale trochu ma mrzí, že to nebude do RO2 integrované, komunita je síce stabilná, ale nepríliš veľká a ďaľšie štiepenie jej nepomôže...
  • Magister_Peditum
    Tohle alespoň jako válka vypadá. *3*
  • docela bych si RO2 zahral, ale chybi mi tam kvalitni vyspeli hraci
    to uz daleko vetsi uroven ze strany hracu nabizi CS:GO
    • Nepiš kraviny
      • a co je kravina?
        že hráčí RO2 fungujou jako lumíci?
        na dobrym českym serveru v CS:GO nějaká taktika jakž takž funguje a hráči tam mají dobrý skill

jediný, kdy jsem si RO2 trochu užil byly paradoxně ruský servery, jenže tam se hatmatí ruštinou, kterou jsem již ve škole nestihl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit