Přejít na výpis diskuzí
Video z Uncharted 4 nabízí chlapskou projížďku džípem na Madagaskaru
4.4.2016 | Petr Poláček
15 příspěvků
-
Johohoho...JCVD z vlasama.
-
nevím, ale už od prvního dílu mi takhle hra těžce nesedla ... prostě stupidní konsolová blbost .... stejně jako last of us, veliký hype ale stupidní mechaniky ... jediné co umí sou filmečky a příběh ale hrát se ty kraviny nedají, to si dám radši tomb raidera *1*
-
-
podle mě super PS4 hra je Order 1886, kterou podle mě nikdo pořádně nedocenil
-
-
Mas,pravdu,a pokracovani asi nebude,ta doba ma potencial.
-
-
-
Proste parada.Na pc to nikdy nebude,ponevadz w10 je konkurencni platforma,jako xbox,v podstate takovej xbox one a pul ty w10 na pc.To by pc muselo mit operacni system od sony,aby to vyslo na pc. *1* A co by prodavalo konzoli,kdyz sony je HW gigant,pc ne? *1*
-
-
Gratuluji. Právě ti došlo, jaký je smysl konzolových exkluzivit.
-
Z toho vyrosteš, neboj.
-
-
Toto je jediná herní série, kvůli které lituju, že nemám PS nebo nevychází na PC.
-
-
Pridavam se, jestli kvuli necemu mit PS, tak kvuli Uncharted (i kdyz par dalsich PS-exkluzivnich her by se take jeste naslo)
-
lol vzdyt je to šmíra, si to zahraj na YT naprosto stejny zazitek
-
-
Nevím jak ty ale já mám na YT celkem problém s ovládáním her. Možná by jsi mě mohl poradit.
-
-
dulezite je to ovladani "her".... ne stupidnich konzolojdnich filmecku ty na YT staci
-
-
-
-
Vypadá to stále famózně a nebojím se že by to mělo až to vyjde vypadat jinak a tak i proto na tyhle delší ukázky nebudu koukat do konce a počkám si. V tomto případě mě stačily jen 2-3 minutky záběrů z hraní a trailery a hra letěla do předobjednávky.
-
Je to Amy Hennig, ne Henning.
-
-
Ta bukvice to rika henning, takze je to henning.
-