Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ten chlapik co si vravi Firefly Studio nemysli vazne...aby sa este stale prizivoval na uspechu hry z roku 2001 *16* skor to vyzera ako datadisk pre crusader 1 s texture packom a podporou dx11 ako o 13rokov novsia hra...Regular Price:

    USD 49.99
    GBP 29.99
    EUR 34.99
    WTF???
  • Absolutně nechápu proč se po 2 generacích porád drží toho zastaralýho stylu (nebo jsou tak líný).. Vojáci útočí na hrad a rytíři jak na vycházce, nechají se vykrápět lučistíkama, štíty na okrasu, pod prdelí jim začne hořet vatra, rytíři mají v p*či a pochodujou si v ohni dál prostě no stress, chceme shořet v klidu. A ostatní vojáci to samý. Chápu, že ve starejch Strongholdech to tak bylo ale dneska je jiná doba sakra! To je tak těžký udělat nějakou inteligenci těch "lidí" aby tam nešli chcípnout jak roboti do jedný skulinky v hradbě nebo aspoň po 10 letech udělat animaci běhu, krytí apod.? Vždyť to vypadá úplně dementně.. A o neustálém prolínání postav kdy se z 1 panáčka najednou stane armáda ani nemluvim.. Prostě chtělo by to taky jít s dobou po technickej stránce a trochu se snažit, ne jednou za čas udělat pár novejch modelů postav a hurá, máme novej Stronghold... *10* *9*
  • rytíři utočí na hradby jak roboti ...co se trochu krýt.... *5*
  • mně se chce bléjt,****** Politická Korektnost.Oni tam prostě musejí nacpat ženskou i kdyby to nemělo dávat smysl.v puvodním strongoldu byl sultán normálně chlap,ale tady z něho udělají ženskou. Fakt jsem zvědávéj jakéj mají oficialní důvod. já proti ženským nic nemám, ale uvědomte si že v středověku skutečně rovnoprávnost nebyla.

    BTW Vávra si to s Kingdom Come sežere, jelikož se soustředuje na realismus, a né na to aby to bylo podle společenský norem.
    • Pilgrim66
      Máš tam Saladina. Jinak co třeba Johanka z Arku? Ano, o dvě století později ale Stronghold si nehraje na historickou učebnici.

      Ad Vávra: Hlavně, že má jako stretch goal, přídavek kde hrajete za ženu. *1*

      PS: Jinak se opravdu jedná o historickou postavu, viz komentář nademnou
      http://en.wikipedia.org/wiki/Shajar_al-Durr

      Takže vůbec nevim, co tu zas někdo bitchuje
      • Kingdom Come: Vávra jasně řekl, že to bude nějaká selka či bezvýznamná žena, která tak maximálně na začátku hry zachrání hlavní postavu či bude mít tzv. stealth prvky hry atp., jelikož si stojí za tím, že je nemožné hrát za ženu rytířku, respektive mít důležitý part ve hře.. Přiště se lépe připrav, Pilgrime.
      • Myslím, že se vůbec nemůžeš divit, že v dnešní době někdo bitchuje ohledně toho, že si něco hraje na politickou korektnost.
    • ve videu je jasně řečeny, že sultánka je jasně daná historická postava, která skutečně existovala - příště líp poslouchat *3*
    • A že zrovna Sultánka. :D To, že nebyla rovnoprávnost je jedna věc a žena vedoucí někoho bylo jenom těžce překousnutelná věc. A nedokážu si představit zemi, kde by to vzali hůř než zrovna v Arábii. Měli udělat Krysku.
  • Tak hlavně, aby zvedli trošku obtížnost. Když se původní Crusader dostal člověku trošku do ruky, tak nebyl problém porážet osm Vlků najednou.
    • Zvlastni, s kamosem jsme nedavno ze srandy zacli znovu hrat Crusader Extreme a ani jeden z nas nedokoncil kampan - a to prosim jsme relativne strategicky zdatni
      • Tak ono ale ja pravda pokud si najdeš strategii hned ze začátku tak je to hned. Já když hrávám extreme MP tak jedu furt to samé a 60 % mam uspěšnost ale je pravda, že kampan je těžká ale tak .. jak říká flynn když se ti to dostane pod ruky tak je to jednoduché :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit