Přejít na výpis diskuzí
Video ze Stronghold Crusader 2 představuje umělou inteligenci Krysy
30.6.2014 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Asi pôjdem proti väčšine, ale mňa to vcelku zaujalo. Jasné, určite sa to nestane mojou top stratégiou a neprekoná to prvého Strongholda, ale zase, úplne zlé to nevyzerá. Grafika? Také riešite u stratégií? Skôr ma trápi, či tam bude kampaň s dobrým príbehom, ako to mal prvý Stronghold.
-
Myslím si že grafika je dostačující protože razím názor že u Strongholdu čím lepší grafika tím horší hra
Ale když je podívám na video z 1
https://www.youtube.com/watch?v=nIY7uWFVniE
a na 2
https://www.youtube.com/watch?v=NKc0TlGz9Sw
Tak u mě není co řešit *1* -
zalezi na hratelnosti v multiplayeru
Stronghold Crusader a Settlers 3 hrajeme obcas i dnes s pritelkyni nebo vetsi bitvy i s dalsimi členy rodiny. Tento typ pristupnych budovatelskych strategii je na to idealni. Pokud to bude ve 3D funkcni (moznost vybrat si hratelny pohled, krom tech o ucumovacich), je vse jen otazkou taktickych a hernich mechanik. Podle toho, ze na tom delaji lide, kteri si uvedomuji, ze nejlepsi vydane hry studia byly Stronghold a Stronghold Crusader a zaroven jim do toho nikdo nekeca, verim, ze 3D a dalsi mozna kriticka mista dostatecne zpracuji, aby jejich pouziti bylo obhajitelne.
Nic proti haterum tady, ale her je tolik, ze si kazdy vybere sve. Obcas je fajn odpocinkova koridorovka, obcas narocna strategie/RPG, obcas dlouhy pribeh, obcas multiplayer se znamymi, obcas neco z minulosti, obcas neco noveho, atd. Pokud nekdo hleda chyby a ne potencial (pokud tam samozrejme nejaky je), ve vysledku ochuzuje jen sam sebe. -
Urobte radšej pokračovanie castle strike. To bola pecka ! *4*
-
Zatim vse nasvedcuje tomu, ze to bude opet fail ... jako jednicka fajn, jen bych tak nejak v roce 2k14 cekal, ze mi hradby nerozebere vesnican s vidlema ... Taky to opevneni by se tak nejak mohlo lip popasovat s terenem nez v jednicce, kde pak vznikaly ruzny hnusny schody, protoze bylo treba ucpat diry ... a mozna ... ale jen orpavdu mozna ... bych cekal ... ze mi AI demence neposle lucisniky do prvni linie toho chumlu, kterej dobejva opevneni, aby co nejrychejs pochcipali ... a kdyby panbu nebyl doma ... trebas by moji peoni mohli vymyslet takovou prevratnou vec ... jako jsou dvere .... trebas by je pak enemak nevyhladil jen co padne prvni obrana linie ...
-
-
Řekni, proč ... tolik teček?
-
-
Zpočátku se mi nelíbilo 3D zpracování, ale teď už mi tak hrozné nepřijde. Pokud budou do hry zakomponovány mechaniky z prvního dílu, pak věřím, že by Crusader 2 nemusel být průšvih.
-
-
Nejvetsi problem tohledle bude ten, ze ty mechaniky ... je treba vylepsit ... protoze "moderni" hrac by to nepochopil. Takze si nedelej iluze
-
-
a aky ma zmysel vydavat hru ktora vypada ako z 2003 hra sa ako z 2003 a nieje tam vlastne nič čo by pripomínalo toto desadrocie...
z videa to vypda strasne, animacie ejdnotiek su priserne a nevidím tam rozdiel z pred 10 rokov starej hry = maximálny prepadak.. ked to niekto kupi tak je demmnt:D -
-
Demmnt jsi ty. Já se na to těším. Pořád vycházejí samý novoty a inovace pro moderní hráče, který je dle vývojářů naprostý blb a musí pro něho vše zjednodušit. Prostě slabota. Klasická strategie ze starý školy už člověk nevidí. Nehledě na to, že toto nebude hra pro hráče jako ty, ale pro hráče co měli rádi původní hru.
-
-
-
-
grafika vypada pekne a hra zajímave
-
-
tj možná tak po 10 pivech ti přijde hezká, pak pošleš dalších 5 kousků a přijde ti to jako "sexy nextgen"
-
-
to nikdy není dobré znamení, když vaše nová hra vypadá hůř než její 13 let starý první díl
-
-
doporučuju zajít k očnímu
-
-
To si zajdi. Stronghold Crusaders ma opravdu hezčí grafiku než tahle dvojka s 3D.... Kor Stronghold Crusaders HD
-
a říct mu že nový Strongholdy maj hnusnou grafiku? Obávám se že by mě vyhodil z ordinace s tím že má důležitější věci na práci, než aby si z něj někdo tropil legrácky
-
-
To není. Ale kdyby to bylo hratelný jak dvojka s nějakym tim vylepšením AI a vubec, tak je pro mě grafika dostačující
-
-
NEE jako dvojka, jako jednička crusaders samozrejmě...
-
-
-
Stronghold byl fajn, hlavně multiplayer ale víc mě bavil Castle Strike, docela opomíjená strategie.
Bohužel zatim ve mě Crusader 2 nevzbuzuje důvěru a obávám se že to nedopadne dobře. -
Bože ta hra vypadá tak hnusně...proč prostě neudělají hru ala starý crusader s 2d grafikou třeba i z jiné doby...