Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Půjdu proti proudu. Tuhle hru beru jako neskutečný HYPE. Jako, chápu, že si z toho kecli na pudel konzolisti, ti moc možností nemají. Ale my staří PC pařani, zvyklí na móderskou komunitu jsme oněmněli úžasem sotva na prvních pár hodin. Líbivá grafika, nadstandardní fyzika, ale jinak totálně prázdnej svět bez možnosti nějaké větší seberealizace. Nedejbože, kdyby hráč chtěl hrát Role Play. Tvořit si herní scénář sám, mít možnost volby odpovědí.... "Opovaž se hráči! tady to máš od nás nalinkované a budeš postupovat dle ikonek na mapě!" Stejně dementní, né-li dementnější, než 15 let starej Far Cry, ten měl alespoň Drive. Tahle kovbojka se po prvotním nadšení ukázala v pravém světle jako plytkej AAA titul pro masy. Prvotní Woow efekt brzy vystřídala totální nuda. Ani jsem nevydržel počkat na závěr, jak ten můj kauboj zdechne. Jestli při západu slunce na tuberu, nebo jako tuberák s prostřelenou makovicí. Vymazal jsem to v závěru těsně před koncem. Nic mě nemotivovalo dohrát to do konce. Simulátor jízdy na koni v prérii přestal bavit po pár hodinách. Přepad dostavníku či vesničky začal nudit druhý večer...Asi už jsem na to starej a moc náročnej.

    • 0011

      Nejsem primárně konzolista, kvůli GTA V jsem si stavěl nové PC, ale už je to stařík tak jsem RDR 2 koupil na Series X a to ještě tu nejdražší digitální edici se vším a asi to nikdy nedohraju, i když to vypadá úžasně. Ale moje hlavní důvody jsou jinde, chápu, že pro někoho je imerze všechno, takže fast travel je fuj, ale mohli tam dát obtížnost/funkci to zapnout/vypnout, nemám nic proti tomu když se hra che blížit co nejvíc simulaci, ale hry mají být především zábavné takže pokud si mám vybrat mezi RDR 2 - zastřelím srnku, stáhnu jí, odnesu jí na koně a musím jí dovézt do tábora a např. Zelda - střelím srnku šípem>puff maso a soustředím se na jiné mechaniky, beru spíš tu zábavnější možnost. Pro mě je z divokého západu nejlepší (=nejzábavnější) Call of Juarez Gunslinger a než vyšel ten tak to byla hra Gun z roku 2005, v závěsu jsou Desperados.

    • radim.zaty

      Nedávno jsem v jednom podcastu slyšel o RDR2 že je "simulátor nasazování klobouku" :)

  • no je to zadarmo a komu se to nelibi, tak at si polibi, asi tak...

  • owny

    Nemyslím si, že to vypadá líp, jenom jinak.

  • dworkin

    Udělal z toho Borderlands.

    • No počkej, počkej. A co rozbor zvukové stránky včetně každé noty a každého křupnutí kamínku pod botou ? To jako dnes vynecháš ?😢 Ano vím, je to vizuální update, ale co kdyby....

      • dworkin

        Je to článek, ne recenze, a jak jsi správně postřehl, je to článek o vizuální stránce hry.

        Čili zase jsi to celý zkazil.

        • Jevo83

          Nie nie dworkin, kazda hra je predsa audiovizualne dielo 😁

          • dworkin

            Je, a proto má být v recenzi videohry hodnocena i její audio stránka.

            Tohle není recenze videohry.

            Zopakuju to pro jistotu ještě jednou.

            Tohle není recenze videohry.

  • ALHAZRED

    Ja mám pocit, že originál má taký žltosépioyý filter, aby navodil atmosféru starých westernov, ale kto má radšej realistickejšiu grafiku, dá prednosť tomuto, vyskúšam...Vďaka za dobrý tip...😉

  • Hidden

    Pro zajemce, vystoural jsem na netu i nejake porovnani pred a po. Jak to tak u podobnych modifikaci byva, neco vypada lepe, neco zase hure, ale to je na subjektivnim dojmu kazdeho kovboje. :)

    • Taky mi to nepřijde nějak zázračně vylepšené, jen jinak barevné a cca 1/2 vypadá daleko hůř. Zejména ty ostře ohraničené sluneční paprsky.

      • Objektivně to vypadá o 53 % lépe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit