Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo počkáát, to nemá nic společnýho s JA:BIA ! Tak to by mohlo být dobrý!
    • náhodou, BIA a Crossfire sem si dost užil. Byl to povedenej remake. A real time souboje s pauzou, mi poslední dobou vyhovují víc, než tahový souboje
      • akorat to pak nema to,co bylo na JA nejlepsi :)
  • Ajaj, co jsem měl možnost číst na fórech, tak to se hrou v době vydání nevypadá dobře. Uvidíme, jak to opatchujou, ale jestli si to kvůli nedodělávkam koupí málo lidí, tak to asi moc světlou oficiální budoucnost nemá. Pak už jsou nadějí jen moddeři, kteří snad obdrží solidní moddovací platformu.
  • ???????? Konecne?? Za prve nesedi mi to k najomnym vrahom ktory X situacii prezili. Za druhe aj tak je tu Load. Zamna zbytocna blbost.
  • Ja myslel ze redakce games.cz se ridi zdravym rozumem, slusnosti a nikdy by me nenapadlo, ze tu budete mit reklamni masirku po vzoru stranek s erotickym obsahem.
    Proc moje nasranost? Jenom sem si v praci nechal zapnuty repracky.
  • Viac sa oplati ist na tuto stranku ahttp://www.ja-galaxy-forum.com/ubbthreads.php/forum_summary.html a zahrat si jagged Alliance 2 v 1.13 verzii. V podstate kazdy tyzden vychadza novy release. V hre su stovky zbrani hra je kompletne prerobena.
    • Paulcz
      JJ, skvělej mod. JA2 se mi roky vyhýbala, ale asi před rokem jsem to dal i s 1.13 patchem a naprostá bomba :) Hra doladěná k dokonalosti.
      • 1.13 se mě moc nelíbí. oponent má šilené armády, milice jde stahovat z okolních sektorů a protivník taky takže to pak sklouzává do masovejch mega dlouhejch bitek. v pulce hry sem musel vystřílet aspon 1000 vojáků a začalo to být takovy divny. navíc granatomety a podobny srandy jsou tam šileně silny a hrozně potřebny protože oponentu je obrovské množství. klasickej JA 2 je takovej komornější. mín zbraní, mín oponentu atd.... ale když člověk konečně najde aspoň zakladní sniperku tak ma radost. V 1,13 si na začátku nakoupite super zbraně a pak jen kosíte...
        • Shania
          Tohle vše jde vypnout/zapnout před spuštěním hry.
        • Me nejvic vyhovuje patched Wildfire. Taky nemam rad, kdyz se to zvrhne v moc velky zergy.
  • Je tak super mít Adblock :-) *3*
  • Lukyz
    Slušně béčkovej trailer *14* Na hru jsem každopádně zvědavej, navíc podpora Steam Workshopu je super věc!
    • jeanczarny
      Guns..more Guns! Raining Guns!! https://www.youtube.com/watch?v=jtWPW8yJtgM
  • Pratele, kdyz vidim slovicka "Jagged" a "Alliance" v jedne vete, v hlave mi neomylne zacne hrat jedna a jedina melodie. Tahle: http://www.youtube.com/watch?v=GUSIi7OouGI
    • Sr_Lobo
      "Elliot, you IDIOT!!!" *1*
    • jo, to je ona *14*
  • Je někdo, kdo to hraje early accessu? Rád bych zkusil, ale nechci kupovat zajíce v pytli
    • mam pristup do bety uz delsi dobu...ale moc jsem to nezkousel,radeji si pockam na plnou verzi...
      kazdopadne se snazi zachovat stare principy JA,i kdyz to nebude tak propracovane jako mod 1.13...

je fajn,ze davaji dalsim svoje nastroje...casem moderi urcite hru jeste vice upravi a rozsiri...takhle dostaneme vlastne "jen" zaklad...ale jak rikam,co jsem zkousel,tak to opravdu bylo "old school" hrani jako tenkrat...

az vyjde plna verze,tak to zacnu hrat vice...zatim maji nakroceno slusne :)
    • Tady by ses dozvedel jenom neci nazor ktery se muze od tveho hodne lisit. Zkus omrknout nejake gameplaye na youtube, tam to uvidis primo v akci.
    • Tiež ma to velmi zaujalo, ani neviem, že niečo také vzniká *4*
      Old school je pre mňa vykúpením *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit