Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je okurková sezóna, takže je to novinářská kachna, smějmě se všem co naletěli
  • Už se těšim na kickstarter jejich prvni pecky, Descent to undermountain 2...
  • Black_Hand
    pucim si kousek textu jedne z mych oblibenych kapel:
    "Grant me a skin for dancing in
    Grant me a skin for dancing in
    dark master"
  • adahn
    I kdyby to hoax nebyl, někdy jsou prostě značky, které mají radši nechat odpočívat v pokoji. Původní Black Isle už to nebude nikdy a já si nemůžu pomoct, ale přijde mi to jako zneuctění té značky.
  • Podvod se značkou může fungovat jen jednou, pak už na Black Isle nikdo neuslyší. Takže doufám, že chtějí pověst značky zachovat a přivedou tam talenty. *4*
  • Cahir
    Jméno mě nezajímá, je to o lidech a ti jsou pryč.
    • Vážně Cahire, vážně?

No oprav mě jestli se mylím... ale nebyl jsi tu jeden z těch, kteří bránili Diablo 3? A přitom v tom případě taky zbyly jen dvě jména... Blizzard a Diablo.
      • Cahir
        Já? *1* Já jsem se diskuzím o Diablu vyhnul obloukem z jednoho prostého důvodu - nemám rád hack'n'slash, nemám s ním moc zkušeností a nezajímá mě. Takže ne, asi si mě s někým pleteš. *3* Kromě Warcraftu 3 jsem snad nehrál žádnou hru od Blizzardu - jejich tvorba jde úplně mimo mě.

A o tom, že mě zajímají jednotliví designéři a ne studia, se netajím.
        • Hmm, no možná jsi tam jen občas chodit odpovídat na Trola.

Nebo to teda byl Veskoslav? *4*
          • Cahir
            Jó, párkrát jsem tuším poznamenal, že ta diskuze o šesti stech příspěvcích skládajících se převážně z nadávek a hatu je zbytečná a že jste všichni d*menti. *1* Ale nic k tématu... *3*
            • Dik :D
            • Trol.diskuzni
              To víš, pár lidí tam diskutovalo vcelku rozumně, jenže pak se do každé diskuze nachomýtnul Veskoslav... A výsledek známe. *3*
  • To je stejné asi tak, jako když EA přejmenuje všechna svá studia na Bioware a lidi jim to žerou.
    • Cahir
      To mě taky pěkně s*re. Původní osazenstvo dělá na Mass Effectu, někteří na SWTOR. V DA sérii patří mezi starší harcovníky v podstatě jen Laidlaw, zbytek je relativně nová krev. Bioware Victory, Bioware Mythic jsou úplně jiná banda.
      • Tady je toho krásná ukázka - http://ultimaforever.com/signup - uplně dole značka Bioware, ale přitom na tom dělá Mythic.
        • Bioware Mythic je celý název pokud se nemýlím.

Celá RPG divize EA se z nějakýho důvodu jmenuje Bioware, i když ty studia nemají s BW nic společnýho.
          • Cahir
            Strašně to tam migrovalo, sám ztrácím přehled. Na SWTORu dělá spousta lidí včetně taťky šmouly Jamese Ohlena. Jádro Hudson-Watamaniuk-Karpyshyn stojí za KOTORama plus všema Mass Effectama, Hudson začínal už na BG, takže taky stará škola. Gaider je taky klíčovej, dělal snad na všem od BG2 včetně, dneska stojí za DA+DA2, spolu s ním na nich dělá Laidlaw, kterej je v BW tuším od Jade Empire.

Nikoho dalšího neznám a nepovažuji za klíčovou postavu BW.
  • MickTheMage
    Ja by som tejto informacii venoval len bleskovku a dalej na nu zvysoka... Uz to za mna vlatne povedal Fargo. Black Isle je len kvazi ozivena znacka, za ktorou nestoji nikto zaujimavy, nikto zo skusenostami a hlavne nikto z povodneho timu (ten je skoro cely inde a vola sa Obsidian ;) ). Tak preco sa nad tym pozastavovat? Interplay uz mal skapat davno, snad je toto takzvane ozivenie len poslednou gulkou medzi oci a uz konecne skape! :)
    • Mato1987
      hej, toto meno som započul, keď som kukal videá o tej novej south park hre. Ak je to pravda že v tej spoločnosti sú bývalí ľudia z BIS tak tu south park hru si aj zaobstarám :)
      *EDIT
      a teraz kukám, že robia aj na wasteland 2, tak sa teším velice
      • Cahir
        Trey a Matt si prý napsali sami scénář a předložili i základní koncept hry (prej maj oba docela slušně napaříno), takže tahle hra bude opravdovej South Park, nejen licence.

A ano, v Obsidianu dělá asi nejvíc přeběhlíků z Black Isle.
        • Mato1987
          jj, teším sa veľmi na tú hru, south park zbožnujem
  • :O
  • smejki
    Cean bros jsou attention whores, nič viac. I kdyby, tak staré bardy neseženou a kvalitní lidé si jejich reputací nebudou chtít kazit jméno. A Fargo ještě pěkně poznamenal:"A game division is obviously only as good as the talent it employs."
    • MrSanta
      Přesně. Případné znovuotevření Black Isle pod dřeváky z IPLY nemůže přinést nic dobrého. Stejně to bude jenom snaha dostat se na pár dní do středu zájmu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit