Vrací se klasické RPG v novém kabátě. Neverwinter Nights 2 dostane vylepšenou verzi
-
Kdyby raději vydali remake kompletního Dragon Age: Origins.
Tahle super gameska by si zasloužila moderní kabátek.
Kdyby vydali i Dvojku, vůbec bych se nezlobil. :-)
Pro mě hraní a hlavně ovládání NwN bylo dost těžkopádné, takže po chvíli jsem to vzdal. :-( -
-
No rozehrál jsem to když vyšel Veilguard a překvapilo mě, jak dobře to vypada i po letech
-
-
Super, skusal som to parkrat hrat na modernom pc, ale ta kamera bola nepouzitelna, strasne debilny zoom, tak snad....
-
Asi je fajn to (re)vydat už kvůli zachování videoherní historie..
Ale dnes je taková hra hlavně pro nadšence a nostalgiky. Vybavuji si, že i v době vydání byly recenze vlažné, hra celkově rychle prošuměla a byla prakticky zapomenuta..
Pamatuje někdo Redgurad nebo Pool of Radiance? To jsou podobné případy
-
-
Rozhodně má ta hra spoustu ALE kvůli kterým to vlažný přijetí. Ale taky má opravdu dobrý příběh, v Mask of the Betrayer dokonce skvělý, a dobré postavy i dialogy. V tomhle má co nabídnout i dnes, pokud se překousnou všechna ta ALE :)
-
-
No já kouknul na gameplaye původní verze a musím říct, že to klasické fantasy mě už dnes přijde obecně zaofale unylé, fádní, nekonečně se opakující situace, scénáře, prostředí, náměty dialogů..
Ačkoli jsem nadšeně odehrál BG1,2,NWN1,IWD blabla všechno....
Dnes už asi nejsem cílovka. Rok dva zpátky jsem poctivě vyzkoušel DragonAge3 a přesto, že je to obrovské propracované, ukecané a já nevím co ještě...
Ale furt TO SAMÉ.. Zas o sobě nic nevíš, jen máš bůh ví proč schopnost zavírat nějaké trhliny odkud se vynořují pekelné stvůry co terorizují svět. atd atd... Jako nechal jsem tam snad 50h, nejprve mě prozkoumávání světa bavilo, ale časem mě napadlo ... Ty woe co tu furt dokola dělám???
Problém asi není v jednotlivých hrách, ale v tom klasickém "Tolkienovském" uhlazeném fantasy obecně. By mě zajímalo, kolik lidí zajímal Veilguard
-
-
Není to spíš o tom, jak je hra udělaná, jak se napsaný scénář a jaké možnosti hráč dostane? BG3 je v podstatě taky klasické fantasy v prostředí a s tématy, co se vyvíjely někdy v půlce devadesátých let. Nebo jsi měl problémy i tím?
-
-
Ne BG3 jsem nehrál, ale u téhle hry bych věřil že masivně vyčnívá..
Stejně jako jako i asi OriginalSin2. Nicméně tyhle hry nemám koupené a DA3 mám, takže když byla chuť na něco podobného, vyhrál DragonAge.
-
-
-
-
-
Tak ve sve dobe to byla spise nadprumerna hra, ale pri dnesni bide...
-
Naprosto skvělá zpráva! 😍