Vraždění dětí, upíři, mor. Veteráni z CD Projektu představují temné RPG The Blood of the Dawnwalker
-
Někdy je ku prospěchu když se studia rozpadnou na menší celky, nebo když se původní členové větších studií rozhodnou jít vlastní cestou. Je dobře, že mají díky dnešním možnostem šanci oslovit potřebný počet zájemců kteří hru hodí do wishlistu a tím dají signál investorům že je o hru zájem, ačkoliv trochu by mě zajímalo jaký mají nyní rozpočet.
Díky tomu budeme mít Witchera 4 (netroufám si dělat závěry jestli bude dobrý jako předchozí díly, to opravdu z traileru nelze posoudit) a také tento počin (trailer naznačuje že herně se bude jednat o akční GoW styl, ale také brzy soudit). Co je patrné, že obě hry budou mít hodně temnou atmosféru a to beru všemi deseti, nehledě na to že z trailerů se mi přeci jen víc líbí Dawnwalker.
S trochou nadsázky by v tom mohlo být vidět vytoužené pokračování Vampire Masquerade Redemption, které jsme sice dostali od Troiky se skvělými RPG prvky, ale to se zároveň od Redemptionu značně odklonilo.
-
Tohle má atmošku jako první trailer na zaklínače 3 (kiling monsters). Když to srovnám s tím bezduchým trailerem na Zaklínače 4, tak je to nebe a dudy.
-
Nevypadá to zle. Jen se bojím aby nedopadli jako ti s Callisto Protocol. Taky veteráni ze slavné série, co odešli a dělali něco podobného. Naposledy jsem o nich slyšel, když neúspěšně nabízeli EA, že by pro ně udělali další díl Dead Space.
-
-
všechno záleží na rozpočtu, pokud to bude mít slušný rozpočet, tak bych byl mírně optimistický. Bamco by jim mohlo ale něco nasypat, přece jenom několik let vydávají temné fantasy v podobě Dark Souls, takže si myslím, že oni cití v tomhle potenciál.
-
-
No nevím, mě to kdovíjak nezaujalo, to jako budu hrát za nějakého upíra, který tam bude dělat kungfu. sjíždět padesátimetrové budovy po ruce a všechny budu drdit na potkání? Jestli tímto chtějí ohromit, tak mě ne, raději bych něco víc při zemi jako je právě Zaklínač, na toho se těším víc.
-
-
nebuď fanboy, Zaklínač 4 měl jeden z nejméně inspirativních CGI trailerů v historii, je to naprostá recyklace viděného, celá premisa se Ciri vypadá stupidně, původní tvůrci tam už stejně nejsou, CDP jede damage control a snaží se zachránit své dobré jméno. CDP lhal už od dob W3, takže jim nelze věřit vůbec nic.
Tohle vypadá jako moderní Castlevania a já jsem pro. Uvidíme, tyhle CGI trailery nic neznamenají, jen naznačují, může to dopadnout všelijak a to i W4.
-
-
Nejsem žádný fanbody Zaklínače, nikdy nebyl, hry jsem hrál 1,2,3 a líbily se mi, hlavně trojka, toť vše. Na konci máš i něco málo ze hry ..
-
-
-
Vypadá to líp jak witcher 4, yes please
-
-
Ty máš Witchera 4 ? A mohl bych ho vidět prosím ?
-
-
no trailer a premisa je naprosto otřesná, takže radši toto, atmoškou a stylem to vypadá mnohem lépe, než vyčpělý witcher
-
-
-
Vypadá velice nadějně, zasazení, svět i hrdina. Budu se těšit na léto kdy by snad měli uvolnit víc informací o samotném gameplayi.
Snad se jim zadaří a bude to začátek dobré herní série!