Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj lidi .. byl sem sokovan ze mi pan Bach napsal ze jsem vyhral .. jsem necekal ale uz se tesim az prijde MAFIA 2 :)
    • Jen tak pro zajímavost, co všechno si poznal? Dík.
    • Vsak ono te to nadseni brzy prejde. *1*
      • Tak tak, vyhra za "trest".
  • no ten mariňák je určitě Ultramarines a řekl bych, že je to artwork z připravovaného Warhammer Dark Millenium Online,Ultramarines v Dawn of War 2 nejsou,jak už tu bylo řečeno,takže celkem fail... a jestli jste to nepotřebovali úplně přesně? hh,takže na tom pfku je vpravo dole auto že?
    • Je to artwork z Warhammeru 40K Dark Millenium, tady je ve větším rozlišení - http://cache.gawker.com/assets/images/9/2009/12/untitled-7.jpg . Ultramarines v DoW2 jsou, ale pouze v MP (stejně jako všechny ostatní "hlavní" kapituly) jako skin, takže s nimi není žádný artwork a nelze je požadovat za právoplatné, protože například Space Wolves by se museli značně lišit od ostatních...
  • Jak jsem psal níže, němel tam být Ultramarín, ale Blood Raven, protože v SP jsou jedinou hratelnou kapitulou (ostatně jsou i na obalu a všude) právě Blood Ravens. Další věc "auto z Shift 2 Unleashed" - to je vtip? To auto může být z jakékoli hry, která nabízí užití křídla na autě - od starších NfS, Burnout, ale i Toca, Forza či Gran Turismo.
    • blixak
      S Warhammerem máte asi pravdu, osobně v tomhle nejsem kovaný, jen jsem sem přepsal info od našeho grafika, který PFko dělal. Každopádně to vhledem k soutěži není tak podstatné, nepotřebovali jsme to úplně přesně. Co se týče auta z NFS, ano, mohlo to být jakékoliv, ale není - viz http://games.tiscali.cz/shift-2-unleashed-13885/galerie/194007
      • Přesně to jsem si myslel . Sotva se to mihne na oficiálním screenshotu , už je to to jediné pravé . Se siluetou anonymního auta jste prostě bodovali .
      • Ta kapitula je vcelku nepodstatná, bylo už z toho nákresu vcelku patrné, že je to Ultramarín, což mě zarazilo, protože jediná hra s Ultramaríny je Squad Command na PSP a DS, a Space Marine je teprve ve vývoji. S tím autem byl hlavní problém, že jste nechtěli hru, ale postavu/věc, což to auto nemá ani značku, takže v podstatě bylo nemožné tipnout, co je to za auto. A hra je teď jasná, ačkoli jsme všichni brali automaticky hry, které již vyšly. Třešničkou na dortu je Deponia, o které se mi podařilo na internetu najít značně strohé informace - 4 screeny a jedno rok staré preview. A Oswald vypadá tím nákresem naprosto totožně, jako Max ze Sam & Max.
  • Pan_Klobouk
    for kamenak - nejak jim tu ty reakce na odpovedi nedungujou.

Ja teda nesoutezil, ale kdyz ted vidim odpovedi... ;) MMO naprosto (cilene?) mijim, Transformers jsem se jeste neprinutil ani videt, natoz hrat, s Warhammerem jsem zacal a skoncil u Horned Rat, Wii-cko nemam a noname (respektive jedno z mnoha, je to asi Mustang) auto ze hry, co jeste nevysla? Ufff, uz jsem na ty hry asi vazne starej. ;D
    Utechou mi budiz, ze Mafii II mam a nechtel jsem ji vyhrat, dokonce ani na kseft. BTW dnes byla na Steamu za 10 babek, v akci. :)
    • Ještě dalších 18 hodin tam bude;).
  • Jen taková výtka k zadání soutěže. Věta "Vyjmenujte názvy a jména všech videoherních postaviček/objektů, které se skrývají za siluetami na naší PFce." dle mého značí, že soutěžící má pojmenovat VŠECHNY siluety na obrázku a ne většinu, jak nyní uvádíte po ukončení soutěže. Nechcete zajisté nikoho uvést v omyl a je jasné, že někdo vyhrát musí. Jen pro příště. Soutěž byla již tak opravdu těžká - výběr postaviček/objektů byl krkolomný, doslova. Hezký nový rok.
    • blixak
      Chtěli jsme vás tím zadáním vyprovokovat k tipování, ale uznávám, že to mohlo zmást. No, holt příště to bude lepší ;)
  • No ten džaponec na čtyřech dole je dost opruz .... to není hra, ani hrdina hry asi je to konkrétní promo screen z nějakch závodů
  • Je pekne, ze jste vyslyseli nase prosby, at je soutez trochu obtiznejsi nez davat v otazce rovnou odkaz na odpoved. Ale minimalne pro me ste s obtiznosti pridali trosku moc - na obrazku jsem poznal dve siluety a zbytek ani prd. Nevim podle ceho to hledat, kdyz nejsem totalni maniak do her a nemam tak prehled co by to nebo ono mohlo byt...
    Chce to najit zlatou stredni cestu - tedy nedavat rovnou odkaz na odpoved ale aby taky soutez mohl vyhrat kazdy i prilezitostny hrac a ne jen totalni maniak. Snad priste tedy, no...
    • A? O tom snad ta soutez je ne? Staci se vazne chvilku divat a jestli si precetl recenze na games.cz tak budes vedet naprosto vsechno behem par vterin navic to sou hry vazne, vazne provarene.
      Kdyz nevis tak nevis o nic prece nejde navic to je fer soutez by nemela bejt jen o vhozeni jmena do schranky a cekani kdo vyhraje.

Jen dodam ze sem hral pouze 3 hry z obrazku letos abych nebyl za nerda : ].

Btw celkem legracni kazdej na m2 nadaval a ted ji tu tak moc chcete *1* *1*
      • Každej ne, já jsem například nesoutěžil, pouze jsme s přáteli probírali, co je to za charaktery. Navíc, častokrát soutěžím pouze proto, abych ty ceny střelil, kdybych vyhrál. :)
    • souhlas ! Je to prehnany, ja poznal 3 a zbytek mi nic nerika, jak si psal, pokud neni clovek maniak a nestuduje seznamy her, nemuze to nikdy vsechno poznat. Navic jsou to stopro postavy z ruznych platforem, takze pro cloveka co nema zadnou konzoly a hraje jen na PC je to jeste nemoznejsi!! A to auto WTF ?! I kdyby vsechno uhodnul tak na tom aute skoncim, zajimalo by me co tim autori mysli ?? Napadnul me jen Kit z Knight Ridera ale o zadny hre s nejakym znamym autem fakt nevim... to je jako kdybych ukazal siluletu krabice od nejake hry a on mel uhadnou o jakou jde. Palec dolu tomu kdo tuhle sra*ku vymyslel !! *10* *10*
      • Naprostá většina je naprosto jasná. Z konzolových je tam pouze Sonic a Mario, které snad každý zná. Auto bych tipoval na Nissan Skyline nebo jiný Nissan. Jediné, co nemám sebemenší tušení, je ten tank vlevo nahoře. Sheppard z Mass Effect a Space Marine (vcelku by mě zajímalo, zda je to Blood Raven, protože již hodně dlouho nevyšla WH hra s jinou kapitulou) z Warhammer 40K, DeathSpank, Max ze Sam & Max a charakter z Monkey Islandu 2, opět jsem zapomněl jeho jméno... Jsem zvědav na uveřehnění oficiálních obrázků a odpovědí.
        • T.L.Blade: "Space Marine (vcelku by mě zajímalo, zda je to Blood Raven, protože již hodně dlouho nevyšla WH hra s jinou kapitulou)" Je to spacemarinak z kapituly Ultramarines ;) poznašto podle modre barvy zbroje a taky toho Učka.
          • To mi nemusíš říkat, ve Warhammeru (FB i 40K) jsem jako doma, ale když jsem to psal, tak to ještě neukázali, co je zač. Teď pouze jedna věc - v DoW2 je jediná hratelná kapitula Blood Ravens, v MP si může hráč vytvořit co chce, ale ten je vedlejší, takže by měli volit alespoň správnou kapitulu.
        • "...v rámci férové hry pro všechny vás prosíme, abyste se vyvarovali odpovídání zde v diskusích nebo na našem Facebooku." *1*
          • Pan_Klobouk
            Taky si vsimni, ze uz je davno po soutezi. ;) A vubec, hraje se o Mafii II a ta v nasi kotline prece absolutne nikoho nezajima a je zklamanim roku. Takze kdo by hledal nejaky postavicky. ;D
            • Amylee.Anderson
              Já vždycky souutěžim jenom pro to, abych to mohla prodat :D
            • jezis Max, ja uz jsem z toho fakt zblblej :D
            • kamenak: Není to sam, ale Max:). Jinak jediný robot tam je ten Transformer nahoře - nejspíše Megatron.
            • jj sry nevsim jsem jestli uz je ukoncena nebo ne...a napr. Warhammer me naprosto miji a i ty ostatni roboti (?) nebo to vlevo nahore fakt netusim kde to vyhrabali :D...poznal jsem jenom Shepparda, Sonica a Sama...
            • Ta hra je vcelku drahá, takže by se dala slušně prodat ;).
          • Soutěž již měla býtu ukončena v době, kdy jsme to sem psali.
        • Taky sem poznal většinu až na tu ostnatou potvoru nahoře uprostřed a ten golfový vozík vlevo nahoře. Jinak u té postavy dole uprostřed mě ještě kromě mariňáka napadl hlavní charakter z UT3(Reaper myslím) a potom i jeden hrdina z Demigodu, ale ten má bohužel rohy.
          • Tak to ostnaté je nějaký Transformer. Ten Space Marine byl jasný - zásobník u bolteru a litanie, které má mezi nohama :).
  • Taky přeji vše nej. hlavně štěstí a trpělvost, a pokračujte ve vylepšování které jde vidět :)
  • Take preji vse nej a at se dari v pristim roce jeste lepe!
  • Todle mela bejt soutez o wii :]
    Skoda hru mam a darem bych ji dal nedaval predem blahopreji vyherci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit