Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Má Mars Vertigo nějakou psychickou poruchu? Je Mars Vertigo prezident republiky, takže se nechce blamovat tím, že bude psát na Games.cz pod svým pravým jménem?

    Otázky, samé otázky.

    • martin.hromadko.14

      Mars Vertigo je pokud vím muzikant, pohybující se ve sféře elktronické hudby. Pokud vím, nikde není uveden pod svým pravým jménem. Je to holt image.

    • Hidden

      Ma Dworkin nejakou psychickou poruchu? Je Dworkin prezident republiky, takze... 

      Nektere otazky mohou zustat nezodpovezeny a stejne jako my diskuteri mame svobodu v alespon castecne anonymite, mohou ji mit i autori clanku o hrach. :)

    • Jack1947

      Tak já bych to neřešil a kvůli GDPR obzvlášt.

      Je to divné ale už jsem si na to zvykl no. Je ho věc. Stejně jako kdyby byl Streamer veřejně známí a taky by tajil identitu.

  • unicz

    Neméně zajímavé výsledky jsou aktuálně u World War Z s Vulcan. Kde jsme mohli být, kdyby PC gaming neku***la nVidia, MS a Intel....:/

    • Je pravda, ze pristup Nvidie v tom, ze ma vsechno uzavrene a konkurence kvuli tomu trpi, neni zrovna sympaticky. Ono taky ale divat se na AMD jen okem Vulkanu, protoze diky nemu dokazi vyvojari z tech karet dostat vic vykonu, a vychvalovat je diky tomu do nebes taktez neni idealni, protoze udelat takto spravnou implementaci Vulkanu dokaze jen malo vyvojaru.

      Pro indie scenu je proste lepsi snadnejsi zdimani vykonu z karet Nvidie v DX11, kde ty talentovane kreativni hlavy namaji cas na to vrtat se v implementaci a optimalizaci.

      Nejak bych to nevidel extra negativne, kazda strana prinasi sve a my jen muzem doufat, ze misky vah se vic vyrovnaji, protoze nevyrovnana konkurence nam ted jako zakaznikum nemile ublizuje, zvlaste v cene produktu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit