-
Ďábelská obtížnost? To snad ne?
Hlavní cíl hry tj. nalezení pěti členů posádky není nijak zvlášť těžký, zabralo mi to něco málo přes dvě hodiny a zhruba další hodinu zabralo vyzobávání zbylých bonusových koulí který jsem minul. Možná je to jen tím, že mám dost nahráno v mnohem obtížnějším Super Meat Boyi. :-)
Jediná skutečně těžká část hry bylo sebrání jedné s bonusových koulí v části hry zvané Veni, Vidi, Vici, tu jedinou jsem ani po hodině marných pokusů nezdolal a trochu jsem se zapotil ještě u jedný koule, ale to byly asi jediný zádrhely ve hře. Samozřejmě, pro masochisty se po dohrání hry se odemknou time trialy a pár dalších blbůstek, ale ty jsou už opravdu jen pro vytvrdlý fajnšmekry.
Co se hry samotný týče, obsahem i rozsahem to vypadá jako takový lepší freewarový projekt a ne hra za peníze. Hra obsahuje vlastně jen 6 levelů pospojovaných jakýmsi lehce chaotickým labyrintem, který ale nepřináší vlastně žádnou výzvu či překážky, jen pár bonusových koulí a je vše. Když jsem po dvou hodinách ve hře viděl závěrečný titulky myslel jsem nejdřív, že se jedná jen o nějaký zvrácenej žert autora, bohužel vtip to nebyl.
Jako, ty tři a půl hodiny jsem se u toho nenudil, ale tak nějak mi to přišlo jako bych hrál jen nějaký demo a ne plnou hru. *7*