Přejít na výpis diskuzí
Vychází stealth akce Shadwen, ve které zabíjíte dýkou i důmyslnými pastmi
17.5.2016 | Aleš Smutný
4 příspěvky
-
Demo jsem si docela užil, pěkná atmosféra a nezvyklá herní mechanika v oblasti stealthu - práce s fyzikou, jediný, co mě tam občas štvalo je to, jak v rámci fyziky Shadwen strká do všeho, co má fyziku a tím občas dělá rámus apod.
Pokud jde o možnost třeba někoho ze stráží odpravit pomocí fyziky, tak tim si nejsem jistej, protože v demu pokaždý, když se mi podařilo třeba sejmout stráž nějakou shozenou bednou apod., tak stráže stejně vyhlásily alarm, aniž by mě někdo viděl. -
video nic moc
-
chyba .. sry
-
To jsem ani nečekal že to výjde takhle rychle *8*
No aaa když pominul krátkou herní dobu, tak je to spíše zklamání skoro to jde až do stereotypu kdy je vaším jediným cílem a většinou jediným možným jak projít cestu kuchat stráže jeden po druhém, shazování beden jde jen někde pasti - nemáte na ně dostatek předmětů takže se beztak uchýlíte jen k dýce a vždy pak nakonci úrovně otevřete s Lilly dveře uh... no a vlastně tu je jistá morální uodpovědnost kdy se můžete cítit čpatně za to že Lilly viděla vaše běsnění vražedné - nojo ale obcházení toho aby neviděla je zdlouhavé tak mezi loadingy si vyslechnete jak moc vás nemá ráda.
To jev tak všechno, nicméně "obtížnost" stoupá vzhůru kdy stráže mají štít na zádech aby nešli backstabnout, jinak zatím nic tam není, chápu že INDIE hra - nestála moc ale Stealth tam není nic extra ale protože jsem nekoupil nemůžu hodnotit. Zatím slabší 6/10. Myslím že se to ani nezmění.
Nakonec to bylo lepší než takové k uofání nudné Alekhines gun byt, to byla jen jednohubka ale hezké ručně kreslené cutscény se musí nechat. Lepší ale na pořádnej Stealth se vším všudy si asi budeme muset počkat a jedna z mála her kterou sem jel defakto nonstop až doted. Pasti nakonec byl ke konci člověk používat ve velkým. Já už asi myslím že se lepšího Stealth tps jen tak nedočkáme. Tak budme rádi aspon za tyhle rychlohry.Možnost volby na úplné konci taky potěšila -vlastně je to celé jen o tom konci čkoda že prostředí bylo celkem nudné. Přetáčení času taky nic moc lepší by byli asi savy- záchytné body které pak postrádali tak nějak smysl.