Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, kdysi (2015?) sem se na to i tesil, ale ted sem si nejak uvedomil ze muj nejoblibenejsi dil byl Origins, a BG3 si uzivam enormne, takze... asi toliko.

    Plus kdyz je neco hardcore takticke tak radeji na tahy/iniciativu, protoze tak nemusim permanentne pauzovat coz me vytrhuje z deni, ale ta pauza je tam primo zabudovana a tudiz si ji "nevsimnu"... spatne se to vysvetluje.

    • Derp_1337

      Taky si myslím, že Dreadwolf je ve vývojářském pekle. Už dávno nemám žádné očekávání od téhle hry.

      • Jevo83

        Bude to jeden z tych prekliatych projektov, kde uz len tazko mozno ocakavat dobry vysledok..... vyzera to tak, ze minimalne 2-3 krat kompletne zmenili dizajn hry zo SP na MP a potom nazad na singlac.

        Ani panboh netusi kolko sa na tom za tie roky uz vymenilo ludi, a kazdy novy, ked ma nadviazat na pracu a myslienku niekoho predchadzajuceho, tak je z toho gulas.

        Vzhladom na velke casove rozpatie vyvoja a posun v technologiach, velke casti stareho kodu mozno tiez museli menit, co urcite nepridava na kompaktnosti.

        Tento dalsi odklad mi pride, ze niekto uvidel uspech bg3 a team mozno dostal ulohu ho do nejakej miery dizajnovo imitovat.... coz nemoze dopadnut dobre.

        Neviem....tiez uz mam z toho skor otraveny pocit a zacina to pripominat DN Forever, Daikatanu, Skull & Bones ... 

        • Derp_1337

          Jn. Jeden manager si řekne "teď je v módě single player, tak to tak uděláme"

          Ale o 3 roky vývoje později přijde jiný manager, který řekne "teď v móde online kooperace, tak to musíme předělat" a vývoj se začne natahovat. 

          Pak přijde třetí manager, který řekne "ten vývoj trvá už tak dlouho, že ta grafika je na dnešní dobu zastaralá. Takže to musíme předělat"

          Po čase přijde 4. manager, který řekne "Ty herní mechaniky jsou zastaralé, musíme to předělat, ať to dnešní mainstream plebs dokáže hrát". A tak se hra dostane do začarovaného kruhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit