Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    mě infinite otrávilo už od prvních trailerů... vypadá to, že se pořád točí v kruhu, žádná inovace, žádná novinka. žádný odvážnější přístup k ději, hratelnosti, lore nebo nepřátelům. Prostě je tady opět master chief, halo konstrukt, covenanti a generický záporák. Halo už je takový epizodní seriál, který si jede pořád to samé dokola. Kdo se ovšem může divit, když zkusili tvůrci něco originálního a zajímavého jako odst nebo reach, část komunity začala brečet, že nedostala svého chiefa, cortanu a repetetivní mise na halo

    • Sierra117

      Právě že "je tady opět Master Chief" je svým způsobem sázka na jistotu. Jasně, Bungie odvážnější přístup typu ODST, Reach, uměl. 343 zkusily v pětce vyprávět skrze Locka a Chiefa dali téměř do pozadí a ukázalo se to jako jedno z těch nejšťastnějších rozhodnutí v sérii. Proto Infinite, které 343 stylizují do starších dílů od Bungie, se dá brát jako odvážnější přístup, stejně jako náznak otevřeného světa ( co víc může bejt pro koridorovou střílečku odvážnější, než jí odstranit zdi? :) )... S nepřáteli, problém nemám, z hlediska dějové návaznosti by naopak působilo divně, kdyby se najednou zahodil Covenant a olala máme tu z uplně jiného koutu vesmíru, uplně jinej mimozemskej šmejd. Nehledě na to, pokud si ty díly předtím hrál a víš co a jak se děje s Cortanou, tak si myslím v tomhle ohledu budeme moct těšit na nové nepřátele :). Generickej záporák asi zatím těžko soudit, ale o záporácích Halo nikdy moc nebylo. 

  • x_ander

    No, nedivím se jim. Za poslední půl rok si dávám Halo díl po dílu na PC v rámci Master chief edice (jsem u aktuální trojky) a musím říct, že oproti starším dílům ten gameplay trailer na Infinite působí hrozně nudně a sterilně. Jak vizuálem, tak hratelností. No snad výsledná hra bude působit výrazně líp.

  • Maxianimal

    No tak to ...sedí. 

  • jack

    Halo Infinite will have Infinite development cycle. Thanks for understanding and your infinite support.

  • up_er

    Phillův plán vyletěl komínem.

  • Jarisko84

    Nemali to odkladat ale strojom casu preniest o 15 rokov dozadu na x360 lebo tak aj ta hra vyzera...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit