Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super

• Ještě že to je v gamepassu 

• Tak tohle je asi prvni video kde to vypada strasne, nebo spis dle toho jak to pristi tyden vyjde :D No kazdopadne jsem po snad deseti letech dal na neco predobjednaku a dej se vule bozi.

• Předobjednávky jsou něco, co se zpravidla nevyplácí. Člověk platí prémiovou cenu za zajíce v pytli, přitom stačí počkat rok, 2 nebo i déle a bude to mít ve slevě, většinou už i v edici s DLC a opravenými bugy. Nebo se do měsíce ukáže, že je to přehypovaný brak a pak to zmizí v propadlišti dějin, což se doufám nestane, ale obecně mi přijde, že soudný člověk prostě nemá důvod předobjednávat PC hru.

• twicer

Dáš si to jednou při vydání, a pak si to můžeš dát znovu poladěné i s DLC, když ti to jednou nestačilo. 

Ale tím nemluvím přímo o předobjednávkách, kterým se z pravidla vyhýbám, spíš o hraní při vydání jako takovém.

• Já mám problém se k tomu spíš vůbec dostat. Už teď mám backlog plný do důchodu, tak vůbec nic nepřicházím, když počkám. On často vyjde i dřív remaster. Třeba zaklínače 3 mám komplet z nějaké akce, ale pořád jsem se k němu nedostal a už to stihlo projít grafickým faceliftem.

• twicer

Jo, podobný backlog ušetří klidně desítky tisíc, ale zároveň mi to nejednou způsobilo při jeho pročítání rozhodovací paralýzu a nezapnul jsem nic. 😀

• Carnage666

Tak na Steamu např. funguje refund. Normálně jen do dvou hodin gametimu, ale v případech že je hra rozbitá nebo tvůrci přímo lhali v marketingu je Steam ochotný udělat refund i po více hodinách.

• To se týká jen několika medializovaných případů, jinak na Steamu refunduje robot, který na nic nebere ohledy. Máš odehrané 3h tak refund nedostaneš, i když má hra špatné recenze.

• twicer

Můžeš ještě rozporovat přímo tu platbu, kde komunikuješ s člověkem na podpoře, když sem to cca rok zpátky zkoušel, tak sem dostal refund i po více než 5ti odehraných hodinách.

• Derp_1337

Jo, ale ten refund je fakt jenom o lidech a o tom, jak se ten den vyspali. Někdo to schálí, někdo jiný ne. Smůla.

• Tak jak pisu 10 let jsem nekoupil hru v prvni vlne, to mluvi za vse :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit