Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach jo :( Zase nic. Sakra.
  • Amylee.Anderson
    Perrrkele, zase nic :(
    • Core
      Já jsem říkal, že se štěstěna usměje na mně *1* *1* *1*
      • sleepless
        Jsi vyhrálo jo? :)
        • Core
          Ano, jednu z cen jsem ukořistil! Radost byla obrovská *4* Soutěží se tady účastním pravidelně, čtu prakticky všechny články, mám rád všeobecný rozhled. Takže redakci Games.cz díky.
    • Amylee.Anderson
      Jen doufam, že ten Burda není náš bejvalej výpočetkář, to bych ho zničila. Byl to blbeček.
  • Kdy bude vyhlášení soutěže? *4*
  • Hele jak se stouěží? to se do toho emailu pošle aji adresa kdybych nááááhodou vyhrál aby to měli kam poslat nebo kontaktujou potom?
    • Core
      Já adresu připojuji, tím člověk nic nezkazí... *3*
  • Dalsi mozna varianta... 1. otazka je zamerne formulovana spatne, aby nebyli nuceni vydat vyhry a ziskali zdarma slusne portfolio emailu pro obchodni ucely, pripadne nejakej spam :)
    • Core
      Já jsem zde vahrál H.A.W.X. 2 a naprosto bez problémů mi hra dorazila včetně trička a plakátu... Nepomlouvej. *12*
  • Amylee.Anderson
    Snad se na mě taky jednou štěstěna usměje...
    • Core
      A/nebo na mě *1*
  • Paul_cz
    Hru už mám na cestě, a ta MSI grafika mi vrní v kompu, takže už se účastnit nemusím : )).Přeju good luck soutěžícím.
    • Dej sem pls link *3* To nemůžu najít *1*
    • Krásných 675,- ? z Game.cu.uk?
      • Ethy
        Jak je to tam s poštovnym když bych si to chtěl poslat do ČR ?
        • ucho
          některé obchody mají za 1 libru na položku (hru), game.co.uk má tuším 2,5 libry za celý balík.
      • Paul_cz
        Přesně tak, byl bych blázen abych dával zdejším prodejcům dvojnásobek.
        • Přesně tak.A ještě k té ceně poštovné.Když to teda nekupuješ ve městě kde bydlíš :D
  • Ocelot23
    Edit
  • Nechci od nikoho poradit, jen by mě zajímalo, jestli někdo našel v přiložených článcích odpověď na 1. otázku. Četl jsem Ezia v kotli dějin 2x a věnoval pozornost každýmu detailu, ale ta odpověď tam prostě není. Přijde mi, že ta otázka je špatně formulovaná...
    • Zrejme je to chyták. *3* Aj podľa wikipedie je to tak ako je to uvedené v článku - Sforza dostal tituly a 4 mule-loads of silver (voľne preložené 4 káry striebra).
    • napodobne
    • Ja som nasiel ze ten Ascanio Sforza bol uplacany iba titulami a lénami a 200 tisic dukatov sa tyka iba Giuliano della Rovera takze neviem *7*
      • Core
        Nechcete tu rovnou vyslepičit všechny odpovědi? *12*
        • "Vyslepičit odpovědi"? Jaký odpovědi, prosimtě? :)

I kdybych neuměl číst, popř. byl moc línej ten článek přečíst, tak zmáčknout ctrl+f a napsat slova jako uplatit, dukát a Sforza umí i moje malá ségra...jde o to, že buď je ta otázka chyták, nebo je chyba v otázce/článku :) Ptal jsem se záměrně, jestli to někdo našel, protože mi bylo jasný, že se nikdo neobtěžoval si ten článek přečíst a pozastavit se nad kontextem, jen si našli v článku dukáty a napsali je do odpovědi...
          • Core
            Možná ti toho je hodně jasný, ale každej se nechová podle tvého myšlenkové vzorce... Já jsem ten článek četl 2x. V době vydání a teď v době soutěže. Každej nežije hekticky a každej nehltá instantní fejsbůkovské kůl informace... *12*
          • ucho
            pozastavit se nad čím? otázka je jasná. informace k odpovědi máš rovněž jasné. počítat umíš? nenapadla tě třetí varianta, že to není ani chyták, ani chyba v otázce/článku a třeba jsi jen hloupý? :)
            • Core
              Přikláněl bych se k té poslední variantě...
    • Mě přijde že odpověď tam je, ale týká se jiné osoby než té, na kterou se ptají....
    • ucho
      ano, já ji tam našel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit