Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tesim sa kazdopadne...len sa bojim co grafika...predsalen doba sa posunula a uplynulo pekne vela rokov odkedy som drtil BG1,2;IWD1,2;PST(mimochodom stale moje top of the top RPG) a urcite na dnesnu dobu bude s tym chcet daco porobit...mne sa tie kreslene prostredia aj tak pacili,viem si ich rpedstavit este rkajsie v sucasnej grafike. .:)
  • jen aby to mělo coop mód, jen aby to mělo coop mód, jen aby to mělo coop mód, jen aby to mělo coop mód,

fingers crossed *14*
  • oin.odin
    mam otázku ... pochopil som správne že save sa budu synchronizovať medzi osx a ios verziou cez icloud ???
  • Cypri
    Vyjde a kupuju.
  • Level cap šel úplně odstranit modem který měl pár kb
  • Kdo si počká tak se třeba dočká :). Možná to i k něčemu bude ...
  • Bojím se necitlivého zásahu do herního světa. Mám na mysli například přidání nových charakterů, s tím spojené nové questy, teď zvýšený level cap. Stačí málo a naruší se tím vyvážená kontinuita originálu. Proto nemám rád třeba modifikace (jako zajímavost proč ne, ale vždy dávám přednost původní hře a původní hratelnosti, tak jak to výrobci zamýšleli).
    • Hairy_Ass
      U RPGček asi jo, ale některé strategie si bez modů ani nedokážu představit (nebo u M&B).

A ještě samozřejmě série TES, tam jsou modifikace téměř povinností.
      • Jojo když to Bethesda odflákne
        • Hairy_Ass
          Neřekl bych, že Morrowind odflákla, a právě o něm jsem hlavně mluvil. *3*
          • Morrowind ještě ušel tam asi teprv Bethesda testovala co jim všechno projde, ale pak se do toho pořádně obuli a o to víc odflákli všechno co vydali po Morrowindu (oblivion, fallouty, ...), tam defakto mody nahrazovaly vývojáře a opravovaly tuny a tuny chyb a nedodělků na které se Bethesda s klidem vykašlala. nedovedu si představit Fallout 3 / FNV bez FOOK modu
    • miker17
      to já se nových charakterů a úkolů nebojím já si v podtatě nedokáži představil BG: Trilogy bez NPC modů jako je Tyris Flare(jo ta Tyris) nebo Tsujatha, Searileth, Tashia, Kelsey, Keto atd...nebo modu Planar Sphere....
      • Já tyhle mody prostě neuznávám. Je to něco takového, jako kdyby mi do někdo mého oblíbeného filmu přidal nové záběry za účelem vylepšení zážitku. Nepotřebuju, nechci.
        • GlaDOS
          Maximálně souhlasím. Hry si nemoduji a pokud jo, tak např. do PST to bylo jenom pár patchů a mód na větší rozlišení. Taky nemám rád zasahování do příběhu, postav. Prostě vývojáří udělali hru takovou, jakou chtěli.
  • zatim tech vylepseni moc nevidim... nevite bude neco noveho s grafikou, nebo rozlisenim alespon?
    • Já třebas hraju Thiefa 1 v původní grafice na 800x600 a vůbec mi to nevadí. Jsem rád, že nemusim dělat virtuální PC a šlape mi to pod Vistou. Jde ti o grafiku? Proč teda nehraješ nový hry?
      • Hairy_Ass
        Tak rozlišení určitě bude, jinak by ani nemělo cenu tu hru znovu vydávat (to bych pak rovnou mohl oprášit svoji starou verzi). A grafiku (kromě vyhlazování) snad ani u BG vylepšit moc nejde.
        • Cahir
          Prej budeš moci zoomovat, ale tomu se moc nechce věřit.

Můj osobní tip je, že si jen lehce pohrajou s renderovanou grafikou prostředí - s hrací plochou, ale kompletně překopou postavičky (zbožné přání). Plus nějaký ty efekty a tak dále...
          • ..a hlavne tie prilby :))
        • mozno spravia nieco so samotnymi postavickami, predsa mali dost malo animacii, mozno ich lepsie rozpohybuju..co by mi neva..
  • Cahir
    Málokdo si pamatuje, že u jedničky byla maximální úroveň 7 (u některých povolání 8), respektive 9/10 i s datáčem...
    • Pre jednotku aj pre dvojku existoval "level cap override" modík. Nie je to nič nové, skrátka si robia reklamu na niečom, čo už dávno urobil niekto iný.
      • miker17
        jo ale taky si zapoměl říct že ten modík ti pak rozdrbal celou hru a ty jsi pak měl level -1 a pak jsi zdechl jednou ranou od krysy....
        • To sa samozrejme stalo iba vtedy, ak si nestiahol spolu s cap overridom aj upravené class tably.

*15*
    • Já si to pamatuju *1*
      • Já taky.
        • Cahir
          Máte svolení se poplácat po zádech. *1*

Snad level cap navýší...
  • Večer před spaním si dokážu představit hrát maximálně tak Angry Birds a ne dílo rozsahu Baldurs Gate.....to je snad i urážka hry!
    • Ty naděláš. Prostě klasika "dojdu k tý jeskyni a jdu spát" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit