Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • původní JULII jsem koupil v rámci nějakýho bundlu před pár měsíci a musím říct, že to bylo fakt super...

    taková oddychovka, člověk tady vyřeší nějakej puzzle, tamhle absolvuje nějakej rozhovor, všechno je to ve fakt pěkným prostředí a dobře se to hraje. hlavně se mi líbilo, že to celý má hlavu a patu, když něco děláte, tak víte proč...

    takže pokud se nechcete zakopat na deset hodin do nějakýho rpg, jen se chcete posunout kousek dál v příběhu a trochu si něco zaluštit nebo prozkoumávat cizí světy, bude vás JULIA bavit :)
    • Nutno, ale říct, že J.U.L.I.A. nebyla klasickou hrou, ale spíše interaktivní román. Gameplaye tam rozhodně moc nebylo. Jen ty mezihry. Příběh byl tím hlavním. Přesto jsem si ji užil, i když uznávám, že tato originální hra je určena jen pro úzké publikum hráčů. Osobně se na další projekty od CBE Software těším, protože studií, které tvoří adventury tu už moc nemáme. Doufám že po Enhanced Edition vydají nějakou klasickou adventuru, protože ty mi dneska na české scéně chybí.
      • Díky za komentář.

        Enhanced Edition je prakticky klasická adventura. To je asi ta nejzásadnější změna oproti původní hře. Místo dialogových "choose your own adventure" voleb se jedná o point'n'click adventuru v grafice přiložených obrázků.
  • Nespojujte vyjádření k J.U.L.I.A. s J.U.L.I.A. Enhanced Edition. Původní J.U.L.I.A. měla exkluzivního vydavatele, Enhanced Edition si budeme držet sami.

    Ono je to strašně jednoduché. Pokud se najde alespoň 150 lidí, kteří budou mít zájem koupit si českou verzi, proč ne? Ale nevidím důvod proč dělat českou lokalizaci pro méně?
    S lokalizací, pokud se má udělat pořádně, je totiž velká kupa práce. To není jen přeložit titulky, jinak vznikne paskvil... Je zajímavé, že u původní hry se našlo dost lidí např. na to, abychom mohli udělat japonskou lokalizaci.

    "Přátelský tón" místních diskutérů mě zatím moc nepřesvědčil, že v našich končinách o naše hry je zájem. A mimochodem některými jedinci neustále vzpomínaná Amanita je ve srovnání s námi velké studio. ;)

    Bohužel se u nás komunita skutečných indie her moc neurodila. A ještě malá drobnost. Enhanced Edition nebude full 3d hrou. To byl jeden ze stretch goalů, na který jsme nedosáhli. Hra tedy zůstane interface based ve 2D.
    • No je pravda, že když člověk se člověk podívá vaše hry u nás přijala kritika, je to dost velký rozdíl oproti zahraničí. Ghost in the Sheet byl v Česku přijat výrazně hůře než v zahraničí (Metacritic 60% | Hodnoceniher 45,5%) a J.U.L.I.A. byla pro změnu ignorována. Akorát Vampires! obdrželi 2 pěkné recenze na Bonuswebu a slovenském sectoru. Osobně vám fandím ať to vyjde. Zatím to vypadá velmi dobře.
      • http://www.metacritic.com/game/pc/julia

        Ignorována nebyla.
        • Hmmm dle toho hodnocení ta hra není vůbec slavná, navíc není ani česká lokalizace tak moc nevím proč se tu bije do prsou že je to český tým.
        • Napsal jsem to trochu nepřesně. Mě jsem na mysli, že byla u nás ignorována. Všechny recenze na metacritic jsou ze zahraničí, ale žádná česká.
  • Česká hra, co nevyšla ani v češtině, děkuji nechci!
  • To ani nevím, že něco takového vyšlo. Pamatuju si jen Argo. No tak to je super!
  • Drakens
    odpovím na dotazy tady :Nedá se tam střílet a nemá to titulky sice to vydávají Češi ale ne pro lokální trh (kdysi oficiální vyjádření).

    Je taky třeba říci že ta hra byla vydávána za nesmyslnou cenu (předraženou ), ale tvůrci to hájili tím, že tu cenu nemohli ovlivnit (každý ať si na to udělá svůj názor). Hra jinak byla průměrná mnohem zajímavější , levnější a s lokalizací bylo Machinarium. Jinak hodnocení dostala táhle hra po světě průměrná kolem 50-65%. Osobně bych do ní nešel.
    • Mno, srovnávat s "lokalizací" Machinária, ve kterém nejsou prakticky žádný texty ani dabing, to je trochu mimo mísu, ne? A že cenu stanovuje vydavatel, to je snad taky normální. Nevím, proč vývojáře takhle zbytečně démonizovat.
      • Drakens
        Kde přesně jsem démonizoval tvůrce? Naspal jsem jen to co napsali sami. Každý ať si názor udělá sám. Jinak u ceny záleží i na podmínkách smlouvy nebudu se tu handrkovat jsou studia které si určili sami cenu.
  • mato ceske titulky ? jinak to hrat opravdu nebudu.
    • Co se naučit anglicky?
  • coto je kde to stahnu da se tam strilet???????????????
  • Už základná hra vyzerala zaujímavo. Na toto sa teším ešte viac.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit