Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doma mám ještě PS1 verzi FIFA 99 s Bergkampem, naprosto famózní soundtrack a hratelnost na svou dobu super, vyhovovala mi větší arkádovost a ačkoliv je to spíš nostalgie, tak je stále super.

    Z "novějších" potom FIFA 06 a 08, obě naprosto super soundtracky které dají vzpomenout dobu v které frčel chytlavý pop rock, funk apod 🥲 v 06 mě bavilo vytáhnout téměř nejhorší klub z nejnižší anglické ligy až do ligy mistrů 😁 to pokud se nepletu již v novějších ročnících už není?

    Namísto těch různých FUT šarád bych uvítal právě takové herní módy, ale vlk potřebuje žrát, že? 😄

    • Já hrál 99 na PC (hlavně tehdy za Bayern Mnichov) s kamarády - střídali jsme se po poločase a na vyšší obtížnosti jsme soutěžili, kdo stráví víc času na polovině soupeře nebo alespoň jednou vystřelí na bránu. Jaj, to je nostalgie.  Díky za připomínku 😉

    • však tyhle mody tam furt jsou, jen vsichni hrajou futko no

      • Já myslel že ty nejnižší ligy osekali? Můžeš hrát max druhou nejvyšší ligu? Mě prostě baví vytáhnout nějaký absolutní loosery třeba z Faerských ostrovů a dostat je do finále ligy mistrů nebo nároďák nějakých pralesanů a vyhrát world cup - můj sen by byl aby tomu přizpůsobili i kulisy, tj. téměř anarchie v ulicích po tom co se podaří taková věc 😃 vidět ty emoce fanoušků, jak tím všichni žijou. To mi na tom strašně chybí, tlačí se mega hvězdy jako Mbpapé apod. (hlavně díky FUT) ale týmové výkony a vydřené výhry jaksi zapadly.

        Snad se toho někdy chopí nějaký nezávislý studio, od EA sports se nejspíš nedočkám 🥲

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit