Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě by bohatě stačilo, kdyby Fifa v online udělala 3 zlepšováky:

    1) možnost odpálit oslavy a podobné hovadiny i jen jedním hráčem. Fakt mě nebaví se dívat na slizouny jako Levandowski, Mbape nebo král slizounu Ronaldo.

    2)maximálně jednu minutu přerušení jednim hráčem za hru. Fakt mě nebaví borci, co na to kliknout 3x po sobě a 2 minuty čekám, než si změní formaci.

    3)Dávat k sobě hráče se stejným pingem. Indové, Marokanci, borci z Ghany, někteří Poláci mě fakt nebaví. Je neskutečné hrát plynulý zápas s borcem z USA, ale muset přetrpět zápas s týpkem z Alžíru.

    No a cokoliv dalšího, jako nějaké kariéry, FUTy, Volta, Tesla, Edison fotbaly, všechno ať z té hry vyperou ven. Nebo znáte někoho, kdo zná někoho, kdo by hrál ve Fifě něco jiného než online?

  • gio1

    I můj 11 letej syn uz pochopil a uznal ze ePes je vic fotbal než FIFA. Ale stejně chce hrát i tu Fifu, protože to hraji všichni kámoši. Tohle ma prostě EA zmaknuty dobře 🙂

  • Veskoslav

    Přijde mi,ze doteď měli recenzenti zkušenosti jenom s HDD, když tečou tak z nahrávacího času...

  • JohnyTheZik

    Nechci bejt škarohlíd, ale po tý původní recenzi to fakt vypadá, že se necháš snadno opít rohlíkem, Vašku. 

    Haptická odezva je super, souhlas bez výjimky, update grafiky fajn, ta kamera je ~OK. Ale to z pětkový hry prostě kvalitní hru neudělá, pocit ze hry je díky všem vypsanejm věcem možná zajímavější, ale pořád je to stejně divná fifa 21, bohužel.

    A bez urážky, ale jsem fakt zvědavej, jak dlouho tu ještě budem číst o nahrávacích časech na novejch konzolích. Ano, SSD je super, ale proboha nepotřebuju to číst u každýho článku a recenze na hru z PS5/Xbox. 😅

    • vaclav.pechacek

      Jasný, ta hra je furt docela přiblblá, o to nic, a last-gen PES bych hrál i tak asi radši, ale je prostě pravda, že zatímco při recenzování mě aktivně štvala, teď na PS5 mě to ještě daleko působivější pozlátko dokáže ukonejšit natolik, aby mě to fakt dost bavilo. Což jsem nečekal, myslel jsem, že to nainstaluju, zkusím a půjdu o dům dál. Neříkám, že je to najednou skvělá fotbalová hra, pointa toho článku je, že ten upgrade má fakt smysl a ty změny jsou hodně znatelný, nejen lepší rozlišení a textury.

      • JohnyTheZik

        OK, to zas celkem beru. Ja tu vylepsenou edici hral na Xbox S a tam me to nijak vic neuchvatilo oproti last-gen verzi.

        Ve vysledku ale souhlas, ze i diky mnou proklinanejm zminkam o nahravacich casech to byla vyrazne "prijemnejsi" hra.

  • RAMIUS89

    fifa je blba hra

  • Ty mrtvy oci a pohyby plastickych Kenu, to je taky next-gen?

  • Vždyť je to téměř stejné, jen ve vyšším rozlišení, lepšími texturami, a možná i pár animacemi navíc. Ale sakra i tak banální věc, jako úvodní animace nástupu na stadion, vypadá pořád stejně jako ve verzi na X360/PS3.

    • Derp_1337

      Ačkoliv to má vyšší rozlišení a trochu víc detailů, tak bohužel je to pořád ten stejný engine a stejné modely postav.

      • No, pamatuji si, s jakou pompézností přecházeli na Frostbite, kde hra i tak ale vypadá pořád stejně, včetně zmíněných úvodních animací, které jsou už 10 let stejné. Ať mi nikdo neříká, že tohle jsou věci, které v rámci Frostbite enginu nejdou změnit. Tyhle animace ve hře byly ještě v předchozím enginu. Upřímně doufám, že se Konami s PES povede přechod na nextgen lépe než přechod na minulou generaci, protože FIFA potřebuje zoufale nějakou vážnou konkurenci, kterou momentálně už několik let nemá.

        • Derp_1337

          Tak FIFA, Madden či NBA aspoň zažili přesun na Frostbite, ale třeba takové NHL pořád běží na tom 20 let starém engine 😂

    • koukl jsem na obrazky v recenzi a rikal si, proboha to je nextgen ? ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit