Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda. Napoprvé hra šla normálně. Teď to furt padá. Nevím co s tím. Ostatní hry jdou normalně.
    EDIT: Tak mi to dělá ten nový update od WIN10
  • Bál jsem se jak to poběží, ale bylo to zbytečný. Hra není moc naročná. Běží krásně a to dokonce na staré chudince AMD 4350, 8gb, GTX960 4GB. Opravdu příjemné překvapení. Hra je hezká, bude mít spoustu obsahu. Akorát to ovladaní mi ještě moc nesedí. Jsem moc rozmazlenej z okruhové forzy. *5*
    Za mě dost dobré. 4/5
  • CRYPT
    Mne hlavne mrzi, ze demo neuklada progress... Takze porad znovu a znovu
    • Draken69CZ
      Mě vadí že ho ani nestáhnu :(
  • Alex81
    Škoda, že je to pouze na WIN store, jinak super autíčka.
  • Mno ja nevydrzel a koupil si to, prestoze docela trpim na fps dropy ve mestech (40-50) tak musim rict ze nelituju, skvela zavodni hra ktera na PC proste chybela.
  • Mno ja nevydrzel a koupil si to, prestoze docela trpim na fps dropy ve mestech (40-50) tak musim rict ze nelituju, skvela zavodni hra ktera na PC proste chybela.
    • Jack1947
      Tipuju že jen anonymum je do vínku od internetu dáno udělat DOuble post mne se to nikdy nepodaří to se fakt snažím *7*

Na port teda slučná hra asi protože Only by Mrkváč.
      • ten trouba jeste nepochopil, ze i kdyz tam ma pod nickem "jackretard", tak to z nej dela neco vic. uz to pochoop, ze jsi uplne stejnej anonym, jako vsichni ostatni tady. mas tu snad realny jmeno s adresou? nemas, tak drz hubu a krok konecne tvl...
        • *nedela *12*
      • Jacku. Ty jsi co? Pseudonym?
        Ty jsi jen vylíznutá vulva, jak už bylo řečeno.
      • Jo hubudrž *12*
      • Drž 3,14 ty vulvo! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit