Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Prey 2 dostali dle spekulací befelem tvůrci Dishonored
31.5.2013 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Tak jsou vpodstate jen dve moznosti:
1) Bud opravdu udelaji hru podle sveho a tim padem buhvi co to bude mit spolecneho s puvodnim zamerem.
2) Hru posunou tak nejak dal, pak se beztak zase nekomu prehodi a znova a znova.. ..az to dopadne jako s DNF. Aneb vyjde za milion let slatanina, ktera pujde hrat, bude mit treba i nejaky znamkyp uvodniho zameru ale celkove bude stat za starou belu...
btw. Muze mi nekdo orodovany rict jak daleko vlastne byl vyvoj hry, kdyz sem videli hratelnou ukazku v praxi? Nebo to bylo jen a pouze render video? -
-
Prehazujou si to jak horkej brambor a zjevne na tom nikdo delat nechce. Takze az a jestli to vyjde, tak se obavam, ze to bude mozna profesionalne udelany, ale bude tomu chybet neco navic, vysledek nadseni pro vec.
-
Dneska tweetoval bývalý zamestnanec Human Head, hra vraj bola hotová, bolo treba ju odladiť a vydať
-
nejparadoxnější na tom je, že jde o pokračování hry, která MĚLA podobný vývoj jako DNF. Ono se to poměrně málo ví, ale:
http://en.wikipedia.org/wiki/Prey_%28video_game%29#Development
11 let, také slušný výkon..
-
-
Zrušit, nechat to být. Pokud to nikdo nechce dělat, tak ať to nedělá. Dopadne to blbě, pokud to bude z donucení, jako všechno.
-
Nechápu to přehazování horkého bramboru, evidentně bude v základu hry něco hodně blbě :D
-
At to radsi uplne odpiskaji. Jedna vec je zajem o hru v takovem stavu, v jakem byla prezentovana na videu na E3, druha pak predavani zjevne jen konceptu hry z jednoho studia na druhe. Jestli to kdy vyjde, bude to jeste vetsi prusvih nez Aliens Colonial Marines.
-
Muset dělat na hře, kterou vlastně vůbec dělat nechcete, musí zákonitě skončit neslavně. Kdyby je raději nechali udělat druhý Dishonored.
-
Takovéhle čachry machry málokdy vyplodí něco dobrého, ale bylo by hezké kdyby se to nakonec povedlo, na tu hru sem byl docela zvědavej.
-
škoda,na Prey 2 jsem se těšil od doby co se objevily první informace a pak to video že jste lovec odměn ve scifi městě a honíte mimozemské recidivisty,no prostě mňam.Scifi mám moc rád,bohužel mi samotný vývoj hry připadá jako scifi.Jestli je pravda že to studio odmítalo a k práci na hře bylo donuceno tak potěš koště,pracovat na hře to musí být pocta,lidi se musí do práce hrnout a makat s nadšením,jinak můžou jít dělat reklamy na vložky,protože pak je to práce jako práce.
-
Videa z Prey2 bych už ani nebral vážně, za tu dobu hra bude stejně vypadat úplně jinak.
-
Extatické výkřiky pissálku nad fake prezentací patří spolu s odchodem Andreje A. do šlapacího byznysu k mým nejoblíbenějším herním událostem, takže jsem samozřejmě nadšený, že se píše další kapitola této frašky.
-
-
no na tenhle koment jsem musel podruhé šáhnout po slovníku,ale ačkoli všem slovům jednotlivě již rozumím,stejně nechápu podstatu a myšlenku.Prosím,jste lidi,my také,nač tedy komplikované slova a metafory?nevěřím že slovo "extatické" používáš denodenně v běžném hovoru,proč tedy zde?
-
-
Ono existuje něco jako česko-dementní slovník?
-
-
Ja casto premyslim, jestli tech anonymnich trollu jako ses ty je tu vic, nebo ses sam a jen mas pokazde jiny nick, podle me neni mozne aby se tu naslo tolik blbu.
tedy mozne to je, ale i podle sylu psani to vidim na jednoho blba *15* -
-
Budou minimálně 2, jeden východní a druhý od nás.
-
-
-
Delaji to nucene, takze to bude opravdu bomba... *9* *13*