Vývojář brání remake The Last of Us. Nejde prý jen o laciný cash grab
-
podle mne delaji remake hlavne kvuli portu na soucasna PC...
-
Mě vadí jak že jsou postavy vzhledově o cca 15 let starší
-
-
Doporučuji oftalmologa.
-
-
Určitě, spíš ho navštiv sám. https://twitter.com/i/status/1536854906056822785
-
-
Myslím, že zrovna Tess spíš konečně vypadá na svůj věk a hlavně reálněji. Když si odmyslíš špínu a krev, v originále vypadá tak na 25, má jí být 40+
-
-
-
-
No jako za plnou cenu je to trochu moc, pokud půjde čistě jen o vizuál hry... Uvidíme jestli změnili i něco jiného.
-
-
No údajně právě hlavně i to "něco jiného". Takže tu nejde až tak o ten vizuál. Jako gameplay, AI,... jako ve dvojce. (jak moc upraví level design, to fakt těžko říc.t Tady bych na velké změny nevsázel).
-
-
A ta cena je z ps store? Protože v jrc i xzone je o několik stovek nižší.
-
-
To je úplně normální, krabicová verze nové hry u nás za 1600-1700 Kč (s českými titulky a je možné ji půjčit/prodat) a na PC store za 2100-2200 Kč (často bez českých titulků). Je mi majitelů PS5 verzí bez mechaniky docela líto
-
Tak minimálně xzone tam má uvedeno že jde o orientační cenu, dost pochybuju že i u ostatních obchodů to je víc než jenom placeholder pro oficiální cenu. Možná si to po protestech Sony rozmyslí, ale oficiální cena předobjednávky je zatím 70$.
-
-
Já vím, že to tak mají často, ale pokud chceš, tak objednávku můžeš rovnou zaplatit. A zase mi přijde divné, že by oba obchody měly teď takovou cenu a pak to o tolik navýšili.
-
-
no stalo se mi že uřvaný zelený skřet jako jediný na trhu uzmul sběratelku co jsem moc chtěl a prodával jí o litr dráž, dodnes nechápu kde jí sehnali když jí neměla ani oficiální Nintendo distribuce, ale holt jsem solil
-
-
-
-
dokud neuvidíme hratelnou úkazku, která ukže, že to není jen 1:1 převod hry a nabídne i vylepšený level design, tak to bude mít pořád pachuť cash grabu
-
-
Tak to prostě ignoruj, maximálně budeš příjemně překvapený. Žádný stres. To je jako kdybych se rozčiloval, že mi v Kauflandu vedle mojí oblíbené pomazánky nabízejí jinou, dražší, která mi navíc vůbec nechutná. No tak si jí nekoupim, ne? :D
-
-
To sice jo, ale zase hráče může štvát, že vývojáři investují čas a peníze do remaku, místo do dalšího titulu.
-
-
Jo, to je pravda. Ale asi se pálí peníze i horšími způsoby :).
-
-
-