Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři představují map pack pro MoH: Warfighter
13.11.2012 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Ta hra neni spatna,blba,pitoma.Spatni,bylby pitomy,jsou lidi kteri si ji koupi kvuli SINGLU..
-
aspon v tom nie je toto:
http://www.youtube.com/watch?v=OC7cCRyjlII
Inas MP by bol fakt zabavny keby tam nebolo tolko hackerov/cheaterov.
Ale to asi plati o vsetkych FPS hrach v dnesnom modernom svete.
Som rad ze Milovane WoT taketo hacky nema a nikdy mat nebude...Hail to the server side games! -
no *1*
-
Ja som multiplayer strielačik predtým nehral ale vyskúšal som istú nemenovanú hru a bol som prekvapený že tam nefungujú také základné veci ako fyzika pohybu, že po behu v plnej rýchlosti ste schopní okamžite presne mieriť a pod. Ževraj niektoré hry nemajú ani recoil zbrane. Ďalej nerealistický dojem zo samotnej situácie na "bojisku".
Nemám nič proti arkádam ale ak by som chcel frenetickú akciu asi siahnem po Unreal Tournament a pri hrách ktoré akože sa snažia navodiť skutočnosť by som čakal väčší príklon k realite.
Teraz hrám Ghost Recon online a je to super, páči sa mi realistické správanie zbraní, recoil, že zbraň nie je hneď pripravená k streľbe, že zo šprintu nemôžete hneď strieľať a pod. -
-
Stačí říct CS vs COD, MoH a hned je to jasný! *4* Příjde mi to jako dobré protiklady. CS:Go se navíc povedlo a pro mě to natřelo celé série. *1* Takže pokud si nehrál tak to vyzkoušej, jestli zase bude někdy vídenk zdarma.
-
P.S.
Ešte by som doplnil čo som myslel nerealistickým dojmom z akcie. Proste že tam hráči chaoticky pobehujú, vbehnú vám do týla, pár ľudí zabujú a potom sa sami nechajú zabiť a potom sa respawnu.
Keby hra nejak trestala hráča a jeho tím za smrť, napr. že by ho vykopla zo serveru a ďalší hráč by sa mohol pripojiť až povedzme za 5 minút (v reále tiež chvíľu trvá kým prídu posily), tak by sa hráči správali viac zodpovednejšie.
Takisto zajímanie nejakých A B C bodov je trapas. A áno hovorím o hre Battlefield. A teraz mi môžte dávať mínusky *1*
-
-
dobrá hra ok
-
Hru jsem si bohužel koupil a musím říct, že větší blbost jsem udělat opravdu nemohl. Hrál jsem starší MoH, CODMW i MW2 a teď hraju BF3 a když jsem to spustil myslel jsem, že jsem ve špatném snu. Recenze samozřejmě vyšla den po tom, co jsem to měl doma. Takže jsem si zahrál tak hodinu, chvilku SP (trapárna) a pak MP (tragédie) a šel to na protiúčet vyměnit za Uncharted 3, abych si spravil náladu. *1*
-
-
S MP si dovoluji nesouhlasit. Zrovna herni mechanismy v MP jsou dobre vymyslene a kooperace mezi hraci opravdu funguje. Jsem rad, ze vyvojari se soustredili vice na hru v tymu nez na honeni herniho ega hrace, ktery zabil v jednom zapase nejvice protihracu.
-
-
Cod Spec Ops 2 bude sra.ka,ja nikdy na pripojeni u Mod war... nikdy 20 min necekal vzdy jsem se pripojil hedn.Ale vice map by bylo super i vetsich.
-
-
asi spíš myslíš black ops 2 http://www.gametrailers.com/games/up67ye/call-of-duty--black-ops-ii.... not bad
-
-
Každý nový (od MW) COD >9.3 score? I don't know...
-
-
-
Keby na ten trapny Frostbite 2 bolo sdk/mod tools tak si te mapy spravime aj sami...
Ale ono né... -
neviem čo sa vám na tej hre nepáči, uznávam sp kampaň nebola nijako svetoborná, ale bola ok, zato multiplayer je hneď o dve triedy vyššie ako konkurencia, je naozaj zaujímavé sledovať ako dokážu ovečky pekne poslúchať hlas skorumpovaných médií bez toho aby si o hre vytvorili svoj vlastný názor.
-
-
Mas pravdu v tom, ze Black Ops tu taky dostal vic jen kvuli multiplayeru, kterej tu u MoH:W recenzovanej zatim nijak nebyl a pry je fakt dobrej, takze v tomhle ohledu ti davam za pravdu, me uz tyhle FPS hry taky vetsinou bavej jen kvuli multiplayeru..
-
-
Presne tak MP je parada.
-
-
Ano, multiplayer je skutocne o triedu vyssie, az uzasnych 8 MAP a par zbrani a z toho niektore su tam aj trikrat ci styrikrat tie iste len s inym prislusenostvom aby kvantita budila umelo dojem kvality...Si zadrel chlapce, ovecka si skor ty a naletej si EA, CoD je s.acka ale si tak zufaly z CoD, ze musis uznavat este vacsiu s.acku ako super fps, aby si bol rade dalsich oviec *6*
-
-
má vôbec zmysel na toto reagovať? *11*
-
-
a prave lidi jako jsi ty ma nalakat toto video ! gotcha ! *1*
Ja kdyz jdu do restaurace vetsinou si dam neco lepsiho nez smazenej syr a hranolky, co ty ? Nebo je jedno co prinesou ... ? *4* -
-
to je čo za reakcia? nepomýlil si si fóra?
-
-
nn to je pro lidi co pouzivaji mozek potazmo pro kritiky napr. tady Moh, nedocvaklo ? :) neres, neprepinej.
-
-
ja neviem, ale včera hrali naozaj udatne.
-
-
-
-
tyvole dyt vsude v mediich to chvalej, nevsiml sis ? pro me jsi ovce ty ocividne hltas vse co se menuje jako kdysi davno dobra hra. smutne.
O dve triedy ? Asi sem ve spatne diskuzi, nebo uz nevim. -
ne každej kupuje hry kvůli SP
-
-
a prečo nie, keď bude kampaň priemerná ako to bolo v prípade tejto hry, tak to multiplayer skvele vynahradí.
-
-
btw porad je MP clon BF ?:D.... jak svetoborne !! hned o dve triedy vys..... asi beru naky svinstvo aniz bych o tom vedel, nebo ty.. ? *1* sry nejde uz standartne reagovat na tyhle reci. Ocividne jsi asi o 10000000000000000000000000% narocnejsi nez zbytek ktery si dovoli dokonce i kritiku smerem k dnesnim rychlokvaskam.... tak se hezky bav.
-
-
*mene narocnejsi samozrejme
-
-
jak říkám léta letouci hraju hry a jen SP.A samo nejsem sám.A počítat stim že MP bude dobré když Sp stálo za ho.no je risk
-
-
-
-
Já si pořád říkám, kdo může být takh hlopuej a kupuje to.
-
-
kdyby takovych lidi nebyly mraky tak by tyhle humace proste nemeli zaco delat... navic opakovane.... nicmene taky mi to hlava nebere.
-