Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že někdo neudělá něco jako Dayz ale na motiv Stalkera. Obří mapa, anomálie, Pripjať, elektrárna apod. Na Dayz mě vadí, že ve vesnicich je přístupny max 1 barák a stodola + všechno je furt stejné.
  • Tak konce u Metra jsou taky a záleží to podle toho, ja hru hraješ. Mě u Metra opravdu nejde o to, co si tam můžu upravit, ale spíš o to, jak se ta hra hraje. Vtáhne tě do deje a prostě jedeš. Prostředí, příběh (zápletka). O to mi hlavně u her teď jde, ne o to, co si někdo ve hře přeje a tak si to upraví. Stalkera jsem hrál stejně. Jediný mod, co jsem tak kdy použil, bylo upravení zbraní a jejich dmg, aby hra byla reálnější. To že Metro je koridor mi přijde spíš jako vynucenost (taky kde by ses tam chtěl toulat ... možná tak v tunelech a šachtách a nějakých stanicích). Holt každý máme top svoje :-) Je pravda, že ze Stakera jsem byl taky nadšený, ale u mě ho Metro překonalo. Možná i proto, že miluju knihy Metra. Nic z toho však nezmění to, že jsem na tuhle post-apokaliptiku natěšený. Miluju všechny post-apokaliptiky.
  • Myslenka zajimava ale neverim ze by tento herni model mohl nabidnout stejne kvalitni a atmosfericky zazitek jako klasicky singleplayer.
  • Na to se taky strašně klepu. Snad to dopadne! Jako vypatlanýho puberťáka mě bavilo dost FPS, ale za posledních 5,6 let mi v hlavě zůstal jen STALKER. Vim, že je to subjektivní hodnocení, ale STALKER prostě byl a je libovej. Všechny ty ( pro mě ) sra,čky jako Far Cry, Crysis......to zabavilo jen na chvíli a kromě grafiky to nemělo co nabídnout. Ve Far Cry 3 mě bavil jen poker :-D jinak mi to přišlo jako směšně tupá hra pro lobotomy. Svět Stalkera je totiž dokonalej
    • Xcomik
      U posledního Stalkera (Call of Pripyat) mě nejvíce za poslední dobu nadchl mod Sigerous který do hry přidal tunu nových questů. Navíc 2.2 přidává i lokace z předchozích verzí: Kordon, Bažiny, Agroprom, Temné údolí, Vojenské sklady. Ve všech těchto lokacích máš i nové dialogy, nové questy, nová NPC. V temném údolí se podíváš i do Lab X18. Verze 2.2 s českým překladem se zatím připravuje a víc si o ni můžeš přečíst zde: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=51&t=3532&sid=dc3f5c4f19c1a3ed947eb954b1b19f56&start=285
      • tak Sigerious doporučuju všema deseti. Zatim nejlepší modiikace, co jsem zkoušel....a že jich nebylo málo. Díky tuně novejch questů a lokací z SoCh je z toho pro mě subjektivně nejlepší mod
        • Xcomik
          Amen bratře :-) BTW: A ta Albor verze je více hardcore pro ty co mají rádi výzvu :-) Ale je fakt že na tu verzi je potřeba lepší stroj jednak v ní jsou už lepší textury a hlavně musí mít dotyčný hráč nastavený textury na max kuli animacím nabíjení/střelby atd které tam jsou přidány ze shokera.
      • Super díky za link. Teď jsem akorát před pár dny dohrál Stalker Call Of Pripjať MISERY. A docela mě to bavilo. Taky nebyl vůbec špatnej mod "Priboi Story" pro Shadow of Chernobyl. Na ten Sigerous se večer podívám a podle toho co píšeš, tak půjde Stalker zpátky na HDD ;)
        • Xcomik
          Na COP jsou od rusu celkem hodně dobré mody SGM, SZM vyloženě vyhlášený ale problém je s překlady už samotné SGM se překládalo z ENG verze která byla prohnaná Google Translatorem a rozhodně se nejednalo o kvalitní ENG translate takže se při překladu jednak muselo hodně improvizovat a hlavně tvořit velkou část dialogu nově. Navíc i v ENG verzi třeba pro SGM 2.2 plno dialogu chybělo (nebylo přeloženo) i to se teď vlastně postupně dopřekládá.
        • akurát som dal sťahovať zo steamka :D
  • Xcomik
    Jeden velký slint na tu hru :-) Už se těším jak malý jarda. Hlavně ať to nestojí jen na samotném PVP prim by mělo hrát PVE a Sp Quests
    • Jen na PVP to určitě autoři nedělají, ale známe lidi, co to budou hrát :-/

Jinak jsem na to taky natěšenej jako malej Jarda.
      • Xcomik
        pro začátek hlavně dělají na PVP což je trošičku škoda. Ale tak doufejme že ta hra brzy nabobtná. Jako na Stalkerovi mě vždy mrzelo že tu hru nemohl člověk hrát s někým ve dvou by to skutečně byla neuvěřitelná jízda a to se mi na Survariu hodně zamlouvá (procházet hru ve více hráčích)
        • Doufáme, že to dopadne tak, jak říkají. Tihle kluci na to mají.

Hodně se těším na to prostředí a na jeho procházení. Rád prolejzám každý koutek, ale mám strach, že mi to "shoot on sight" lidi zkazí :-/

Jinak Stalkera miluju, ale raději mám ještě Metro ;-)
          • Xcomik
            Neříkám že je Metro špatná hra ale je na můj vkus moc koridorová a nedovoluje uhnout z cesty (což moc nemusím). V tom se mi Stalker líbil vždy moc! Dovoluje ti procházet celkem velké lokace můžeš se ve hře vracet do předchozích částí a plnit další nepovinné úkoly. Podporuje moderskou komunitu a různé vize Free play hraní (když dohraješ příběh samotný můžeš zonou brouzdat jak chceš).

Nabízí vylepšení nejen zbraní (ruzné vylepšování přesnosti kadence atd.) ale zároveň na zbraně můžeš dále montovat na co si pomalu zpomeneš to saé platí i o oblecích. K tomu všemu přidej lahůdku v podobě Shoker modu kde si můžeš na zbraň zavěsit kolminátor optiku i noční vidění najednou!! Zbraň mužeš rozšířit o bubnový zásobník granátomet a tlumič (vše si ale drží reálnou předlohu).

Suma sumárům nepamatuji hru ve které by byl takový RPG prvek úpravy zbraní, obleků (v SGM 2.2 i artefaktů) jako v jiných hrách. Když tomu ještě přidáš fakt že samotný mod jako SGM 2.2 přidává původní COP cca 20 hodin qestů a toulek po zoně tak musí být nejeden FPS hráč naprosto z toho hotový! Metro zkrátka tyhle možnosti v sobě nemá úpravy zbraní jsou vesměs na úrovni Crysis + možná jedna dvě věci navíc toť celé! Obleky postrádají ve hře valného významu, vedlejší questy jsou minimální až nulové s nulovou vypovídající hodnotou.

Nezapomeň že u Stalkera je konec takový jaký si ho sám uděláš (čím více ve hře splníš qustu a taky jak je splníš tím se ti promítne konec hry (kromě snad CS ten měl skutečně konec sešit horkou jehlou)
            • Sakra. Reakci máš výš. Dal jsem to blbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit