Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoro mě mrzí, že mi už neni 10 let, to bych z týhle hry byl uplně nejvíc odvařenej
    • Bude to skvělá zábava, tak jako u Uncharted 4! Je to exkluzivita, takže není co řešit.
      • Tyhle komenty mi přijdou jak placený od Sony... *7*
  • Doufám, že zdejší recenzent této hry (pravděpodobně bílý muž) překoná svůj vrozený racismo-sexismus a nezapomene se v recenzi zmínit o jejích záměrných feministických motivech.

Tak jako např. Guardian v tomto preview.
    https://www.theguardian.com/technology/2017/jan/31/horizon-zero-dawn-the-feminist-action-game-weve-been-waiting-for
    • Vsak oni vam nebyli muslimove ukazou co je to sexismus. A zeny se budou jeste rady zahalovat, aby neprovokovaly muslimy.

Typicka neomarxisticka feministka, ktera vita islam jako osvobozeni.
    • jindra.veliky
      Jestli to bude recenzoval Grygar, tak se bát nemusíš :D
      • No jo, to je jedinej rozumnej člověk tady kolem. Všichni ostatní stopro podporují Donalda Trumpa.
      • *15* To máš pravdu.
  • flash789
    ten svet, grafika, roboti i ta holka vypadaj super. Sice to ted nedava moc smysl, ale snad to ve hre nejak smysluplne vysvetli. Druha vec je ze to az napadne pripomina styl her od UBISOFTU jako je treba Far Cry, nebo Assassin Creed, coz by byla katastrofa. No uvidime, ale moje ocekavani je jednou nahore a jednou dole, sand se tvurci nepoubisoftily (ty blaho to je zas slovo, panbu vi jaky i/y tam patri :)
  • ripper
    Ty videa mají tak nízkej bitrate, že se na to skoro nedá dívat. Tak jsem to chtěl porovnat se zdrojem, a samozřejmě jako většinou chybí přímej odkaz.

Adame, bylo by prosím možné dávat přímé odkazy do sekce zdroje?

Edit: Po chvíli hledání jsem to našel zde:
    https://blog.eu.playstation.com/2017/02/03/guerrilla-games-uncovers-the-history-behind-horizon-zero-dawn-in-multi-part-video-series/

Z nějakého důvodu mi ty videa na youtube přijdou v lepší kvalitě, takže to vypadá, že to games.cz pře-encodovává (do nižší kvality) :-/
    • Overwatch
      Ahoj, do Zdrojů dáváme většinou jen homepage daného webu a pokud je potřeba, uvedeme odkaz na zdrojový článek přímo do textu. V tomto případě to (podle mě) potřeba nebylo, protože informace v novince nevychází z textu na PS Blogu, ale z těch videí, která jsou i u nás. Na kvalitu videí se zeptám programátorů co to mají na starosti.
      • ripper
        Ahoj Overwatch:), díky za reakci. Text jsem neporovnával, ale minimálně kvůli videím by se odkaz na zdroj hodil i zde. Dívat se na mobilních zařízeních na videa z games.cz je dost nepraktické, youtube aplikace je zde výrazně lepší (plus je tam sociální vrstva, zhlédnout později, atd).

Když odhlédneme od tohoto konkrétního případu, proč je tedy běžná praxe dávat odkaz na zdroj do článku, a ne do pole na to určeného? Na mobilech je pak opět docela těžké najít ten původní článek. (Nesnažím se prudit, prostě jen nechápu, proč to děláte tak nějak "obráceně", než by to čtenář čekal, a vážně by mě to zajímalo).

Díky.
        • Overwatch
          Viz třeba tahle newsa: http://games.tiscali.cz/preview/update-wings-of-war-pridal-do-heroes-generals-nova-letadla-a-zjednodusil-letani-292672

Zdroj je tiskovka, co nám přistála v emailu. Plus tam bylo přiložené to video, které jsme nahráli k nám a dali k textu. A na konci novinky je napsáno, že kompletně celý changelog je taky na webu hry a je tam na ten changelog přímý odkaz. Takhle to snad většinou děláme, pokud to není fakt jen v tiskovce a pokud má smysl linkovat i na nějaký jiný web (např. když je někde s někým rozhovor, nebo má třeba GameSpot něco exkluzivně, nebo changelogy apod.).

Pokud nám videa přijdou v tiskovce, nebo jsou ofiko vydaná vydavatelem/vývojáři, házíme je k nám a už na jejich YouTube nelinkujeme. Pokud má něco exkluzivně třeba IGN například v rámci IGN First, embedujeme jejich YouTube video a nestahujeme to k nám.

Samozřejmě chápu že YouTube je pohodlnější, dotaz na videa jsem už přeposlal chlapcům programátorům...
          • ripper
            Jasně, tiskovky chápu, dojde mailem. U těch klasicky zdrojovaných mi ale nedochází, proč Zdroje na konci mají jen generickej odkaz a konkrétní je v textu. Tady mi někdo tvrdí, že je to zapříčiněno nemotorností vašeho redakčního systému: http://diskuse.tiscali.cz/games/redakce/pripominky-namety-bugy-1/?itemId=2807706&rootId=2807706

Pokud to tak je, tak mi to vysvětluje tuto praxi, a doufejme, že se třeba někdy zlepší redakční systém *7*

Co jsem se díval zpětně, tak minimálně ty zdroje opravdu téměř všude máš (jen to člověk musí najít v textu). Bohužel na všichni to tak vždy dělají, např: http://games.tiscali.cz/video/trailer-na-grip-ukazuje-smrtici-zavodeni-za-zvuku-noveho-soundtracku-291061

A občas je třeba nějaký zajímavý článek typu tohoto: http://games.tiscali.cz/tema/carmack-napadl-odbornost-soudniho-znalce-v-procesu-mezi-oculem-a-zenimaxem-292660
            kde odkaz na FB a Gamasutru v textu je, ale na PCGamer už není (ačkoliv je uvedenej dole). Člověk by si to na tom PCGameru i rád přečetl, ovšem musel by to hledat ručně hledat. Snazší redakční systém by to snad mohl udělat příjemnější jak pro vás, tak pro nás.

Každopádně díky za reakce *4*
        • odpoved je jednoducha, tady z toho maj prijem kvuli reklame v jejich prehravaci videi *3*
          • ripper
            Tak to já samozřejmě chápu a nemám s tím problém. Na druhou stranu si nemyslím, že by to mělo znamenat zatajovat původní zdroj, i s přímým externím odkazem si to 90% lidí stejně pustí přímo na games.cz. V dnešní době není tak těžké vygooglit zdroj, akorát je to samozřejmě otrava a žere to čas.
    • souhlas. ja uz skoro vzdy radsi najdu video na youtube nez koukat na tu hruzu tady.
  • Bude to snad na PC,změnilo se něco? Pokud ne,nemá cenu se s hrou zaobírat. *6*
    • Ale ma... ;)
    • Tohle by se dostalo na PC jedině kdyby sony padla
      Cenu se s hrou zaobírat nemá cenu možná pro tebe tohle je gamescz, ne pcgamescz
  • Těším moc :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit