Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za pár měsíců tu bude konec roku 2012 a tahle hra ještě nevyšla tak doufejme, že to stihnou aspoň do nového roku. Podle všeho to vypadá na pěkně nafouknutou bublinu, která někomu praskne do ksichtu. Na youtube je několik gameplay videí od hráčů z bety a upřímně když jsem viděl ty bugy v texturách a několik dalších chyb ve 20ceti minutové stopáži tak mi to spíš příjde jako brutální mediální kachna. FireFall má vlastní komix a dokonce na Halloween udělali i speciální masky pro beta hráče, které rozhodně nejsou zadarmo. Hra má dokonce i svůj festival (to mě dorazilo asi nejvíc, oslava něčeho co ještě není ani venku v vývojářské dělohy). Dokonce se můžete stát jakýmsi hráčem "zakladatelem " pod tímhle honosným jménem se schovává klasický donate system zaplatíš a dostaneš bonusy. A ovšem vývoj hry je perfektně zdokumentován několika desítkách videí které mají na svém webu. Zatím to vypadá, že tvůrci hry doslova ždímají peníze z titulu hry dřív než jejich dílo někdo potopí v kritikách. A když jsme u toho titulu grafika na ten jejich titulek hry není Vám povědomá? Třeba ze Starcraftu 2??
  • Amim
    Proč jsem četl "Vývojářský deník o Fireflyi"? Chjo :(
  • No nevim, vypadá to po grafický stránce dobře, ale řikám si že jinak to asi hodně rychle omrzí. Nesympatickej neznámej svět, podivné přepínání First/Third Person pohledu a stylová grafická podobnost s WoWem... Čichám, čichám další MMO propadák...

PS: Ale jsem přesvědčen že až to vyjde tak to od games dostane 10/10.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit