Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jako MOD to špatnej není když si vezmu že ten engine není úplně nejlepší, nonjo ale to nebylo o tom ře ?

    Tady šlo o převedení Mafia1 a to se moc nepovedlo kdybych neveděl že to je MAFIA myslel bych že to je nějaké DLC FC5

    Ne nikdy bych nechtěl zaboha aby MAFIA vypadala někdy takhle! 🤮

    • LukeBend

      :-D

  • LukeBend

    Pokaď vás předělaná verze Mafie nezaujala, neděje se nic. Mě je to jedno. Jiným lidem se líbí a vám třeba ne. Tak to prostě chodí. Já to tvořil hlavně kvůli sobě, jelikož mě zajímalo, jak by to takhle předělané vypadalo a když to mám za sebou, tak jsem se rozhodl to sdílet s ostatními. Můj cíl není, aby se na 100% zalíbil, ale pokad někoho toto zaujme, budu rád. Svět se nezboří, mám x věcí na starost než tvoření her. Toto mám jako oddechovku. Kdo FarCry moc dobře zná a hlavně jejich editor, ví, že ten editor nenabízí tolik možností jako jiné open editory typu "Undreal Engine" apd. 


    Ale i tak děkuji vám za kritiku. Jde se zase dál. Mám tábor, kterým se to zamlouvá a tábor, kde ne (tady)... nevím jestli se mi to podařilo, ale je to jedno. To není podstatné, chtěl jsem to jen prostě zkusit :)

  • LukeBend

    Jsem autor, kritiku přijímám (každého jest). Vždy budou dva tábory, kterým se projekt líbí a kterým ne. Ikdyž tady nejsou příznivci projektu, jsou jinde a kritika se mě nijak nedotkla, jen respektuji názory ostatních. 

    Chci jen dodat, že předělávka Mafie se nemohla dotknout úplně všech detailů. Některé bugy, nedostatky, co ve hře tak nějak nenápadně / nápadně chybějí, je omezením "Arcade editoru", takže nebylo možné to udělat úplně na 100%, co nejauntičněji.. Snažil jsem se, co nejvíc napodobit původní mise, samozřejmě s výjimkou toho, že jsem mise zároveň i vylepšoval do realističtější podoby (aby mapa / mise) byla, co nejvíc důvěryhodnější, realističtější a samozřejmě nejdetailnější (každá mapa mi trvala asi 4 - 5 hodin).

    • 0011

      Předělávka je to pěkná, ale kdybych původní Mafii neznal tak bych řekl, že je to nové Call of Duty zasazené do 30 let, což je zároveň pochvala i kritika. Jestli budeš pokračovat tak si ošéfuj IP, nebo budeš další na neustále se rozrůstajícím listu zaříznutých remaků.

    • Taky mi to přijde úplně mimo. Hlavně v té misi, když už se ji snažíš napodobit, nejde o postřílení x lidí. Zbraně, auta a nakonec i ta lokace je úplně jiná. Jen ta vykradená hudba je jediné co připomíná mafii. Neměl ten článek vyjít 1.4. ?

      • LukeBend

        Asi nečteš, co píšu. Arcade editor ve kterém je toto zpracované, je omezen na tvorbu, tudiž logicky nemám k dispozici dost věcí, abych to celé autenticky dokořenil. V čem je tako jiné? Auta apd. beru, ale ta mapa např. Hotel Corleone se drží kostry původní mise. Naproti jsou schody, vedle recepce a to tak přesně je i v původní hře. Jen, co je trošku jiné, tak ty tapety, místo gaučů ty stole se židlemi apd., ale jedná o drobnosti, u mě prkotiny.

    • Dlaha

      Já z toho necítím nic z původní mafie, tím že jsou použité assety a modely z Far Cry (pusobí to jako western). Je to zajímavé cvičení, zkusit takhle okopírovat level, ale žádná přidaná hodnota. Můžu to samé udělat třeba v Garry's Mod nebo Doom Snapmap.

      Toliko k tomu, proč jsou tu reakce jaké jsou.

      • LukeBend

        Tady máš taky Kovboje s klobouky (jinak vím, kam míříš).

         https://eshop.keengamer.com/93146/mafia-1.jpg

  • Dlaha

    Tohle si nezasloužilo článek.

  • Phillios191

    Tohle dělalo nějaké pětileté dítě ne? tohle jestli má být remake, tak já jsem kačer Donald.

  • Tento způsob remasteru, zdá se mi býti poněkud podivným.

    Remaster obvykle něco zlepšuje, tady v tom případně nějak nemohu přijíti na to, co bylo zlepšeno, neb Mafia dle mého skromného soudu i po těch letech stále dobře hratelná a koukatelná a vypadá podstatně lépe než počin autora kovbojské střílečky s moderními zbraněmi, uniformními texturami a vypůjčeným hudebním motivem z Mafie.

  • to muselo dát příšernou práci a přitom taková blbost, co....

  • CRYPT

    Po te kravovine co si tam vybira moderni zbrane jsem ten uzasny pocin vypnul. Ne, radeji knihu...

  • Mart9

    Dost slabý pokus. Vyniká tam jen ta hudba, která mi vrátila zpátky ty krásné zážitky.

  • Worhammer

    Znám lepší REMASTER: https://imgur.com/a/uwEIqvu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit