Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu se divím, že tu chybí Pioneers of Pagonia - duchovní nástupce settlers. To byl snad největší hit Next festu. Demo toho sice moc neukáže, ale myslím, že už teď je jasné, že ubisoft značku pohřbil a konečně máme pořádného nástupce.

    Foundry - povedená variace na factorio/satisfactory. Z toho co nabídlo demo jde o slibnou hru, která přináší do žánru zejména úpravu terénu ala minecraft. Líbilo se mi rozdělení elektřiny na High a Low Voltage, takže elektrárnu jste připojili na HV vedení a to na transformátor a LV už se dostalo do všech zařízení, které jste měli propojené kostičkami podlahy, takže nebylo nutné připojovat každý prvek kabelem. Navíc mají pěkně rozjetou komplexitu ve stylu angel pro factorio (v demu se odemknul volitelný krok zušlechtění rudy a tím pak lepší poměr výroby ve slévárně). A zajímavé bylo ovládání strojů přímo přes interaktivní panely a tlačítka - tj. nebylo nutné otevírat menu. Patrně počítají s VR.

    The Crust - toto bylo překvapení, hru jsem neznal a musím říct, že je to pěkný survival base builder s lehčími prvky automatizace (pásy). Vzdáleně to připomíná Surviving Mars, ale na měsíci a trochu víc hardcore. Nicméně demo se omezilo jen na úvodní fázi robotů a potrubí pro vodu a kyslík ještě nefungovalo. 

    Classified France 44 stojí za zmínku jako docela zajímavá tahovka ala XCOM z druhé světové, nicméně se s nimi roztrhl pytel. Zkoušel jsem i Mars Tactics, ale to na mne moc dojem neudělalo.

    Last Train Home - zkoušel jsem hlavně díky zasazení, ale z dema jsem lehce rozpačitý, ale určitě to byla jedna z těch lepších her, stejně jako kritizovaný Terminátor. Ač mi lore moc neříká, tak je to konečně po dlouhé době nadějně vypadající RTS.

    Celestial Empire - Měl jsem pocit, že hraju čínskou kopie Anno z Wishe. Podobný průšvih byl Feudal Braon, to zase byl takový vykleštěný Banished. Polylithic - na první pohled zajímavý survival z pravěku, ale provedení nebylo dobré. Acres mi přišla jako strašně repetitivní klikačka, to už Farm Manager na podobné téma byl o parník dál. 

    Ascent of Ashes byl asi největší průšvih. Měl to být 3D nástupce Rimworldu, ale hra je ve stavu kdy to ani jako tech demo nešlo prezentovat a myslím, že zařadit hru v tomto stavu do téhle akce byl těžký fail.

    • jurb83

      Ti Pioneers su veeeeelmi zaujimavi

  • Sultnsulimn

    Ten RoboCop je hrozná tragédie. Grafika tak 10 let zpátky a hratelnost snad 20... a to sem se těšil, jak si vychutnám unreal engine 5. A demo 40 gb😅

    • Inquisitor

      Vypadá to hrozně a ty mrtvý tváře vypadají děsivě, Takový herní béčko. Neurazí.

    • jurb83

      Neviem, asi sme hrali uplne inu hru, pretoze za mna to vyzera dost dobre a aj celkovy dojem z dema ma nahypoval.

    • Totální nesouhlas, dneska jsem to hrál a naprostá paráda, grafika na PC max nastavení skvělá a je to prostě Robocop, přesně takhle jsem si představoval že by měla vypadat ideální Robocop hra, žádný běhání a klouzání po zemi, prostě chodící tank, všude lítající kusy omítky a nábytku, satisfakční headshoty, suchej humor, prostě pecka.

      • Sultnsulimn

        Hrál sem to na 7900xtx, takže v tom problém nebyl. A je to strašný. A zrovna ta omítka je nejvtipnější, jedna stejná textura která se furt odlamuje a jen na některých místech. Zkus mrknout na nějaký techdemo, co ue5 dokáže...  tohle je indie úroveň. I stařičký gta5 vypadá líp

        • Podivný srovnání, ale jakkoliv GTA5 vypadá furt dobře, tak Robo je jinde, ikdyž je od asi dvacetkrát menšího týmu. Už jen kvalita modelů postav např.

  • Tak za sebe mohu ještě vřele doporučit demo isometrické RPG hry Svarog's Dream. Má to neuvěřitelně pohodovou atmosféru a velmi se mi to trefilo do nálady svým zasazením a zajímavě napsanými postavami, rozhodně hra která má potenciál překvapit a být skrytým démantem 🙃

  • Stephano

    Za dema jsem rád. Určitě jich vyzkouším hodně. Právě stahuji polského
    Inquisitora, zkoušel jsem Japanese Drift Master, Last Train Home a např.
    mě velmi zaujalo RPG z Varšavy. Až natolik, že jsem původně četl
    Krakow, ve kterém jsem byl před měsícem. :) Robocop mně také potěšil. Je
    tam cit pro detail, což si u menších firem dost cením. A zajímavě
    vypadá i ODR Hockey Heroes, což při absenci NHL na PC mi udělalo
    nevídanou radost. :)

    • Už jsem tu někde zmiňoval, ale zmíním znovu 😄 doporučuji přidat do wishlistu Holstin - další indie pecka z Polska ... navíc je také na Steamu hratelné demo.

      Dále doporučím Polskou indie hru Beast (bylo tu o ní psáno), nevím jestli je na Steamu demo k vyzkoušení.

      A nyní jdu vyzkoušet tu Peripetii 😁 jestli se té hře podaří alespoň částečně navodit atmosféru původních Deus Ex tak obratem letí do wishlistu 🥲

      P.S.: Tak nakonec se toho stahuje více...Sovereign Syndicate bylo ve wishlistu a prozatím zakončím Forgotten but Unbroken jelikož mě celkem zaujalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit