Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušeli jsme si Nintendo Labo - motorky, piáno i rybaření
2.5.2018 | Redakce Games.cz
22 příspěvků
-
no.. 3d tiskárnu k tomu a proč né...
-
a už na Switch dodělali alespoň ty základní slibované online funkce, že maj čas řešit nesmysly z papíru?
-
Napad prima. Ale cena premrstena. Tohle neni na dlouho hrani. Proste si poskladam model, pak pet minut zkousim co dela a leti to do skrine. Za pet babek dobry. Za sedmdesat silenost.
Zajimave kdyz by nabidli nejakou trosku vic high end stavebnici s propracovanejsim sw - proste neco na urovni lego mindstorm. Mit volnost co postavim a mit moznost si jednoduse (ala LBP) zprovramovat co to bude delat. S tim by se dalo blbnout dlouhodobe. -
-
Přesně předražená blbost! Jediné plus že to může podpo"řit" nějakou kreativitu ale ve finále je to stejně jedo budou čumět do displeje i tak.
-
-
Chápu že to pro tebe bude naprostý šok ale podporovat kreativitu jde i čučením do displeje..
-
-
No tu ruční už zas tolik ne *3*
-
-
Na tom něco bude. Synovec šmatlá po tabletu zručněji než já, ale dát k sobě dvě kostky lega je nadlidský úkon.
-
-
Ty si vazne marnej....
-
Přesně tak, ale já sem somár *7*
-
-
A jéje, ty si ale somár... *14*
-
-
-
-
Spíš než ve skříni to vytřídíš ty nebo manželka/přítelkyně/maminka, která nepozná, že to není obalový meteriál k vyhození, ale pekleně drahý kus kartonu.
-
-
Chápu Nintendo a vím , že tahle firma rozhodně jede svoje bez ohledu na konkurenci . Za našich mladých let stačilo pár kladívkových čtvrtek, lepidla , špejlí a z dvoutýdenního časáku lezly hotové zázraky .
Tohle mi ale připadá už moc prefabrikované , předražené a ... fakt mimo zájem většiny dnešních dětí .
Za mne by mně tedy bylo úplně líto strkat periférie či Switch samotný natvrdo do kartonu :/ ... -
Hranice mezi šílenstvím a genialitou je kolikrát vskutku skoro mizivá...
-
Bože to je blbost, za tohle může někdo zaplatit? *13*
-
-
Ja bych vsecky ty internety zakazala!
-
-
No jasně ale furt platí že ten karton je trochu předražený špáš, navíc když to obsahuje jen jednu věc a víc nic *12*
-
-
https://www.alza.cz/gaming/nintendo-labo-toy-con-variety-kit-pro-nintendo-switch-d5251960.htm
Variety kit ve kterym je piano, prut, riditka, dum a "auto na vysilacku" stoji necelejch 1700 coz je o par korun vic nez normalni cena za hru na Switch a napr. Zelda je porad drazsi. Muzeme ted zacit diskutovat o tom jestli jsou hry na switch drahy nebo ne ale vzhledem k tomu ze tenhle zakladni kit ma tech her v baleni docela dost plus veskery ty kartonovy veci a navic moznost udelat si nejakou svoji blbost v garazi. Ja teda nevim ale neprijde mi to jako tak brutalne predrazeny spas.
K tomu bych rad dodal ze staveni tech veci je opravdu zabava a maji asi nejlip udelanej navod co jsem kdy videl a jenom postavit ty kartonovy veci zabere delsi dobu nez dohrat nektery AAA tituly co stojej poctivejch 50+ Euro. -
-
No jasně jeden variation kit tomu trn z paty určitě nevytrhne, ale tak důležité že tebe to baví... každopádně kdo neví co s penězi tak si koupí třeba všechny Kartony a má o zábavu postaráno, jistě zkusil bych ale ve finále zas tak mě to neláká - to jsem se Lega a Merkuru nastavěl až až ;)
-
-
tvl co to tady placas za nesmysly?? Obcas si aspon precti ten clanek a mrkni se na odkazy ;) nebudes vypadat jako uplnej blb
-
-
Můj osobní trolda dorazil ahopj jak se vede? venku začíná bejt pěkné vedro co
-
-
Ty nemáš osobního trolla, o tobe si myslí každej, že jsi úplnej tupec.
-
-
-
-
-
-
Tak to je parada :D to bych si jako maly kluk pral ;) (teda ja si to preju i ted) :D