Přejít na výpis diskuzí
Vyzvedněte si přístupový klíč do víkendového testu World of Warships
9.12.2014 | Redakce Games.cz
27 příspěvků
-
zasa ludí taháte za nos,pisete o zaslaní hesla na stiahnutie beta verzie hry a ono už su rozobrané!!!!to je celý wargaming,len výhovorky a klamstvá vo všetkom,hanbite sa!!!
-
jsou tam jen lode nebo i ponorky?
-
-
Ponorky nejsou a nebudou.
-
-
Kódy už nebyly, tak jsem se přihlásil do bety normálně na stránkách hry a před par hodinama mi přišel mail s pozvánkou. Kdo chce zkuste štěstí.
-
Máte chybu hned na prvním řádku..
-
-
V tom clanku, je na pomery games nejak moc preklepu. Nebo mobilni verze schvalne vynechava nektera pismena v textu?;-)
-
-
Nevynechává. Jsou to lajdáci...
-
-
Tj, i kdyz pises v browseru, tak to zakladni check umi,
-
-
-
-
Tak poreferujte, jak se pifaj lodicky na vzdalenost 30m, trefej kulovy, a nakonec yamato potopi papundeklova dzunka.
-
Vypada to ze maj opravdu moc moc hezky udelanou vodu...
-
-
Myslis stejne hezky, jako ve wot pocasi? Viz zcela oficielni "ingame" screeny (samo uz z bety)?
-
-
hm, takze stovky kodu a po par hodinach ani jeden.
phew redakce -
-
No stovka není moc když jsem si všiml že je zpráva stará 4 hodiny tak mi bylo jasné že mám smůlu *9*
-
-
Také jsem měl smůlu, ale ty kódy se dají najít i jinde. Třeba:
http://www.pu.nl/artikelen/prijsvraag/we-geven-beta-keys-voor-world-of-warships-weg/
Ne že bych té holandské hatmatilce rozuměl, ale kód mi funguje :-)
-
-
-
aspon udelejte letsplay na games
-
Off topic:
Když už jsme u těch klíčů, nemá náhodou někdo klíč k tomuto? http://www.drago-entertainment.com/otherland/. MMO na motivy Jinozemě (Otherland) od Teda Williamse. Ani ne před rokem jsem to kontroloval a vypadalo to, že celý projekt umřel. Nedávno jsem na to opět narazil a koukám, že už běží beta. Klíč mi bohužel zatím neposlali. Zkoušel jste to někdo? Už při čtení knih jsem si říkal, že by to bylo parádní MMO, tak doufám, že to dopadne dobře. -
Dalši jejich hra s body života (tanku,letadla) další fakt realná arkáda .... neříkám že WT je nejlepší, ale WT je prostě vyšší liga
-
-
Někdo radsi arkády, já WT zkusil a pěkná nuda. Grafika sice lepší, ale o tom to neni.
-