Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    No nevím... Chtěl bych, aby se mi to líbilo... Ale tento deep dive na mě působí stále strašně prázdným dojmem. Hra se tedy bude skládat akorát z collectibles a náhodných potyček? Zatím to působí vyloženě jako ARPG s akrobacií, kde se plní prostě jen výzvy všehomožného druhu, což na mě vše působí jako vyloženě druhořadá aktivita... Prostředí je pěkné, collectibles by mi nevadilo, fotomód používám hojně v každé hře, ale mám neodbytný pocit, že nad to tam budou jen potyčky po vzoru akčních rpg, kde se nedá dělat nic jiného než dát přes hubu všemu, co potkám... Herní koncept a la Diablo II hadr. Fakt nemám zájem o náhodné shluky nepřátel posetých po obřích lokacích. Působí to strašně vyprázdněně. V rozsáhlé krajině žádní lidé, nic... jen hlouček nepřátel u mostu/u lesíka/u nějakých budov/na palouku, pod mostem, u jezírka... Kde je nějaký lore? Popisky předmětů? Knihy ke čtení? 100x víc by mě zajímal příběh a podstata úkolů.

    No, opravdu jsem hodně zvědavej na recenze. Jinak na PC to vychází, pokud se nepletu, taktéž v lednu 2023. Na Steamu i Epic Games Launcheru. Tam žádný odklad/výjimka není. No, snad to dopadne dobře.

  • Jevo83

    Vyzera to trochu ako novy Sonic openworld len s peknou grafikou....ale uplne zbytocny mrtvy prazdny openworld s random "otaznickami".... odhadujem tak 6/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit