Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HellAngel

    AvP bola jedna z TOP hier svojej doby. AKo dnes si pamatam, ked som to hral vecer. Uplne ticho, tma a jedine co bolo pocut bol pipanie detektoru pohybu. A zrazu sa prepadl strop a na mna skocil votrelec, som padol zo stolicky co som sa tak zlakol :D. Jednoznacne najlepsie bolo hranie za marinaka. To boli neskutocne nervy. Velmi zaujimave bolo aj hranie za votrelca. Behanie hore nohami, vystrelovanie mozgu ludom. Peckaaaaa

  • Harshday

    Tak to bylo asi v roce 2000 kdy jsem to hrál a moná někdy v té době naposledy. Teď nevím co o bylo za mód, ale dalo se tam kdysi zpustit skirmish nebo něco takového. Kde byl člověk mariňákem a chodili tam davy vetřelců. Pamatuji, že jsem toto hrál pořád dokola, zejména pak likvidovat hordy vetřelců rotačním kulometem. Nepamatuje si někdo co to bylo? Byla to nějaká uzavřená mapa, ne moc velká.

    Mise jsem dohrál jen jednou, nejméně mě bavil predátor a nejvíce mariňák.

    • mr.clayman

      Jo, byl tam Skirmish režim. Jedna z map bylo takové prostranství s bunkrem uprostřed, kde se neustále doplňovala munice. Taky jsem to hodně hrál. 😎

      • Harshday

        Díky, možná si to ještě zahraji. Ale krabicovku už těžko dohledám, ještě že je ten GOG.

  • Jack1947

    Budu jako vždy za herního analfabeta ale nehrál jsem, nebo aspon si nepamatuji možná jsem viděl někde AVP2( neméně špatný díl 9/10 tady :) rysy základní si vzpomenu a vím o čem ta hra byla ale prostě nehrál.


    Hrál jsem jen AVP a AVP colonial Marines... nojo, ne každý se vždy dokázal dostat k pc hrám. Kor když začínal, někdy bůhví kdy( zajímavé že Return to castle wolfenstein jsem hrál ještě než jsem znal pořádně vůbec Wolf3D. Za Remake bych se nezlobil, nevím jak by na tom byla hratelnost dneska myslím po technické stránce.


  • PCMR

    Dark Souls mezi FPS.😬

  • mr.clayman

    Jedničku jsem dohrál za všechny tři rasy a za mě byl nejatmosféričtější Mariňák, subjektivně nejtěžší Predátor, ale nejzajímavější Vetřelec. Za toho mě bavilo hrát nejvíc. S radostí jsem vykusoval lidem mozky z hlavy a ještě raději dráždil vojáky s granátomety tak, že zpanikařili a vystřelený granát nakonec sejmul je i všechny okolo. 😎 Akorát jsem musel vždy rychle vzít čáru, abych tam neskončil s nimi. 😀


    Dvojku jsem zkoušel za Aliena, ale poté, co jsem zjistil, že mu sebrali jeho superskok, jenž jsem v jedničce hojně využíval, mě nadšení rychle opustilo.

  • malachi

    prvá hra na pc ktorú som si objednal a kúpil v plnej cene(cca1700kčs)-pre školáka ťažko našporených.:) ale stála za to-prešiel som postupne všetko na najtažšej obtiažnosti aby som si odomkol bonusové misie...niektoré úseky aj 100 a viac krát som musel opakovať a zakaždým som zomrel inak-inde..😀...super hra mám ju dodnes v archíve !

  • nikdy nezapomenu na demo prvního avp za mariňáka, nebyl sem schopen projít první chodbou na několik pokusů (v tý době sem na to neměl pořádnej stroj a s málo fps se blbě mířilo), ta atmosféra, to bylo něco NEUVĚŘITELNÝHO. neni náhoda, že při čtení tohodle článku už stahuju první díl a nainstalovanej mám druhej :)

    hodně lidí mělo problém s hrou za vetřelce, ale mě se to LÍBILO. na lezení po zdech a orientaci si hráč po nějaký době zvyknul, zážitek za vraždícího xenomorfa byl něco uplně novýho.


    • dworkin

      Mno tak jsem to samozřejmě taky znova nainstaloval a teda úplně jsem zapomněl, jakou to má za mariňáka parádní hudbu. Ta umí rozpumpovat krev v žilách.

      • Jack1947

        No teda... Ted je otázka jestli tě dnešní hrY neotupily a dojedeš to dokonce!

  • dworkin

    Dohrál jsem to jenom za mariňáka, ale byl to úžasný zážitek. Hlavně, když se facehugger rozplácl přes celou obrazovku a já jsem vyletěl ze židle, až mi z hlavy spadly sluchátka.

    "Game over, man, game over!" :)

  • KIMCID

    jo klasika

  • Johny666

    ahoj, kdo rád čte a nebrání se fantazii, tak z tohohle univerza vám doporučuji autora LEBBON TIM ..  má krásnou sérii 3-4 knih s tématem avp a celého univerza, kde se potkávají všechny tři rasy.  při čtení jsem byl nadšený i zklamaný, nad vývojem děje, ale bylo to opravdu super. doporučuju pro snílky a čtenáře:)  Honza L.

    • uher

      A já vás naopak varuji před touhle nelogickou, otravnou a naprosto tupou slátaninou. Dodnes mi uniká jak tohle mohl někdo vydat. Nemít to štempl Vetřelce, tak tenhle brak skončí zapomenutý v těch zaprášených částech knihoven, kam chodí jen ti, co hledají příběhy, které jsou rovny takovým těm padesáti odstínům, hladovým hrám apod...

      Silně nedoporučuji!

      • Johny666

        aha, tak já tu první knihu, na kterou jsem házel odkaz, ani nečetl!(která je o vetřelcích a kde se má údajně objevit ripleyová) já četl jen tu trilogii, první díl : https://www.databazeknih.cz/knihy/boure-ve-vesmiru-predator-vpad-274710

         a za mě dobrý

        zkus tomu dát uhře šanci:)


        • uher

          Tak tohle neznám. Já už ale tyhle výtvory, který si berou do huby Vetřelce/Predátory/Terminátory atd... nějak neprožívám. Jednak to není kánon a taky mi přije, že se tím přiživují autoři, kteří neumí vymyslet nějaký originální příběh. A nebo vědí, že jejich autorská práce stojí za h0vn0, tak na to plácnou jméno, který přitáhne pozornost. Já už toho četl mraky a dost mě to otrávilo. Nějak nemám zájem ztrácet čas s dalším, pravděpodobně průměrným románem, kterej mi nic nedá.

    • Johny666

      https://www.databazeknih.cz/knihy/vetrelec-vetrelec-probuzeni-233359


      tady je odkaz na první díl. pirátěte, kupujte, to je na vás, ale hlavně: ujíždějte na boží atmosféře::)


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit