Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, tušíte někdo kde tu hru koupit v krabicové verzi ?
    • Ahoj,
      zkus to tady dnes mi dorazila.
      http://gameoutlet.cz/game/1234/pc/wfto-ue
      • Díky za link:-)
  • filias
    Trochu se divím, že už to vydali. Mám to od té doby co tomu říkali vznešeně beta, při čemž to byla maximálně tak hluboká pre-alpha. Před asi třemi týdny jsem to hrál (než mi to asi po hodině spadlo) a říkal jsem si jak dalece postoupili, že když máknou, tak to by to za půl roku mohli vydat.
    Bugů jsem si za tu dobu nevšiml, ale nedodělků a věcí co by potřebovaly vylepšit tam bylo spousty.
    Jinak je to fajn hra a baví mě. Takový DK III bez pořádného beta testu.
  • Porad je to beta jenom uz si rekli ze to jakoze vydaji at nalakaji nove lidi :D
    Me zajima jenom kampan a ta je zatim normalne hratelna, ale u jinych modu tam maji natvrdo napsane ze to je alfa a ze ten mod dodaji nekdy v prubehu roku jako bezplatne dlc :D
    Jinak pro ty co to nechapou .. je to dungeon keeper okopirovany jedna ku jedne, maji to posvecene od puvodnich autoru, mozna ze s nima i nejak spolupracovali.
    • Vcera sem z toho byl jeste nadsenej ale dnes uz me to nehorazne sere. Spatne ui, dementni ai, celkove nevyvazene mechanismy/iky, to vsechno sem byl ochotnej prehlidnout v ramci nostalgie. Dosel sem to te casti kampane kde musim kazdou misi rozehrat 10x a modlit se aby se to nebuglo a uz chapu ty negativni reakce *7*

Pokud to dodelaji tak si to za rok koupim ve sleve, pravdepodobne je to ale uz prestalo bavit tak shrabnou prachy a nechaji to nedodelane =)
      • chtít za něco takového peníze by mělo být žalovatelné
  • Keyz
    Také již stihli vydat dva patche...

Ale je to super. Má to zdaleka nejvíce podobných rysů jako starej dobrej DK. Jen to chce více pečlivosti. Vydali to s chybami *16*
    To se nedá pochopit. Jak to někdo testuje, tetují to backeři a stejně to vydají podělané a pak to musí opravovat...
    • Patch je uz ver 15 teda kazdy den v priemere 2 patche ;)
    • Kickstarter je zřejmě prodchnut duchem Obsidianu.
      • Keyz
        Ty tam mají podstatně méně chyb a ty velké budou asi do konce týdne opravené. Možná již dnes.

Tohle se navíc sekalo z nějakého nejasného důvodu. Jestli to nakonec opraví tak to bude skvělé. Je to velice podobné DK.
  • Jako vypada to uplne stejne jak DK akorat v novejsi grafice..sem zvedav
  • Podle ohlasu na steamu je to zatim prakticky nehratelne kvuli bugum a nedodelkum....
  • Nevím, jestli to dělá jenom mně, ale v přiloženém videu, v čase cca 0:23 vypadne zvuk.
  • XorxoxTalarius
    Uz se tesim na recenzi, jen doufam ze bude naplnena fakty a dozvim se z toho o hre dost informaci na to abych mel predstavu jestli koupit nebo ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit