Přejít na výpis diskuzí
War of the Vikings přinese multiplayerovou řežbu vousáčů
6.8.2013 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
War of The Roses stále aktivně hraju, doufám, že Fatshark si dají práci s odladěním chyb, které ve WoTR stálé zůstávají (hrozně špatný síťový kód, všechny stíny na mapě jsou realtime generované, což je velmi náročné, vybalancovanost), ale každopádně je to super rubačka, se skvělým soubojovým systémem, který bych neměnil, nijak nezjednodušoval. Sice období WoTR se mi líbí více, než starší vikingové, doufejme, že vše opraví a pak do nového "dílu" půjdu!
-
Já se osobně už velmi těším na Mount & Blade II. Stále hraji Warband a Napoleonic wars a je to pořád hodně dobrá zábava. War of the Roses jsem nehrál takže nevím.
-
-
3x PLUS pro spook.yho - za warband, napoleonic wars a pipboye :)
Souhlas. Na dvojku se těším a co se týče hraní mám lepší zkušenosti z warbandu, než z WotR, které mi připomíná víc arkádu. Nic proti tomu, ale 200 hráčů na mapě, haldy modů a žádný schopnosti, to u mě vede..
-
-
Kdyby se nekdo chtel prihlasit do alfy, muzete prosim pouzit tento odkaz ? http://signup.warofthevikings.com/r/m0kbykfknu Diky moc ;-)
-
F2P a tradicne bez kampane, ne nechte mne se zamyslet s boty ( Knights of the Temple) bych si rad neco na ten zpusob i dal.
-
Nezminit v Clanku Chivalry mi prijde docela Smutny. Chivalry ma vyssi hranost, viz. Steam. A podle vseho je proste lepsi jak nudny War of Roses. Mozna ze to delalo par kluku neplati tak dobre za reklamu?
-
-
Chivalry jsem v létě koupil v akci na Steamu a... lituju toho, soubojový systém je příšerně primitivní, celkově ten akční nádech mi hodně vadí. Je to arkáda jako blázen, což není určitě problém, mnoho lidí to hraje, ale já z toho prostě nemám ten pocit, že bych byl na středověkém bojišti. WoTR je více taktičtější, pomalejší, přece jen člověk navlečený v plechovce s těžkým dvojručním mečem asi nebudu po mapě sprintovat jako Bolt.
-
Chivalry mě celkem překvapilo. Je určitě mnojem akčnější než WotR a Mount and Blade, ale jeho bojový systém je zároveň podle mě hodně propracovaný a chvíli trvá, než tomu člověk přijde na kloub. Podle mě je to trochu nedoceněná hra. Je to typ her, které se dělaly před deseti lety. Syrové a dělané na skill. Žádné perky, vylepšování apod. Možná proto je dnes trochu opomíjena. Ale jako ty souboje tam, to je prostě paráda. Nějakou dobu jsem se od toho nemohl odtrhnout. Mount ane Blade jsem hrál krátce, ale nemůžu se zbavit dojmu, že soubojový systém v Chivalry je o něco promakanější a má větší spád. Teď mě tady ukamenujou, ale já si to fakt myslim. A rozhodně to neni tupá rubačka, záleží na jakej server vlezete a je zde i možnost duelů a tam se nejvíc pozná, kdo umí.
-
Tohle je o Chivalry, nebo o autorech Mount and Blade vydávajících novou hru?
Mimochodem je to otázka osobních preferencí. War od the Roses je pro mnohé zajímavější třeba díky většímu realismu (samozřejmě pochybný je ale v obou hrách), lepším možnostem úpravy postav a jiným věcem.
Tenhle komentář je celkem scestnej. Je to jako kdybych do článku o tom, že EA dělá další NFS psal, že GTurismo je mnohem lepší a mělo být zmíněno....
Je lepší podle VŠEHO - to je co? To je počet hráčů na Steamu? Tak víc z nich preferuje akčnější a celkově akci bližší Chivalry...to neznamená, že v každym článku o hrách k tématu musí být zmíněno.
Kromě toho, pochybuju že kdokoliv z vývojářů menších her (obě zmíněné) podplácel Games.cz...on ten český trh je totiž hrozně zajímavý...milion nadšenců jen čeká aby si hru koupilo, vůbec je nestahujou z torrentů, to se tady přece nenosí.... -
-
Paradox je jen vydavatel a Taleworlds nemá naštěstí nic (krom vydavatele) společného s WotR.
-
-
Dobrá, doufám ale, žes pochopil kam mířím
-
-
-
-
V jednoduchosti je krása, stále to dokazuje Warband takovou dobu po vydání... Nehledě na bombastické dlc Napoleonic Wars *4*
-
-
Dodám, že právě teď hraje 3 roky starý Warband nebo nějakou odvozeninu přes 2300 lidí. Ani ne rok starý WotR má po přechodu na F2P 1050.
-
-
Jo dalo by se říct že v multiplayeru Warband+Napoleonic Wars hraje čím dál více lidí a taky samozřejmě spoustu lidí hraje singláč.
třeba na steamu ukazuje někdy že hru hraje cca 6000 hráčů což je na dnešek bych řek opravdu dobrý. -
-
víc určitě ne, před rokem (po vydání NW, takže hype vlna) to šplhalo na nějakých 4000-5000 v mp.
-
-
Tak lidi možná zas tak moc nepřibejvaj ale to číslo co jsem napsal ukazoval steam nedávno když klikneš na komunikační centrum hry.
Třeba dneska okolo pátý tam je: "4410 ve hře"
-
-
-
-
-
Rád bych se v dnešní době plného capture motion, fyzikální akcelerace dočkal toho, že tento typ her nebude pouze ÚDER-ZPĚT, BLOK - ÚSTUP, ale také vykrytí jednou ruko štítem úder a druhým proveést zásah nebo sražení meče a druhým mečem výpad.
-
To je jako chodit s křížkem po funuse,když už máme pár hodně dobrých titulů v tomto žánru.Ale kdo ví,třeba to bude pecka. *3*
-
-
Děláš si srandu? pár hodně dobrých titulů v tomto žánru?
Jediněj kterej tu je je "Mount and Blade: Warband+DLC NW".
Které jiné máš na mysli? War of the Roses nebo Chivalry: Medieval Warfare? to jsou dohromady řekněme 3 a ty dva zmíněné po Warbandu bych určitě neřadil mezi hodně dobrý tituly.
Jestli tohle bude jako War of the Roses tak ta hra bude brzo mrtvá (nevim jak je na tom Chivalry).
Strašně se těším na "Mount and Blade: Bannerlord" a doufám že to bude přinejmenším zdokonalenej Warband, tedy hlavně ať udělaj co nejlepší "Multiplayer".
Ale ano, do doby vydání je ještě nějaká doba a možno to překvapí. -
-
No myslel jsem zrovna že překonat konkurenci v podobě Mount and Blade je v tomto ohledu spíš nemožné,další zmiňované jsou tedy aspoň podle mě taky jedny z těch lepších právě proto že takovýchto her je pramálo.Ale zase v tomto případě mi to příjde trochu slabší koncept,nebo spíš stejný ( tudíž nic moc nového ).
-
-
-
Tak nějak jsem si myslel, že je to, jak WotR dopadl, odradí od dalších pokusů- přeci jen tehdy mohli spoléhat na moment překvapení u zákazníků lačnících po novém Warbandu, kteří nehráli Betu. Bude to aspoň rovnou F2P?
-
A v DLC přijdou normanští rytíři, ne? *15*
-
-
určitě...jen nechápu proč tohle kupovat když v Mount and Blade můžeš mít taky Vikingy a rozhodně lepší než tohle jestli se to bude hrát stejně jako War of the Roses
-
-
Mount and Blade mi přijde hrozně gumovej, ty postavy se pohybují jako nafukovací panny. WoTR sice nemá tak propracovaný soubojový systém, není o tak velkých bitvách, zato ale má lepší atmosféru.
-
-
v WoTR se postavicky zase pohybujou jako komiksovy panďulácí naprosto popírající fyzikální zakon a to ze na sobe tahaj to brneni je moc netrápí... Zkus is Warband zahrat misto koukani na videa...
-
-
-