Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • raytracing je beta, zatim neni pro karty AMD, nejspis pouze nvidia

zkouseno na 7800XT bezezmeny

• Smegma

Že bych to vyzkoušel?

Jak moc je hra vstřícná k neplatícímu hráči?

• Obiwan

Gaijin a neplatící hráč? To nejde dohromady pane :). Ta hra je dobrá jako f2P do 3 tieru kam se dá dostat a užít ještě nějakou zábavu. Od 3 je to šílený grind, kde tě hra nutí doslova aby jsi zaplatil, jinak se nikam neposuneš. Na vyšších tierech bez premia dokonce i proděláváš. Ani nemluvím o nefunkční munici která funguje/nefunguje už leta. zvláštní fyzice, nevybalancovaný národy a tak dále. To že je ve hře tuna premiáků. Aukce kde vozidla stojí stovky a tisíce eur ani nemluvně. Ale to tě nemusí jako F2P zajímat. Problém je když se bez placení nehneš, a to tady prostě nastává v té chvíli kdy se překleneš z toho tieru 3 výše.  A Gaijin je mistr v nátlaku aby jsi prostě zaplatil. 

Jak říkám do toho 3 tieru si člověk dokáže i užít zábavu. Od 3 výše už je to zbytečné, pokud neplatíš a nechceš sedět rok v kuse u hry aby jsi jeden národ dostal aspon do vyššího tieru bez prémia. 

• honcka

Mám dotaz, hraju DCS a mýmu 13letýmu synkovi se to líbí, ale je to na něj moc hc, kdysi jsem zkoušel Warthunder (ještě než tam byly tryskový) a simulation byl takový přijemný "semisim", tak přemýšlím, že bych mu jedno letadlo koupil (zajímají ho tryskový), jak to je pak z hraním v zakoupeným letadle na vyšších tierech? Ideálně zkušenost v Simulation Battles

• Dolero

Ne, to vůbec ne! Tyhle packy a high tier tryskáče jsou totální pohroma. 

Za prvé se bude setkávat s nenávistí ostatních hráčů, protože to prostě nebude umět a bude jim "kazit" hru. Nutno dodat, že slimák kdysi slíbil, že určitě nebude přidávat prémiáky na nejvyšších rancích, aby se tam neobjevovali nováčci, což samozřejmě porušil, asi jako každý slib hráčům. 

Za druhé je tam sto různých nevýhod, které plynou z toho, že je nový hráč (kromě toho že to neumí). Například existence tzv. "crew skills", neboli prostě to, jak voják obsluhující daný stroj umí tamto a tohle. Liší se to u všech tří typů vehiklů, u každých přináší vysoký crew skill a tzv. "zlaté eso" (možné vyjezdit či koupit) extrémní výhody, které nový hráč nemá, u tanků třeba rychlejší nabíjení, opravy, vyšší zdraví vojáků, no a u stíhačky je to především g-tolerance, díky které hráči s vysokým crew skillem můžou dělat mnohem prudší a ostřejší výpady do všech směrů bez toho, aby jim pilot omdlel. 

Řeknu to takhle - reálně utratíš pro syna 70 euro za Phantoma či Mirage a zjistíš, že ho to dost možná po pár bitvách nebude bavit, protože bude dostávat jenom klepec. Jinak jak tu všichni psali - cokoliv na ranku V a výše potřebuje reálně prémiový účet a totální grind aneb hraj každý den, abys vydělával peníze a neexpil jeden vehikl celý měsíc... 

Já teda WT hrávám, ale zůstávám jen u WW2 tanků a letadel, mám svoje T-34, Shermany, Chaffee, Zera a Spitfiry a to mi stačí. Hrát vysoké tiery, z toho by mi hráblo, i proto, že čím výše jsi, tím více tryhardů, co maj všechno vyexpený na max a vylepšený na max a nakoupený OP prémiáky, jich potkáváš. 

• Smegma

Aha, tak tím je to vyřešený. To ani nebudu zkoušet. Díky za ušetřené čas.

• Hele, ale abych to upřesnil. Na pár měsíců zažiješ dost zábavy. Národů a strojů je na spodních tearech stovky a mnoho typů. Klidně tomu dej šanci, jen prostě endgame je nedosažitelný. Ale pořád to má kouzlo.

Je to zadarmo, dej tomu víkend a uvidíš.

• Podepisují. Přesně kvůli tomu jsem to opustil a jen občas to pustím na jednu dvě hry. Vzdušné a pozemní bitvy to má super, lodě jsou pak více hardcore, a proto je tam na rozdíl od warships prázdno. Což je škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit